Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Cosmic

Knøttespiller
Ble medlem: 18 okt 04
Innlegg: 52

Lagt til: 20 des 06, 22:28

Så det du sitter og sier er at Nils Arne Eggen har gått ut på dato fordi han ikke har vært hovedtrener i noe lag de 4 siste årene ? En mann som vant double i 1971 i sin første sesong som trener, og vant serien i 2002 i sin siste sesong. Han har overlevd 30 år som fotballtrener (og har en merittliste som får de fleste andre trenerne i dette landet til å se ut som juniorer), og nå er han utdatert fordi han ikke har trent et lag siden 2002 ? Han var trener i Rosenborg når Rune Bratseth kom inn, og de la om til modellen FFK nå begynner med, og vet nok utmerket godt hva det dreier seg om. At han av og til ordlegger seg i overkant er vi derimot enig om, men tror man skal være forsiktig med å bestride kunnskapsnivået han sitter inne med.

 

Her er forøvrig en litt mindre tabloid artikkel hvor han adresserer samme spørsmål litt mer generelt: http://www.fxt.no/article840894.ece

 

Problemet er bare det at alt for mange av de norske klubbene allerede har gjort seg avhengig av snille onkler og investorer, og så lenge disse sitter og krever urealistiske kortsige resultater, så vil mange klubber til slutt ende opp med å skyte seg selv i foten. LSK er vel skrekkeksempelet i så måte. Det blir ikke akkurat større sjanser for suksess når investoren får treneren sparket etter en 4.plass, fordi han forventet en 3.plass.

---------------------------

- Cosmic

«No ska vi hjæm å snu kjerringa!» - Jørn Jamtfall


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340