Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 19 des 06, 12:47
Opprinnelig postet av Kent
Synes også det er rart at ingen har stilt spørsmålstegn ved at Morgan i gårdsdagens f-b sa at de nå skulle utarbeide et rammeverk som skal beskrive hvilke kvaliteter den kommende FFK treneren skal ha som de skal bruke når de skal evaluere kandidater samtidig som f-b skriver at Olafsen allerede er tilbudt Jobben.

Enten så må det være en bløff at Olafsen har fått tilbud eller så fremstår Morgan med null troverdighet i denne saken!

Nå er det vel ikke Morgan som hovedsaklig skal ansette en trener, men styret, og styret sier nøyaktig det samme:

Klubben har ei heller ingen mann for hånden som umiddelbart kan steppe inn for Eggen.

- Den prosessen har vi ikke startet engang, så det er altfor tidlig å si noe om. Vi har ikke engang noen navn på blokka å forholde oss til, fortalte styreleder Bjørn Jensen.

- Her har vi nå en utfordring. For oss er det viktig å bruke litt tid på denne avgjørelsen. Det blir helt feil å panisk ansette noen med en eneste gang. Vi må definere hvilken type trener vi ønsker og ansette en som står for det samme som det klubben ønsker å stå for.

- Vi er tross alt nesten like ferske som dere når det gjelder denne nyheten. Vi ønsket sterkt å komme til en løsning med Eggen, men det klarte vi ikke og først nå kan vi sette i gang prosessen med å finne en ny trener.


http://www.ffksupporter.net/nyheter/nyhet.php?id=1101


Personlig synes jeg at det Morgan sa var nøyaktig det man burde forvente av klubben. Skjønner ikke hvordan man kan kritisere de uttalelsene. Det står forresten litt om det i denne tråden også, så folk har stilt spørsmålsstegn.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f