Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

morradi

Juniorspiller
Ble medlem: 13 aug 06
Innlegg: 148

Lagt til: 19 des 06, 12:27
Endret: 19 des 06, 12:49
"Anonyme kilder har aldri hindret Norges mest tabloide avis å lage store nyhetsoppslag tidligere..."

Nei, men det kommer an på hvem som er kildene. I mange tilfeller vil de ikke lage store nyhetsoppslag, fordi dette er kildens ønske. (Her er vi selvsagt i gråsoneland, og vel så det...men så lenge det ikke er snakk om et viktig samfunnsspørsmål, så har ikke journalisten plikt til å gjøre noe. Da er det viktigere å bevare det gode forholdet til kilden.) Det kan også hende det er noe journalisten har "hørt" fra særdeles innflytelsesrike personer på fest, f.eks. Personer som har meget tett kontakt med de det gjelder. Det er ikke godt nok grunnlag til å lage en stor nyhetssak av, kanskje, men i en slik kommentar er terskelen lavere for å nevne det som noe man "vet". Du skulle bare visst hvor utrolig mye de store nyhetsredaksjonene vet om saker og ting, men ikke lager noe på, fordi de ikke har det formelle kildegrunnlaget i orden. Likevel er det ting som ofte alle i akersgata vet om.

Her har riktignok Aftenposten generelt sett vært strengere enn sine konkurrenter. Derfor er det alltid like morsomt når de skriver om en ting dagen etter VG, og innleder saken med: "Som Aftenposten har kjent til i lengre tid...." :)

Nå kjenner jeg overhodet ikke til denne saken. Men jeg tror  at Truls Dæhlie ikke er en mann som dikter opp ting. Og jeg tror også at han har gode nok kilder til at det han skriver er i overenstemmelse med virkeligheten.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f