Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 29 okt 06, 08:28
Endret: 29 okt 06, 08:30
Opprinnelig postet av Bedreviteren

Tror ingen av de nevnte spillere hadde kommet med på noen av lagene på øvre halvdel. Heller ikke på nedre for den saks skyld. Tromsø har Rush og Årst, kamma har Ringberg, Kienast og han utlendingen, Sandefjord har Tegstrøm, Viking har Ileh osv..... Har Stadheim og Heavy vist så mye på trening og rekrutt kamper at dem burde gå rett inn på laget asså?



Det som er viktig for enhver fotballspiller er å føle han blir satset på. F.eks. spilte Rooney en lang rekke kamper uten mål, men fikk fortsatt tillit. Han svarte enhver surmaget kritiker igår - gjennom å sette tre mål.

Vi har sett Toth vokse som midtspiss i FFK siden han kom til oss ifjor.  Han mangler fortsatt en del på avslutningene, men har vist seg å være en solid, om ikke spektakulær, spiller.  Gjennom å spille - og score - i treningskampene fikk Toth den tilliten han behøvde.

Det er klart det er vanskelig for spillere som Stadheim/Heavy å komme rett inn og ta fra andre plassen - med mindre de er voldsomt overbevisende på trening/rekruttkamper.

Jeg tror vi iløpet av vinteren vil se konturene av et annet lag enn det vi har sett i år, der forhåpentligvis spillere som Stadheim og Heavy vil blomstre.

Jeg tror forøvrig at en 4-4-1-1 formasjon i dag vil være positivt - forutsatt det er Tarik som stiller på topp og med Brenne som en veldig offensiv midtbanespiss rett bak spissen.

Jeg mener bestemt en slik taktikk vil være med på å demme opp for Lyns offensive kvaliteter. Dersom vi ligger med to målfarlige, løpssterke og iallefall én rask spiss, blir det vanskelig for Lyn å kjøre et voldsomt offensivt trøkk - uten å måtte blottlegge seg bakover.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340