Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 19 des 06, 11:27
Opprinnelig postet av Kent

Har jeg påstått det??? "I følge VG kommentar vistnok" var det jeg skrev! Ikke det samme som å påstå at noe er et faktum er det vel?? 

Du tror tilsynelatende fullt og fast på at FFK allerede har gitt tilbud til andre trenere (Olafsen) og bruker VG som sannhetspunkt for at dette også skal ha skjedd samtidig som Eggen var ansatt som trener.  Det er å bruke VG som "sikkerhetsnett" for å fastslå A selv om VG skriver om B.

Opprinnelig postet av denialsander


PS! Jeg har flere ganger tidligere å ha blitt kontaktet av headhunter-selskaper som sonderer terrenget for å ansette en person med min kompetanse. Kun en av de gangene har det endt opp med et reelt jobbtilbud....   De øvrige gangene har jeg enten takket nei (kiipe firmaer, for langt unna, osv) eller de har oppdaget at jeg ikke hadde nok kompetanse/erfaring allikevel.

Opprinnelig postet av Kent

OMFG!!! Og hvor er sammenhengen?? Problemet er vel at klubben (om det stemmer) sonderer terrrenget bak Eggens rygg! Hadde de ikke hatt noen trener under kontrakt hadde det følgelig ikke vært noe å si på at de sondrerer terrenget, som er det scenarie du drar sammenlikninger med!




Sammenhengen: Det å snakke med potensielle trenere er ikke det samme som å gi dem et tilbud.

(Var det virkelig så vanskelig?)


---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f