Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 29 nov 06, 22:11
Opprinnelig postet av dracula

For ordens skyld, afrikaner eller ikke et skjellsord, ei heller afroamerikaner om f.eks West.

Derimot dersom noen benytter seg av n...... orda, eller orda som henspiller på farger osv er man kommet ut å kjøre.

Tror virkelig at de fleste enten de kommer fra Norge, Estland, Finland, Sverige,Usa eller Elbenbenskysten har en stolthet av eget land eller nasjonalfølelse. Det samme burde vel også gjelde om verdensdel.

F.eks omtaler vi også folk i norge ofte ut i fra geografiske områder, bergenser, nordlending, trønder, vestlending osv, uten at det henstiller på sjovinisme.

Vi har alle våre røtter, som vi ikke bør fornekte.



Dette er jeg helt enig i. Enig forøvrig med alle her inne. Det begynte med at Rafn la ut et litt "vær varsom"-innlegg, uten å beskylde noen for noe som helst. Han mente bare at vi i vestlige land har lettere å gre alle afrikanere over en kam, og at vi må passe på å ikke gjøre det. Jeg fulgte opp med å si at vi må passe oss for rasisme (Fremdeles ingen beskyldninger, og en helt fair diskusjon etter min mening), men ikke alle tolket det slik tydeligvis. Etter en solid påpakning og overhaling (?) ble budskapet helt feil de nyankommerne på tråden (som tydeligvis bare har lest siste innlegg), og folk strømmet til for å uttykke sin frustrasjon over folk som sprer rasisme-påstander.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f