Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 17 okt 06, 11:46
Jeg er noe usikker på når jeg første gang var på stadion må jeg innrømme.

Men jeg er nesten helt sikker på at jeg var tilstede mot Pors i 1. div., som tilskuer (mener å huske at det var far min som tok meg med, sto øverst i klokkesvingen), i siste serierunde i -79. Jeg mener å huske at det sto om opprykk, og at 1-1 akkurat holdt til opprykk. Kai Roger (for dem som husker han) scora vel fra høyre ving, hehe. Pors sitt mål har jeg fortrengt.

Året etter fikk jeg faktisk farfaren min fra Selbak til å gå på stadion, og det er vel jeg den eneste som har klart, tror jeg, for makan til die-hard Selbak-supporter skal en lete lenge etter.

Jeg var tilstede ved en kamp før det også, men da bare som korpsmusiker (3.klarinett) i guttemusikken. Var vel ikke grusomt fotballinteressert før fyllte ti år.

Sesongen -83 var utrolig morsom. Det var Tony Knapp-sesongen hvor FFK gjorde scoringsrekord. Atle Kristoffersen var utrolig god, kan jeg huske. Fikk ihvertfall gått på kampane i Oslo pga bopæl.

Hadde vel en pause i supporterskapet fra ca 1993 eller så fram til Eggen kom og dro oss opp i første.

Cupfinalen i -84 holdt meg oppe i nesten ti år, men så orka jeg ikke mer, og hadde ikke lyst til å engasjere meg for sterkt av skrekk for å gå på en skikkelig smell. Noe à la den følelsen en har overfor damer etter den fallerte store kjærligheten. Min svarte periode, for å si det sånn, hehe.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340