Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 17 nov 06, 20:35
Endret: 17 nov 06, 20:36
Opprinnelig postet av DeMeNteD
Opprinnelig postet av Silje

 

 når vi i tillegg ser at flere sentrale styremedlemmer i PH står på kamper uten å åpne kjeften, blir det etter min mening helt feil.

 

AT DET VAR?! Og hvem skal liksom det være?

Og en liten ting til, hvis du foreslår å kæste hele styret får vi se åssen det går.. Hvis Ulf forsvinner får du ta til takke med å bestille deg buss til bortekamper selv og betale i dyre dommer for den. Og jeg skjønner FAEN ikke hva du klager for angående dugnader, for jeg har rakkern ikke sett deg på en eneste en i hele år!! Jeg vil tørre å påstå at vi er den supporterklubben i Norge med sunnest økonomi, og det klager du for??

Det er mye rart.. 

 

 

sitter ikke du i det styret? da er vel du innhabil når det gjelder å uttale seg om styret gjør en god jobb eller ikke!

Å kaste hele styret tror jeg ikke er veien å gå, men fleste parten må nok ta sin hatt! det sitter kun dugnadsentusiaster i dagens styre, og det blir feil! å ha to som tar seg av det økonomisk og organisatoriske, og resten folk som kan dtte med supporterkultur, sang og tifo tror jeg ville vært bra!

at han ikke er med på dugnadr kan kanskje ha noe å gjøre med at han er sterkt i mot det!?!?

 

 

Nå klarer jeg ikke mer og må bare svare deg. Det ser ut som om du har jammen tatt styre og enkelt personer fra styret skikkelig på lappen.  Skjønner ikke hvorfor vare så negativ i nesten hver innleg du skriver.  Er ikke bedre både for deg, og alle oss som må tåle enkelte spydigheter, å møte opp 1 desember og prøve å forklare dine ideer og alt annet. Nå sier jeg det en gang til ... Det er jammen mange gribber her som bare venter på å hoppe og slakte folk. Er det p.g.a. jobben dem gjør, eller skrivefeil eller jeg vet ikke hva ..... Men når det trengs folk som skal slå til med praktiske tiltak, hjelp og ting som krever kanskje litt tid og slit jaaaaaaaa.... da er det nesten ingen som gidder... Se dere først i speilet og se om dere har rett til å klage på noe i det heletatt.   

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.
Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.
Dinamo Zagreb


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f