Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 06 des 06, 20:32

Når jeg studerte (for noen år siden) hadde jeg langt hår. Jeg hadde sorte ola-bukser, skinnjakke, islender og palestinaskjerf som en del av "uniformen".

Det var ikke rent så sjelden at onkel politi ville titte i lommer, i ryggsekker, osv, når vi syklet hjem fra skolen en gang rundt eller etter midnatt midt i uka. Fant de noe?  Disketter, CD`er (skummelt, dette kunne jo være tyvgods), diskman og noen IT-bøker og andre sære bøker som bare gjorde dem forvirret (skjønnlitteratur av den ikke lett tilgjengelige sorten).

Onkel politi og deres like slitne kusine "tollerne" er sydd over samme lest;  de finner en stereotype og jobber utfra at alle som har fysiske (eller andre eksterne) trekk som passer stereotypen er kriminelle/smuglere.

Jeg har pendlet til Oslo med tog en periode (østfoldbanen), og når det var tollkontroll på Oslo S var det to grupper som alltid - og jeg mener virkelig alltid - ble sjekket ekstra:

1. "Mørkhudede"
2. "Etniske nordmenn" med langt hår/mørke klær (jeans/skinnjakker).

Jeg, derimot, var en korthåret dressnisse, og ble ikke stoppet en eneste gang. Fikk ikke bikkja på meg en eneste gang. Ble aldri tatt til side. Kort sagt: Hvis jeg skulle smuglet droger til Oslo via toget, hadde jeg funnet oppskriften på hva jeg skulle ta på meg av klær og hvordan jeg skulle se ut på håret...

Dumheten lenge leve.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340