Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

morradi

Juniorspiller
Ble medlem: 13 aug 06
Innlegg: 148

Lagt til: 19 des 06, 11:24
Opprinnelig postet av math

Opprinnelig postet av hiawata
VG er på tross av hva vi måtte mene om innhold og måte de vinkler og slår opp saker på, norges mest profesjonelle avis og har alltid ryggdekning for det som kommer ut.

Det er tull, og det veit du. Aftenposten er f.eks en avis som går VG en høy gang når det gjelder profesjonalitet. Nå skal ikke jeg hevde at VG, bevisst eller ubevisst, kommer med direkte løgner/usannheter, men de er, som resten av tabloid-pressen, ofte kreative med sannheten (Ingen her som så doku-serien som gikk om avisa på TV2?). Spesielt på sport og Rampelys kommer denne "kreativiteten" til syne. Bare det at de publiserer saker basert på ting som har stått i engelske rælaviser som the S** og News of the World sier sitt. Legg til at kommentarformen som regel har en friere form en f.eks en nyhetsartikkel og du bør skjønne hvor landet ligger når det gjelder VGs såkalte profesjonalitet.



Hei
Dette er dessverre feil. VG er den avisen i landet som nesten alltid finner sannheten først. De har også  forsvinnende få PFU-saker mot seg, fordi de bruker store ressurser på å kvalitetssjekke kildegrunnlaget sitt. Forøvrig er profesjonalitet et definisjonsspørsmål. I forhold til fagkunnskap rundt avisdrift, har VG størst kompetanse i Norge.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f