Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 18 des 06, 10:30
Endret: 18 des 06, 10:31
Nils Johan Semb som klubbtrener for FFK gir meg en dårlig magefølelse. Vi bør satse på en trener som ikke er helt ulik Eggen i stilen, slik at vi slipper å investere i nye spillere som passer til den nye trenerens spillerstil. Når han vel også egentlig ikke har bevist noe særlig som klubbtrener, så ser jeg helst at FFK finner andre løsninger.

Riktignok tok han oss til EM, men jeg husker altfor godt hvordan fotball kan spilles under Semb. Når han bruker store deler av en pressekonferanse på å skryte av hvor farlig Luxembourg kan være, og at vi ikke må undervurdere dem, da er man ikke mye offensiv i tankegangen. Vi klarte da riktignok å vinne 1-0. Ei heller er kampen mot Spania hjemme i kvalifiseringen noe godt minne. Her må vi vinne kampen, og vi går ut og spiller defensivt som få, og lar Spania gjøre som dem vil. Jeg var på kampen, og det må være noe av det kjedeligste kampen Norge har spilt. Med spørsmål om vi skulle gå offensivt ut fikk vel journalistene til svar at man ikke skulle spille tullefotball. Var vel først på 3-0 til Spania at han begynte å tenke på om det ikke var på tide å gå litt i angrep... Litt merkelig å høre på han som ekspertkommentator etter at han sluttet som landslagssjef også, nå var Norge plutselig i stand til å hamle opp med både det ene og det andre laget, mens de måtte kjempe som løver for å slå Luxembourg når han satt ved roret. Det virker som han er feig når han sitter med ansvaret.

Fyren er fotballfaglig til tusen, det har han bevist foran TV-skjermen, men som klubbtrener er han i mine øyne ikke det FFK burde satse på. Jeg vil ikke ha en trener som advarer mot at cupens første runde kan by på store problemer. Karisma vet vel ikke fyren hva er engang, det ville vært en nedtur fra å ha sprellende Eggen på sidelinjen/i media til å ha tause Semb.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f