Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 13 des 06, 15:21
Opprinnelig postet av Holters
Opprinnelig postet av Jonek

Simen vil bli en bedre spiller i LSK under Tom Nordlie som trener.

Han forstår at han må trene mer og ha bedre kvalitet på treningene om han skal kunne ta steget opp på landslaget. Det får han under Tom, ikke under Knut Thorbjørn.

Dessverre!

Det er et lurt valg av han om han vil bli bedre trent.

Han trenger en som kan sette krav til han.......

Det trenger flere av våre gutter!


Brenne er strengt talt den spilleren som IKKE trenger det, da han er flink til egentreninger og slikt selv. Gutten har en kondisjon ut av en annen verden. Derimot er det en haug andre på FFK som kunne trengt et spark bak.

Hvis det du sier hadde stemt så hadde han vel prestert bedre enn han gjorde i fjor, da var det kun etter en del kamper med hvile at han blomstret opp igjen. Har dessuten sett han på trening på sats. Der er han i liga med mange av de andre...SLAPPE, kun West og Pac jeg har sett som tar i.

Men synes det er helt greitt at FFK solgte han, han ville bort, det har han sagt lenge, han er lat, han er "over the top" God spiller ja, men ikke uerstattlig og veldig lat. Men det faktum at han går til LSK ett middelmådig bondelag beviser jo at han går etter pengene. Det er i og for seg greitt, men da bør vi ikke heller hylle han videre. Da er han 100 % leiesoldat og bør behandles deretter.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340