Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 13 okt 06, 16:08
Opprinnelig postet av Holters


Når det gjelder storskjermer i telt, så spørs det hvor mye utgifter de har rundt dette. Kan jo hende at de er redde for å gå med underskudd og dermed må ta inngangspenger for å sikre seg. FFK er ikke like "inn" nå etter tre sesonger i Tippeligaen, så selv om det er den første cupfinalen på evigheter betyr det ikke at alt utstyr man stiller med er gratis i drift. Det er heller langt fra sikkert at et eventuelt overskudd fra ølsalg alene hadde dekket inn utgiftene for alt dette.

Rene spekulasjoner, men det finnes som regel en logisk forklaring på det meste! Samt det faktum at man selvsagt skal og må tjene noe for å opprettholde slike tilbud.


Rent bullshit. Når det er stinn brakke på glommafestivalen for å se en ordinær kamp i tippeligaen, vil det være veldig rart om man ikke får stinn brakke i teltet når attraksjonen er Cupfinale. Ser meg rett og slett lei på at stort sett alle "bidragsytere" rundt klubben skal skumme fløten og dra ut stor profitt, istedenfor å tenke mer på samhold, byfølelse og opplevelse for alle.
At de er nødt til å ta 50,- i inngangspenger for å tjene inn dette er tull. Hvor mye koster det å leie en prosjektor?? Her tenker man: "vi kan jo alltids ta 50,. i inngang, det er folk villig til å betale". Ja, selvsagt er folk villig til å betale det for en stor opplevelse, men det er ikke mer påtvunget av den grunn. Uansett så gjennspeiler vel dette bare samfunnet generellt; alle vil tjene penger på alt!

---------------------------

Rød.... hvit... og patriot!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f