Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 22 des 06, 21:47
Opprinnelig postet av denialsander
Opprinnelig postet av Asgeir

Jeg bruker "blåruss" som et begrep som beskriver en holdning mer enn reell utdanning. Jeg konstaterer at styringsstrukturen i FFK nå har blitt som den er i aksjeselskaper, uten at det er reelt belegg for å gjøre det på den måten. Hva er for eksempel målsetninga med omorganiseringa? Hva vil man konkret oppnå med dette? Og hvem som har dratt i trådene for at det skulle skje? Dette vil vi sannsynligvis aldri finne ut, men jeg kan bare konstatere at Morgan ble ansatt sent i sesongen, og at det under et halvt år etterpå foreligger drastiske endringer.

Det kan være at jeg trekker noe raske slutninger her, men jeg er bare livredd for at FFK nå er redusert til et "konsern", som Morgan har begynt å kalle det...


Herregud.  FFK nærmer seg en omsetning på 100 millioner kroner. Da må man organisere seg deretter!  Vi kan ikke ha en uklar organisasjonsstruktur og forvente kontrollert vekst.

Det er bare for de naive å tro noe annet enn at dette er gjort i beste hensikt.

Edit:  Selvsagt er FFKs organisering som i et aksjeselskap - det er jo tross alt et aksjeselskap klubben er...


Slå opp naiv. Naiv betyr at man nettopp tror at en ting er gjort i beste hensikt! Så hvis noen er naive i dette tilfellet, så må de være du og andre som synes dette er en helt grei utvikling. Dette oser business lang vei, og jeg mener dette er en farlig vei, for business vil tøye det vi definerer som FFK-stilen, FFK-identiteten. For et "konsern" er image alt, og hvis det gamle image ikke passer helt inn får man noe nytt.

FFK er en fotballklubb, ikke en business-plattform, for svarte!

Og hundre millioner? So? hva er så radikalt forskjellig med å ha omsetning på 100 i stedet for 50 millioner? Hvor går grensa mellom "fotballklubb" og "konsern"?

Nei, en omorganisering av en klubb på denne måten burde vært fundamentert i absolutt alle ledd, en bred front for endring til noe bedre, ikke dette hemmelighetskremmeriet og for allmuen uforståelig frafall av en av landets beste trenere.

Jeg bare fatter ikke hva en organisasjon har å tape på å kjøre en ordentlig, omstendelig og grundig prosess når man skal reorganisere ting. Da får man med hele organisasjonen fra bunn til topp, lojale medspillere og sannsynligvis den aller beste løsning for alle parter.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340