Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 29 jan 04, 15:29
Argumentet med parkerings- og trafikkproblemer med evt. ny Stadion på FMV mener jeg er totalt overdimensjonert.

Greit at Høili går ut i media og sier sin mening, akkurat som Knut Torbjørn Eggen gjorde det. Greit å vite hvor de sentrale personene står, men såvidt jeg vet så har ikke Høili direkte innflytelse over den endelige beslutningen, mens det har vel Eggen?

Selvfølgelig kan man ikke si seg uenig med Høili når han maner til nøkternhet, men er det virkelig så umulig og virkelighetsfjernt å bygge ny Stadion på FMV som han skal ha det til? Husk at dette er en investering for mange, mange tiår fremover. Det er viktig å ha et sentrumsnært anlegg, og det synes ikke riktig å sette et moderne anlegg som skal romme ca 10 000 mennesker midt inn i et boligstrøk. I Stavanger er man snart ferdig med å bygge ny, moderne stadion på ny tomt til angitt totalkostnad på 160 mill. Fredrikstad er riktignok en mindre by enn Stavanger, og Viking er pr. i dag en større klubb, men FFK og Fredrikstad er heller ingen novice i fotball-norge.

Det blir spennende å følge dette videre. Jeg tror pr. i dag mest på trinnviss nybygging på nåværende tomt, men har fremdeles et håp om et moderne, flott anlegg på FMV-tomta. Noe jeg mener er en unik mulighet både for fotballklubben og byen!

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340