Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 30 okt 06, 16:02
Opprinnelig postet av keiko99
gurrbass.. spørs hvem vi skal tro på da.. FB sier dem er på prøve og vg står det at dem er klare..



Tror du misforstå denne setningen i VG Keiko:


- Så disse spillerne er i utgangspunktet klare for Østfold-klubben?


- Slik jeg ser det er de det. Det gjenstår jo å se om de klarer å tilpasse seg, men det meste ser ut til å være i boks. Vi har fått aksept fra de avgjørende hold per dags dato, medgir Thorsteinsen.


Dette betyr vel egentlig ikke mer enn at de er klare for utfordringene i spillersystemet til FFK, for leser du litt lengre opp så står det at de er blitt innlært i europeisk spillerstil og 4-3-3.


Men herlig å se at slike prøvespillere kommer så tidlig, rett etter cupfinalen. Får håpe at det blir slik fremover, at vi allerede rett etter sesongavslutningen begynner å se etter andre spillere, og ikke at vi en måned før seriestart får spillere på prøve. La oss bruke hele vinteren til å finne forsterkninger denne gangen.


Ser heller ikke på dette som noe som skal skape noe uro rundt laget som enkelte antyder. Det er tross alt snakk om talenter på prøvespill, jeg nekter å tro at Brenne føler at plassen hans er utsatt nå. Ærlig talt så har dem ikke fått vist noen ting ennå, det får de ikke gjort før de to siste kampene er ferdig for i år. Så at Brenne og andre på laget føler at dette er noe mistillitt eller noe, det kan jeg aldri tro. De er nok fokusert på de kampene som gjenstår, så får disse talentene først få vise seg frem på trening, så får vi se hvor de står.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340