Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 06 des 06, 16:56
Endret: 06 des 06, 17:00
Tja, slik jeg erindrer så var det ikke dette Nistelrooy gjorde? Mener å huske at Nistelrooy stod i offside, deretter gikk pasningen mot en annen spiller og Nistelrooy stormet ut av offsiden og deretter inn igjen? Ganske sikker på at Nistelrooy ikke stod konstant i offside slik Gudjohnsen gjør her. Nistelrooy beveget i alle fall på seg i en eller annen form, men dette er lenge siden, så jeg husker det ikke så godt.

Gudjohnsen derimot går aldri ut av offside, mens i stedet er det Guily som kommer på linje med ham og legger inn til Gudjohnsen (litt bakover faktisk) og den avgjørende pasningen er ikke offside, men Gudjohnsen derimot er helt klart med i spillet fra første stund.

Han har trolig midtstoppernes oppmerksomhet, men står klart i offside, så de holder i stedet linja og lar være å gå inn i kroppen hans. Gudjohnsen er mannen som avslutter/scorer, så det kan da ikke være tvil om at han er involvert i spillet? I tillegg drar han en fordel av posisjonen sin når han scorer uten at han noensinne har beveget seg ut av offsiden. Ergo er det offside i mine øyne.

Det blir litt meningsløst for et forsvar å sette en forsvarslinje om ikke dette er offside.

I så fall synes jeg vi skal hente inn en spiss med sinnssyke avslutningsegenskaper som kan luse og stå rolig på 7 meter, så får vi satse på et par lynhurtige vinger som lurer offsiden og kan legge inn til spissen vår på 7 meter som alltid vil være i posisjon foran mål.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f