Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 18 des 06, 00:19
Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Opprinnelig postet av Holters
Jeg tror vel (eventuelt håper) at Semb ville vært en noe annerledes trener i FFK. De lagene Norge møtte var tross alt stort sett ferdighetsmessig meget overlegne og dermed satset man på effektiv og kynisk fotball. Likevel tok han oss til EM, selv om han samtidig effektivt drepte all interesse for landslagsfotballen her til lands. Fotballfaglig er han i alle fall dyktig.

Men det var landslaget, er det noen som vet hva slags fotballfilosofi han har stått for utover det? Hva med da han var ungdomslandslagstrener?

 

Semb førte jo tross alt U21 laget til em bronse i 98 så litt har han jo og vise til. Han er jo en trener som står for mye av det Eggen, Drillo står for med gjennombruds hissig fotball, men det er jo en tanke at han kan komme til og gjøre FFK bedre defansive.. Uansett så håper jeg på JA

 

Selv om jeg er skeptisk til Semb, fordi jeg er redd for at FFK vil miste sitt varemerke som er å spille offensiv fotball, så har jeg vanskelig for å se at vi pr. dags dato kan finne noen som er bedre. Semb tror jeg vil være et såkalt trygt valg.

 

Å satse på en utenlandsk trener, selv om denne skulle være en såkalt merittert trener, tror jeg også vil være et større sjanse spill enn å velge Semb. Derfor håper jeg egentlig FFK velger det trygge fremfor det mere usikre.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f