Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjell

A-lagspiller
Ble medlem: 28 jun 03
Innlegg: 516

Lagt til: 19 okt 06, 05:11
Opprinnelig postet av Costanza
Opprinnelig postet av GurrBass

De bør også være varsomme med Watson..

Han har teknikk nok til å drille bort en del spillere....


.... for øvrig en spiller jeg synes fortjener applaus før avspark på søndag. Watson var en spiller som virkelig ønsket å bli i FFK og nektet å gi opp når Eggen prøvde å "fryse ham ut" av laget. I tillegg var han en spillertype jeg personlig hadde veldig sans for Virket også som en trivelig kille utenfor banen som kjørte sin egen stil. På en positiv måte, og sånt er gøy.

Så får han heller være motspiller på linje med Svindal Larsen & co. når dommeren blåser i fløyta.

Han har vel ikke akkurat vist at han holder bra tippeliganivå. Har fått mye spilletid i Odd, uten å imponere noe særlig. Men vi kunne beholdt han som en potet. Hadde hadde i alle fall ikke kommet med på ffk i dag. Kanskje ikke benken heller...

Men for å slå odd, så tror jeg vi må gjøre som vi alltid gjør på hjemmebane. Gå ut i hundre og få fart i ballen langs bakken. Kommet rundt på kantene og fylle på med folk i boksen. Odd er heldigvis også et spillende lag, det passer oss mye bedre "kick and run".

Også er det som folk har nevnt tidligere her, for å stoppe Odd, så må man stoppe Svindal Larsen. Det har lagene klart de siste kampene, så Odd har derfor tatt lite poeng i det siste.

---------------------------

Ære være plankebyen!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340