Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 07 des 06, 15:30

Opprinnelig postet av DeKjök

 Hvis du i ordet kvalitet legger salgstall så er EJ det, men han lager kjedelige forutsigbare låter ute brodd. 

Absolutt ikke. Store salgstall betyr ikke kvalitet, og kvalitet betyr ikke store salgstall. Men det er i blant en viss sammenheng også. Michael Jacksons Thriller er sannsynligvis et av tidenes beste popalbum, selv om det også er det mest solgte. Store salgstall utelukker ikke kvalitet heller.

Det er selvsagt umulig å definere kvalitet, men ett mål er at musikken tåler å spilles igjen og igjen, og ikke går ut på dato. Miles Davies` Kind Of Blue er en skive av enormt høy kvalitet, enten man liker jazz eller ikke. Veldig mye av det EJ har laget holder også høy kvalitet, men jeg er enig med deg i at fyren har blitt mer og mer forutsigbar de senere årene.

 

Opprinnelig postet av DeKjök
Men når er det slik FlightOfTheRat at denne tråden nettopp handler om personlige ønsker (ref trådens tema), det er vel ingen som her kommer med ønsker de ikke har?

Jo da, enig i det, men det går an å prøve å løfte blikket litt ut over sin egen personlige smak også, det var mitt poeng. Ikke for å antyde at nettopp du ikke gjør det. Ser flere andre også som foreslår artister som ville passe for anledningen, selv om de innrømmer at det ikke er midt i deres smørøye. Disse tingene er tross alt ikke kun et spørsmål om den enkeltes subjektive smak heller. EJ vile vært et utmerket alternativ, selv om bare et fåtall av de fremmøtte skulle regne ham som sin favorittartist. Et snevert og brutalt rockeband ville ikke passet, selv om de hadde 500 hardcore fans på tribunen.  

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f