Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gressvikslampen

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 06
Innlegg: 468

Lagt til: 15 okt 06, 16:12
Opprinnelig postet av Rune Haugen

 

Og hva ER det egentlig med denne SFK-fetisjen som noen Fredrikstad-folk har, men som særdeles få sarpinger har? (publikumssnitt på 80 denne sesongen er jo "imponerende")



Har vokst opp med Sarpsborg som det store navnet i Særp. Selv om du er spartasupporter, så er vel du kun det fordi det er det beste laget i Særp for øyeblikket. Sparta har vel kun vært oppe i toppen i Norge en liten periode , når ??, var da keeper-Halvorsen sto i mål , men den historien der er altfor langt tilbake for min del. I nyere tid har Sparta prestert null og niks. Ja, jeg har opplevd lokaloppgjør mellom Sarpsborg og Fredrikstad, også når begge lå i toppen. Skjønner du ikke hva jeg mener med klang nå heller, så må du være rimelig trang i nøtta.

Siste setningen din bare fnyser jeg av. At det er få sarpinger som tenker på SFK som et stort lag nå, er vel bare rett og rimelig, så lenge Sparta ligger divisjonen ovenfor. Dere som holder med Sparta nå, er bare med på en hyp-bølge. Hadde SFK vært i Addeco i stedenfor, så hadde dere holdt med det laget i steden.

Etter alderen å dømme så har jo ikke du opplevd noe rundt Sarpefotballen, så egent. så forstår jeg godt hvorfor du ikke har noe forhold til SFK, de har vel ikke vært noe i din levetid.[/quote]

 

Herregud, hvor dum er du?

 

Makan til belæring og personkarakteristikker er det heldigvis sjelden man opplever.

Jeg kan ha en liten historietime for deg ettersom du debatterer og gir folk "tags" uten å vite hva du prater om.

For min del er jeg Sparta-supporter fordi jeg har vokst opp i nærheten av klubbhuset og fordi at klubben også fronter elitesatsingen i fotballsamarbeidet. Det er altså IKKE fordi det er det beste laget i øyeblikket.

Sparta har - til din info - fire cupmesterskap (tre  AIF) og et seriemesterskap (region, slik det var den gang). Like liten nytteverdi som FFKs historie.

Å si at Sparta har prestert null og niks i nyere tid er å ta av seg hatten for dumskapen. For det første er det fotballsamarbeidet, som ditt kjære SFK nekter å være med i, og alt hva det innbærer med samarbeid på mange fronter, spillerutvikling osv. Knall! Dessuten er det et ikke ubetydelig sportslig oppsving ved å rykke opp helt til Adeccoligaen omtrent uten penger (sett i sammenlikning med Høili som betalte opprykk) og med lokale ledere, trenere og spillere. Riktignok noen utenbys fra, men enhver statistikk vil vise deg at det er den klubben med flest lokale/egenutviklede spillere både i fjor og i år. Det er f**n meg bra gjort.

Jeg er ikke trang i nøtta, som du kledelig nok antyder, men du får selvsagt ha klangen helt for deg selv.

 


 

Nisse! God jul

[/quote]

Når jeg mener å prestere, da tenker jeg mesterskap. At Sparta har greid å karre seg opp fra sumpa er bare ta av seg hatten for.

Hvis ikke du hadde fulgt SFK hvis de hadde hatt plassen i stedenfor, så viser det bare karakterstyrke fra din side. Men jeg tror flesteparten av de som går på Spartakampene tenker annerledes en deg. Jeg å er erke-FFK-supporter til de grader, og hvis f.eks. Lisleby event. Østsiden hadde ligget høyere enn oss, så hadde jeg aldri gått på disses kamper.

Hvor jeg var i 2001 ?? Har kun gått glipp av 1 hjemmekamp fra 2000-2006, og det var kampen mot Ham.Kam. 28/9-2003: Seier 4-1. Da var jeg i syden.

Men den kampen jeg har vært på som har vært minst tilskuere er : Siste hjemmekamp før nedrykk til 2.div., 27/9-1992, seier 3-2 over Pors. På den kampen var det ikke mer enn ca. 150 tilsk., og tenk jeg var en av dem.
Så jeg vil i hvertfall ikke si at jeg har vært med på noen hyp. Jeg har vært pal på stadion så lenge jeg kan huske. Kanskje det er derfor jeg har fått klengenavn i senere tid " Stadion ".[/quote]

 

 Det som er Rune, er at alle på stadion, det vil si nesten samtlige av 8000 påstår at dem var på stadion jevnlig i 2.divisjon. Det er litt rart det? Men jeg kan med hånda på hjertet si at jeg har vært mer eller mindre fast på stadion, (klokkesvingen alene) siden FFK-Lørenskog. Det regna, vi vant 1-0 etter scoring av Øivind Johansen(mener jeg å huske), og Czwartek spilte. Den kampen hadde jeg sutret meg til ,jeg var ganske lite, og det angrer jeg ikke på i dag...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340