Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 19 des 06, 23:19

Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
jeg vet heller kke det døyt om jørn`s fotball filosofi, men vet litt om reka, og vil heller spille kynisk reka fotball (en type fotball jeg syntes vif klarte ganske så bra under reka,) en å hente  forholdsvis ukjente jørn andersen......

 

Kan ikke se at Rekdal kan være mannen for FFK. Hans cick and run-stil, eller drillo-inspirert, eller hva man ønsker å kalle det, er ikke forenlig med FFK-stilen. Skal vi hente inn en trener som har en helt annen filosofi enn den klubben ønsker å ha, må man samtidig bytte ut "halve" stallen for å få spillere som passer nytt system.

Takker høyere makter for at både Erlandsen, Grodås og Rekdal pr i dag er opptatt. Håper også at verken Aabrek eller Nordmark er i nærheten av å være aktuelle for jobben.

Vi må nok til utlandet for å finne Eggens arvtager. Ser gjerne for meg en profilert dansk trener. Danskene er jo kjent for å spille offensiv, teknisk og underholdene fotball. Da har vi kanskje også mulighet for å hente en del klassespillere fra Danmark, ikke bare stallfyll fra resten av Europa.

 

Noen navn, eller oversikt over hvem som er ledige/aktuelle har jeg dog ikke. Kanskje noen andre her har forslag?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340