Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 26 nov 06, 23:40
Endret: 26 nov 06, 23:41

Hvem har hevdet at FFK først og fremst skal være konsertarrangør? Poenget er at det ville vært rimelig amatørmessig og kun tenke at stadion med plass til 12 000 (sikkert mer på konserter der gressmatta blir brukt) mennesker skal brukes til fotballkamper. Med et slikt byggverk bør horisonten utvides en god del, det gjelder å se mulighetene ved et slikt bygg. Ikke minst i hvert fall se hva andre har gjort før dem.

 

Hvis den nye stadion ikke tåler et konsertarrangement, tror du virkelig den gamle stadion gjør det? Kan kanskje det være noe av grunnen til at det ikke har blitt arrangert slike konserter? Eller kanskje rett og slett ledelsen ikke har tenkt tanken, slik det ser ut som de ikke gjør med den nye stadion (eller hvem det nå er som står for planleggingen)? Og det er ikke konsertene i seg selv som er så viktige, men pengene som kommer fra slike arrangementer. Det kan også være andre ting en slik stadion kan brukes til.

 

Nå vet jeg ikke helt hvorfor du trekker fram nærliggenheten til Oslo som noe negativt. Det går vel an å få konserter til Fredrikstad som ikke står på programmet i Oslo også? Det betyr at vi brått har 500 000 potensielle billettkjøpere ikke langt unna, og det er vel neppe noe negativt? Det er nemlig ikke alle artistene som tar turen innom Oslo...

 

Og for å ha sagt det helt til slutt, det er ikke sutring, men det bør ligge en god del planlegging bak et så stort byggverk. Jeg håper inderlig ikke at de som satte seg ned med planleggingen kun tenkte fotball og at vi har fått en stadion deretter.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340