Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 22 des 06, 19:12
Endret: 22 des 06, 19:15
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster

Leser de bunnløse støtten til Eggen med forundrelse. Er det ikke slik at det ryktes om salg av 4 av 5 spillere han (alene, om man skal tro det han selv sier om at han hadde det overordnete ansvar for kjøp og salg) kjøpte i sommer skal selges? Synes vel ikke det lyser noe som helst av det. Og hva med de talentene han selv har endt ut fra klubben som har spilt bra andre steder? Eks. Hviden-Watson. Hva med at han på 3 år før sesongen har uttalt en målsetting tatt rett ut fra det blå, og feilet alle år? Og ikke kom med Drillo, de var likestilte selv om Eggen gjemte seg bak et hjørne og så dypt inn i kameralinsen med dådyrøyne hver gang salget av Risholt og Ringberg kom opp. Han har fremdeles til gode å få noe med gullskrift på CV`en sin, hvis folk tenker på hans bragder i Moss, les lagoppstillingen først. Han er det jeg vil definere som en jojo trener, god på å holde lag i toppen av 1 divisjon, eller på bunn av TL.

 

Hans egenskaper som motivator kan også betviles, spesielt hvis laget er så godt som de viser når de får panikk. Synes ikke vanskelig å forstå at han ikke klarer å forklare laget alvoret før de innser det selv. Er ikke noen tilhenger av gjeting, men uansett synes jeg han må klare å banke inn alvoret noe før toget går.

 

Hvorfor brukte han ikke de spillerne han selv hentet inn, og selv mente at de var forsterkninger? Vuorinen kommer fra en kjempesesong i Finland, til benken på et bunnlag. Stadheim fikk kanskje en omgang tilsammen.

 

Er det virkelig noen som fremdeles tror at Eggen ble presset ut av Morgan? Hele Eggens taktikk har slått feil, FFK var bare en holdeplass på veien mot Lerkendal, surt for ham at vedkommende som var hans assistenttrener under tiden i Moss (og skal ha brorparten av "æren" for det han fikk til der, i følge spiller som spilte på laget den gangen) sitter i den stolen og gjør en god jobb. Hvis Eggens bravader er så lysende, og han er så flink til å tyne maks ut av minimum, bør det stå en relativt god europeisk klubb klar for ham nå. Vi får se...

 

Gidder selvfølgelig ikke svare på alt oppgulpet........ Men du har fått med deg at FFK har gått fra breddeidrett og 2 Div til toppidrett og Tippeligaen. Blitt cupmester og kvalifisert seg for UEFA cup, på 5 år? Uansett, jaggu ikke dårlig med en nærmest hjernedød trener.........


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340