Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 23 nov 06, 20:48
Endret: 23 nov 06, 20:50
Opprinnelig postet av Ebenfalk2

 Selv om Rambekk blir tatt ut på landslaget så sier det mer om Hareide en Rambekk ;)

I Norge er det få klassespillere på midtstopper plass,  Kippe begynner og bli en god midtstopper, ellers så er Bjørn Tore Kvarme, Per Nillson, han islendingen i Brann, Soma, også forholdsvis gode. I mine øyne så er Lyns Tommy Berntsen den beste midtstoppern i Norge eneste abre med han er aldern, han er veldig fotballklok, rolig, passningssikker og dyktig til å bryte foran motstanderne.

 På høyre back vil jeg neste si at PAC i høst har vært den beste i TL. Ellers så er det skralt med høyrebacker. En høyreback skal være rask, kunne dobble på kant og komme rundt på innlegg. I Høyre backen er det offansive viktigst, det andre kan læres. Derfor er det heller bedre og lete grundig etter den rette typen istede for å inngå kompromiser.

Norge har aldri vært kjent for og fostre gode høyrebacker, det var en som var god, men måtte legge opp pga skader i altfor tidlig alder ,Heggem og han var faktisk omskolert fra å være høyrekantspiller. LSK har i B.H. Risse en som kan bli en høyre back men som må bevise det først, jeg syntes han var positiv i landskampen mot Serbia, men var ikke så plasseringsdyktig, men det er en læringssak. Han har hurtigheta og vinner mye på dette, noe også Berti beviste og han har blitt en veldig god back de siste sesongene.



Du har mange gode poenger , men av de midtstopperne du nevner er det vel bare Pelle som er ung? Og han takket Odd nei til å selge for 15 millioner...  Tommy Berntsen ville jeg gjerne sett i FFK-drakt. Soma liker jeg ikke; han og Kippe bruker for mye albuer - men de er jo ganske gode.   Men jeg mener faktisk at Rambekk er minst like gode som Kippe/Soma.  Rambekk har overasket positivt. Kvarme har mistet litt av piffen, synes jeg. Han var bedre tidligere.

Riise kan bli en stor (nuvel, ikke "stor", stor; han er jo nærmere et medlemsskap i De vertikalt handikappedes forening enn en plass på et basketlag, men "god", stor. ) høyreback.  Men tanken på et landslag med 2xRiise er til å bli massivt uvel av...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340