Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 18 des 06, 11:35
Opprinnelig postet av Erikk

Jeg synes også Semb er den beste av de realistiske kandidatene vi har kommet emd hittil. Vil også appelere til de som for en hver pris skal ha "glad-fotaball" og si at vi har hatt flaks som ikke har rykket ned de tre siste sesongene og det er ikke sikkert vi er like heldige den fjerde gangen.



Nils Johan Semb oser ikke akkurat av glød, engasjement og motivasjon, for å si det mildt. Og jeg er svært usikker på om han vil fungere innafor et system med ideal for hvordan fotball skal spilles.

Det øyeblikket FFK begynner med dunke-fotball, måke og fly, stubbebryting, slåssing på midtbanen, ja da tror jeg sannsynligvis det blir betraktelig mindre aktuelt for meg å bruke 4-5 timer (ink. pendling) på søndager. Og jeg tror faktisk at det er mange med meg i Fredrikstad som ikke vil gidde å bruke penger og tid på møka-fotballen, ny stadion eller ikke.

Jeg driter en lang marsj i om FFK må ta 5, eller kanskje 10(!) sesonger i bånn av Tippeligaen, bare vi kommer ut på den andre siden som et teknisk, raskt og underholdende lag som vinner fotballkamper.

I det virkelig lange løp er det helt andre ting som gjelder enn seier eller tap.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f