Husk meg
Brukernavn
Passord

Etter kampen: FFK - Stabæk (6. serierunde)

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 5 4

SirLion

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 13 mai 07, 23:35
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Opprinnelig postet av SirLion

Elendige greier.. Synd med tap, nå må de skjerpe seg.. Uff uff.. Noe jeg tror de også gjør :)

Positivt idag var Plankehaugen :D For ett liv du får til Zoran!! :D

Var du på feltet våres i dag SirLion ?? Vi sugde til de grader. Men ære være Zoran at han orker å holde motet oppe. Jeg hadde ikke greid det når jeg hadde sett så mange stumme fjes.

Jeg var på feltet idag Rune.. Men jeg sto ikke helt inne i klynga sammen med dere =P Jeg synes det var bra med liv til tider, men når jeg synes det synes andre det er elendig :P hver vår smak sier jeg :P he he :P

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 13 mai 07, 23:46

* Hvorfor vente sånn på å bytte ut Martinsen? slik alanzinho herja utpå kanten hans, kunne det fort blitt et 2. gult, og Vidar var jo livredd for å takle etter det første kortet. Men før kortet følte jeg meg mye tryggere med Vidar en PAC på back`en.

* Når motstanderlaget spiller med en mann mindre, så er det jo utrolig viktig å holde bredden og forsøke å vende spillet. Slik det var idag mista vi fordelen av en ekstra mann ved at Bjørkøy stod å kåla i en eller annen kvasi-indreløper.

* Det må da være mulig å gå i kroppen på alanzinho så han ikke får gjort alle mottak og forseringer upessa?

* Det er drøyt at Kvisvik er så lat at han må bruke kamper som opptrening. Å komme inn i sesongen i så ræva form er bare tull. Han kan skylde på skuldra, men det var bare 2 uker han forhindret fra å trene for fullt. Noen må dra hjem til`n å konfiskere vaffeljern, frityrgryte og stressless. Snakk om å sløse bort en en gudegitt gave. George Best - sprit + vafler  = Kvisvik.

* Hva er vitsen med å sette inn West _etter_ at stabekk har scora? Trodde Grønnis at de skulle ligge høyt for å pynte på målforskjellen? Hva med å slenge innpå litt muskler? Toth var vel på tribunen? Smart...

* Ramberg får litt for mye kjeft synes jeg. Slik de andre midtbanespillerene opptrådte og Tariks merkelige bevegelser i 2 omgang, så var det ikke lett å skulle fremstå som noen kreativ kraft på midtbanen.

* Hvor er murbrekker`n på midtbanen!!111!!  Med spillere som schoi, alanzinho og veigar pall-dvergson lurende foran midtstopperene våre trenger vi noen som kan vise litt muskler. Det har vi visst ikke. Får håpe Berg bruker skadetiden til å pumpe jern og komme tilbake med boler-muskler og boler-psykoinnstilling.

* Rami var ihvertfall på vei opp fra 2.div nivået i forrige kamp. Kunne vel streng tatt kanskje tatt 1-1 målet, men redda flere bedre skudd

 

 

---------------------------

Bjørkøy som Statsminister!


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 13 mai 07, 23:56
Opprinnelig postet av Fjedjik

Laget mangler et skikkelig defensivt anker på midtbanen og når flankene går tidlig inn mot midten uten at backene kommer frem får vi ikke bredde nok i spillet. Mye av dette kan vi tilskrive at Grønnis har hatt for liten tid med laget til å kunne spille inn flere og mere uforutsigbare bevegelsesmønstre.

 

Ojojojojjj. Dette er kontroversielt.Det var jo dette Ramberg forsøkte å si det jo, men for det ble han stemplet som foræder og Grønnistviler.Men jeg tror mannen (og Fjedjiik) har helt rett. Laget trenger mer tid.Grønnis ble annsatt for sent.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 14 mai 07, 00:06

Opprinnelig postet av A.Scheie
Ærlig talt! Hva galt gjorde egentlig Hoås idag?

FFk ble kjørt over de første 20-25 minuttene av 2.omgang. Robuste, raske og tekniske Stabæk-spiller gjorde så vondt de ville med ti mann.  FFK`s forsøk var ynkelige, og da spør jeg meg. Hva tenker Grønnis i en sådan stund, hvorfor foretar han seg ikke noe i disse 25 kostbare minutter, der vi taper våre 3 poeng).  Alle ser at ingenting funker, men ingen med "makt" til å gjøre noe agerer og det er hans ansvar.

Endelig skjer det noe, Hoås kommer inn som oppspillspunkt etter at FFK ikke har vunnet en duell på 25 minutter. FFK begynner igjen å skape noen brukbare angrep, og får også til en bra sluttspurt de siste 10. Dette er mye Hoås sin skyld og ikke West, til alle dere som misliker Hoås!

Vi trenger en trener som reagerer når det butter så til de grader som det gjorde, dette her var flaut, Og alle spillerne var ikke late som mange vil ha det til, men nok engang er det noen det ikke funker for og andre må jobbe ekstra. Dette holder ikke mot Stabæk.


benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 14 mai 07, 00:08

I 1 omg. skapte vi mye pga løpene til Fofana i dybden og ut på venstrekant. Fofana skapte også muligheter pga at han dro av 1-2 spillere på kant og kom til innlegg. Han var uforutsigbar og fikk Stabæk-forsvaret ofte til å se uorganisert ut. Når Hoås kom inn i stedet for Fofana,så hadde Stabæk en lettere forsvarsoppgave. Hoås var stasjonær og hele angrepet ble konsentrert mot midtforsvaret til Stabæk. Hvis Hoås skal spille,så må vi ha spillere som kan komme til innlegg fra dølinja. Døfødt å ha Bjørkøy og Kvisvik til å pumpe høyballer mot Hoås fra litt over midtbanen

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 14 mai 07, 00:39

Tror FFK forsøkte å spille trygt og sikkert på hjemmebane i dag. Ikke stresse og mase med stor risiko bakover for å kanskje få til årets kamp, men å kjøre safe og solid og trygge seieren etter å ha tatt en fortjent ledelse.

Hadde gutta lykkes med det så ville FFK fremstått som meget solide Når de mislykkes ser det desto verre ut.

Uansett håper jeg de lærer av dette snart. 1-0 er en fryktelig vanskelig ledelse å ri på. Den eneste måten å klare det, uten å direkte sabotere spillet, er ved å angripe som om man lå under og MÅTTE ha en scoring.

Det er også lett å undervurdere en motstander som er redusert til ti mann. Selv om det egentlig ikke er noen unnskyldning er FFK i alle fall ikke det første (eller siste) laget som gjør den feilen.

Med innsats som idag i fortsettelsen blir dette nedrykk. Men hvis man lærer av feilene og laget får ut potensialet sitt litt oftere kan det fremdeles bli bra. Det er slett ikke umulig å slå Brann i Bergen, og Brann er heller ikke immune mot å undervurdere motstanderen. Kan fremdeles bli moro dette.


Lex

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 feb 05
Innlegg: 1446

Lagt til: 14 mai 07, 07:38
Endret: 14 mai 07, 07:38

Hvordan er dette mulig...de er proffe spillere som hever lønn:

 

Tok seieren på forhånd

John Anders Bjørkøy har hatt bedre dager på jobben og var oppgitt over hvordan hans lag lot Stabæk få være med på moroa.
– Vi gjorde akkurat det vi ikke ble enige om i pausen. Da går det som regel galt, sukker han. Enkelt forklart så virket det som FFK-spillerne allerede hadde innkassert tre poeng, da de gikk inn til sidebytte.

 

Jeg blir så skuffa ass....faen...

---------------------------

Heia FFK


JP

Bedriftsspiller
Ble medlem: 14 mai 07
Innlegg: 3

Lagt til: 14 mai 07, 08:27

Hvordan i alle dager kan dere si at Fofana var bra igår!!? Mulig han var en av de minst dårlige men å gi ham en 5` på børsen er absurd! Og se å få Bjørkøy inn på midten igjen, og inn med PAC, FOR ALL DEL, skal vi bytte høyreback MÅ det bli med et NYTT INNKJØP, som faktisk er BEDRE enn PAC. Martinsen var jo etter min mening svakere enn PAC.

Regner med at Grönnhagen starter med PAC 16.mai, og Bjørkøy på midten. OG ERIK BRÅTHEN I MÅL!!!!

PS: tror FFK overrasker i Bergen!!

;);)

JP


aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 14 mai 07, 08:48

Fofana var veldig bra i første omgang. Han fintet og driblet og kom til avslutninger. Dessverre manglet målene. Men han var et stadig uror-moment og jeg synes han fortjente bestemannsprisen (av FFK-spillerne. Banens beste var Stabæks Alanzinho)


Frode

A-lagspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 697

Lagt til: 14 mai 07, 08:55
Endret: 14 mai 07, 08:56

Opprinnelig postet av A.Scheie

PAC er noe pakk uansett hva han gjør.
West er best, ingen protest, den som er imot er en idiot.
Raio er kongen over alle. Uansett. Med topp innsats, så spiller det jo ingen rolle om man sparker luft eller misser pasninger.
Gerrbrand er derimot ikke noe særlig. At han rydder opp når Raio misser, bryr ingen seg om.
Hoås er en drøye to meter lyktestolpe som ikke kan vinne en duell - og ihvertfall ikke bevege seg.

 

100% enig med A.Scheie som vanlig.

Har man fordommer så hjelper det ikke hva en stakkar gjør....

---------------------------

Frode
- Semper fi Fredrikstad
- Norgesmester 2006
- ...vi er tilbake!


JP

Bedriftsspiller
Ble medlem: 14 mai 07
Innlegg: 3

Lagt til: 14 mai 07, 09:01
Endret: 14 mai 07, 09:03

A.Scheie

"PAC er noe pakk uansett hva han gjør.
West er best, ingen protest, den som er imot er en idiot.
Raio er kongen over alle. Uansett. Med topp innsats, så spiller det jo ingen rolle om man sparker luft eller misser pasninger.
Gerrbrand er derimot ikke noe særlig. At han rydder opp når Raio misser, bryr ingen seg om.
Hoås er en drøye to meter lyktestolpe som ikke kan vinne en duell - og ihvertfall ikke bevege seg."

 

 

 

 

DET ER PINLIG å lese "sitatet" ditt A.Scheie. Du er er en "ekte" supporter!!!


aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 14 mai 07, 09:09
Ironi er en vanskelig uttrykksform og som lett kan misforstås...

JP

Bedriftsspiller
Ble medlem: 14 mai 07
Innlegg: 3

Lagt til: 14 mai 07, 09:12

Opprinnelig postet av aavdst
Ironi er en vanskelig uttrykksform og som lett kan misforstås...

 

 

Ja ikke sant!! Noe du tydligvis ikke har skjønt...;);)


stampede

A-lagspiller

Ble medlem: 06 jun 04
Innlegg: 415

Lagt til: 14 mai 07, 09:13
Opprinnelig postet av JP

DET ER PINLIG å lese "sitatet" ditt A.Scheie. Du er er en "ekte" supporter!!!

Hvis du hadde tatt deg tid til å lese HELE innlegget hans, ville du kanskje ha forstått det!

---------------------------

Supporter, faktisk :)


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 14 mai 07, 09:33

Opprinnelig postet av EFF.EFF.KÅ


Enig - han og Jona stopper alltid opp spillet i stedet for å la det flyte - og flikker videre til ingenting i andre situasjoner.
Inn med West tidligere, ut med Ramberg og aldri mer Hoås..!

Jeg er ikke noen tilhenger av Hoås og er av de som mener han bør få seg ny arbeidsgiver, men det er jo skikkelig teit å gi Hoås skylda for dette tapet. Mannen gjorde da ikke noe galt igår!!! Skal vi skrive om "Etter kampen" så bør det da i rettferdighetens navn gis kritikk til de som var utpå der mestepartn av kampen og ikke en som spillte knapp halv omgang. Skjerping!!!! 

---------------------------

RednWhite


paco

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 aug 06
Innlegg: 1534

Lagt til: 14 mai 07, 09:55
Er det ingen som reagerer på at Kvisvik ødelegger for hele laget for maken til slett innsats og oppførsel har jeg vel aldrig sett i en tippeliga kamp.Det er midtbanen som alene er skyld i dette tapet og jeg håper vi får se 2-3 bytter til neste kamp

keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 14 mai 07, 10:25
Kvisvik er enten eller han. i En kamp kan han være den vi trenger en annen kamp er han helt håpløs, men han er ikke alene og jeg kan ikke fatte selv for hvorfor dem gjør slik. Ønsker dem kanskje at vi rykker ned

---------------------------

http://keiko99.net


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 14 mai 07, 10:32
Idag er en ortnlig dritt dag, det er Mandag, regn, tap igår, sulten på junkfood og trøtt. AAAAAAAAAAAA....

aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 14 mai 07, 10:34
Opprinnelig postet av JP

Opprinnelig postet av aavdst
Ironi er en vanskelig uttrykksform og som lett kan misforstås...

 

 

Ja ikke sant!! Noe du tydligvis ikke har skjønt...;);)

Jo, det har jeg. Men hvis ditt innlegg var ironisk ment (noe som ikke kom klart frem - men som Scheie klarte), så underbygger det nettopp det jeg sa. Det er en vanskelig uttrykksform som lett kan misforstås. Og hvis man ikke klarer å formidle det slik at man skjønner poenget, bør man la være å bruke denne formen. Nettopp fordi den så lett kan misforstås.


Fjedjik

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 890

Lagt til: 14 mai 07, 10:36

Opprinnelig postet av paco
Er det ingen som reagerer på at Kvisvik ødelegger for hele laget for maken til slett innsats og oppførsel har jeg vel aldrig sett i en tippeliga kamp.Det er midtbanen som alene er skyld i dette tapet og jeg håper vi får se 2-3 bytter til neste kamp

Kvisvik er avhengig av at andre spillere skaper plass for han og at de faktisk løper slik at Raymond har alternativer å slå pasningene på. Når Kvisvik blir utnyttet på det han er god på er han en stor ressurs, men noen arbeidshest og løpsmaskin er han ikke.

---------------------------

Show me the boys in red and white, then I can tell you about the art of football



Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 5 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f