Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 19 des 06, 09:22
Opprinnelig postet av Kent

Blir bare mer og mer imponert over hvor profosjonell Eggen har fremstått i denne saken etterhvert som ting kommer frem i lyset. Tenker da på at Olafson allerede har fått tilbud om jobben og at  klubben i følge VG kommentar vistnok har snakket med andre trenere bak hans rygg.

 

Men Eggen har holdt maska uten å anntydet noe annet enn at det var saklig uenighet mellom ham og styret som førte til at han ikke lenger ønsket å fortsette. Synes det er litt imponerende!



Herregud, Kent!  Siden når har VG vært ensbetydende med den fulle og hele sannhet? D`uh!

Jeg har utrolig vanskelig for å tro at FFK har gitt et TILBUD til Olafsen. FFK har nok forespurt om det er en interesse for å ta en prat, et såkalt jobbintervju.  Det er milevis fra en initiell telefonsamtale eller møte til et reelt jobbtilbud.

PS! Jeg har flere ganger tidligere å ha blitt kontaktet av headhunter-selskaper som sonderer terrenget for å ansette en person med min kompetanse. Kun en av de gangene har det endt opp med et reelt jobbtilbud....   De øvrige gangene har jeg enten takket nei (kiipe firmaer, for langt unna, osv) eller de har oppdaget at jeg ikke hadde nok kompetanse/erfaring allikevel.

PPS! Jeg synes det er imponerende hvor mange konklusjoner det er mulig å slå fast etter et VG-oppslag....

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340