Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 16 okt 06, 00:42
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Det finnes INGEN trener som kan garantere suksess i noen klubb. Eggen har i det minste løftet FFK opp to divisjoner til TL, og holdt laget der siden. Hva er det for en gjeng bortskjemte unger som forventer at vi skal herje i toppen av Tippeligaen? Det er Eggens ære nesten alene at FFK overhodet ER i Tippeligaen! Er det plutselig Eggens feil at FFK etter tre år ikke er landets beste klubb? En sånn tankegang grenser mot idioti!

Eggen var ekstremt flink til å skape entusiasme rundt laget og jeg er evig takknemmelig for jobben han gjorde da han brakte oss opp i Tippeligaen, men alle gode eventyr er over før eller siden. Jeg tror tiden er inn for at FFK-eventyret til Eggen er over.

De siste tre sesongene har Eggen gjort de samme feilene om og om igjen. Middels fotballinteresserte analyserte stallen vår til å være for lett før hver, men Eggen hadde klokketro på eget mannskap og handlet bare inn diverse spillere som skulle smått komplementere stallen. Hver eneste sommer har vi måtte åpne kontoen og panikkhandle for å berge oss inn. Kjøpene i år er eksempler på dette, men i år var man ikke like heldige og innkjøpene gikk ikke øyeblikkelig rett inn og forsterket startelleveren. Dette er blant de største feilene som Eggen nå har gjort TRE år på raid og da burde man jaggu ha lært.

I tillegg kan du lese min 9 punkt-liste et eller annet sted her i tråden. Jeg tror den er på side 2. Ser ikke helt poenget med å gjenta det nok engang.

 

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Hvis FFK byttet trener nå, og likevel rykket ned, skulle den nye treneren fortsette da? Hvis nok en ny trener starter neste sesong med to tap, hvor lenge blir det før han må gå da? Hva gjør klubben da? Henter man Eggen tilbake da eller? Dette evinnelige maset om å sparke treneren etter hvert tap er så lite gjennomtenkte at det er pinlig!!


Denne tråden sier da klart og tydelig "Ønsker du Eggen til neste år", dvs etter at denne sesongen er over og da er det eventuelt Eggen som har berget oss i Tippeligaen eller ført oss ned i 1. divisjon. Jeg er over hodet ikke for å sparke Eggen nå helt på tampen, da en ny trener vil kunne gjøre minimale endringer i løpet av så kort tid, men jeg tror det er på tide med noe nytt blod i Fredrikstad nå. Eggen har så store mangler som trener at jeg tviler på at han er mannen til å føre oss videre. Det STERKESTE hovedargumentene mot ham er (nå skriver jeg det igjen, men les mer på side 2):

- Evner ikke å vurdere kvaliteten på spillere - både egen stall og innkjøp.
- Manglende taktiske egenskaper og disposisjoner under kamp.
- Elendig på talentutvikling. Kjøper heller inn ferdigutviklede spillere "over the hill" enn å bruke jevngode juniorspillere.

Nei, problemet vil alltid være å finne en trener som er bedre, men Eggen har ikke akkurat vist tegn på at han har utviklet seg som trener. Når du fortsetter å gjøre de samme feilene sesong etter sesong, så er det på tide med noe nytt. Eggen har for øvrig aldri prestert noe annet enn kjemping i bunnen av Tippeligaen. Og han har hatt midler til rådighet - om tallene rundt Stadheim og Heavy stemmer, så er det skremmende at man har brukt til sammen 8.5 millioner kroner på disse to uten at de går inn i startelleveren.

---------------------------

Ansvarlig redaktør


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340