Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 06 des 06, 17:01

Opprinnelig postet av Holters
Tja, slik jeg erindrer så var det ikke dette Nistelrooy gjorde? Mener å huske at Nistelrooy stod i offside, deretter gikk pasningen mot en annen spiller og Nistelrooy stormet ut av offsiden og deretter inn igjen? Ganske sikker på at Nistelrooy ikke stod konstant i offside slik Gudjohnsen gjør her. Nistelrooy beveget i alle fall på seg i en eller annen form.

Gudjohnsen derimot er helt klart med i spillet. Han har trolig midtstoppernes oppmerksomhet, men står klart i offside, så de holder i stedet linja og lar være å gå inn i kroppen hans. Gudjohnsen er også mannen som avslutter/scorer, så det kan da ikke være tvil om at han er involvert i spillet? I tillegg drar han en fordel av posisjonen sin når han scorer. Ergo er det offside.

Det blir litt meningsløst for et forsvar å sette en forsvarslinje om ikke dette er offside.

I så fall synes jeg vi skal hente inn en spiss med sinnssyke avslutningsegenskaper som kan luse og stå rolig på 7 meter., så får vi satse på et par lynhurtige vinger som lurer offsiden og kan legge inn til spissen vår på 7 meter som alltid vil være i posisjon foran mål.

 

Helt korrekt mål spør du meg :)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f