Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 22 des 06, 15:55
Opprinnelig postet av Holters
Opprinnelig postet av Asgeir
(...)nemlig at man ikke mindre enn 2 i et utvalg på 6 som kommer fra investorgruppa, dvs pengefolk, økonomer osv. Investorgruppa og adm.dir har da tilsammen 50% av stemmene, og når da adm.dir har dobbeltstemme ved stemmelikhet, ja da er man i prinsippet i lomma på blårussen.

Det er ikke adm. dir. som har dobbeltstemme. Det er sportslig leder Terje Jensen som har dobbeltstemme. Han leder også utvalget.


En liten sleiv fra undertegnede der, beklager den. Jeg kikka jo på org.kartet rett etterpå og fant ut at det var sportslig leder som hadde dobbeltstemme ved likhet. M.a.o. ikke fullt så svart situasjon som jeg antok. Greit nok at jeg "har gått i svart" i denne saken, men hvem kan anklage meg for å ikke være realist? Jeg bare refererer til den lange lista over de fallerte fotballklubber hvor business blander seg inn i ting hvor man må se bort fra kroner og øre...

Opprinnelig postet av Holters

Jeg ser at du omtaler blårussen og Morgan Andersen om hverandre. Kan du fortelle meg noe om "blårussutdannelsen" til Morgan Andersen?


Jeg bruker "blåruss" som et begrep som beskriver en holdning mer enn reell utdanning. Jeg konstaterer at styringsstrukturen i FFK nå har blitt som den er i aksjeselskaper, uten at det er reelt belegg for å gjøre det på den måten. Hva er for eksempel målsetninga med omorganiseringa? Hva vil man konkret oppnå med dette? Og hvem som har dratt i trådene for at det skulle skje? Dette vil vi sannsynligvis aldri finne ut, men jeg kan bare konstatere at Morgan ble ansatt sent i sesongen, og at det under et halvt år etterpå foreligger drastiske endringer.

Det kan være at jeg trekker noe raske slutninger her, men jeg er bare livredd for at FFK nå er redusert til et "konsern", som Morgan har begynt å kalle det...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340