Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 15 nov 06, 09:44
Opprinnelig postet av Klokan

Vi må huske en ting og det er at Plankehaugen som organisasjon fungerer helt perfekt og det er ikke styrets oppgaver om å få folk til å synge. Jeg vedder på at situasjonen hadde vært den samme om jeg satt i styret i år.

Opprinnelig postet av Klokan

Det er hver og en av oss som bør bli flinkere om å involvere seg i "felles oppgaver" og ikke styre. Jeg synes at vi bør gå i oss selv og se om vi har lyst til å bidra med noe.

Opprinnelig postet av Klokan

Jeg synes det blir urettferdig å kritisere styret for ting som vi alle kan bli bedre for .....

Som organisasjon fungerer PH perfekt ja, men som supporterklubb (som PH faktisk er) fungerer det ikke perfekt. Det er styrets oppgaver og legge til rette for at folk skal synge og også sette i gang tiltak for å skape bedre stemning på tribunene. Dette er helt fraværende i det nåværende styret. Se f.eks. på klanen som nå setter i gang tiltak med sangkontraker m.m. for å skape bedre stemning. Dette er noe styret i klanen står bak. når vi i tillegg ser at flere sentrale styremedlemmer i PH står på kamper uten å åpne kjeften, blir det etter min mening helt feil. Så lenge man sitter i et styre i en supporterklubb bør man hvertfall stå fram som et godt eksempel og være med og synge og skape stemning.

---------------------------

Frihet for Ultras!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f