Husk meg
Brukernavn
Passord

Etter kamp: Tromsø - FFK (5. serierunde)

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 5 2

Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 06 mai 07, 20:22
Endret: 06 mai 07, 20:41

Akkurat, ingen bombe dette desverre. TIL er et ok lag, det er ingen lag som kommer til å tape mange hjemmekamper. Heller ikke FFK, derfor er det viktige for FFK å fortsette med å spille godt hjemme. Etterhvert kommer vi nærmere en borteseier, men den kommer ihvertfal ikke i neste bortekamp mot Brann 16.mai.

Kjenner jeg er skikkelig deppa nå.


ffk-4ever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 06
Innlegg: 1048

Lagt til: 06 mai 07, 20:25
Shaban på benken i neste kamp, makan til surrehue, ellers slett innsats av hele laget, men vi vinner ikke kamper med en keeper som gir gavepakker hele tiden.

GurrBass

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 jul 05
Innlegg: 1827

Lagt til: 06 mai 07, 20:29
En ting som er litt skremmende,er at vi har møtt to lag som er tippet i bunnstriden på bortebane.. Og vi står kun med 1 poeng..!! Og det ene poenget var nesten ikke fortjent det heller!! 

---------------------------

FFK,klubben i mitt hjerte :-)


*****

Juniorspiller

Ble medlem: 13 apr 07
Innlegg: 96

Lagt til: 06 mai 07, 20:31

Nå må Pål Andre finne seg en plass på benken, gjerne sammen med Rami. Skulle nesten tro at de satte penger på at Tromsø skulle vinne med mer enn 3 mål, makan til surrehuer.

Og hva gjør Hansi innenfor egen femmeter på defensive døballer, ser ut som han er livredd for å gå i duell.

Nei dette var bedrøvelig, ser ut til at vi fremdeles må ta poengene hjemme.

---------------------------

Det er ballen som skal svette guttær...


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 06 mai 07, 20:49
Endret: 06 mai 07, 20:51

Til alle FFKspillere og Grönis: Les innlegget til trådstarter! Der ligger problemet. At vi med den samme startelleveren som mot Viking skal falle så til de grader sammen, er ikke noe som handler om fotballferdigheter, det handler om det mentale. Når vi vinner mot Viking er vi så høyt oppe i skyene, mens når vi ikke klarer å spille defensiv fotball mot Tromsø... Da blir jeg så inn i hel**** forbanna!!! At spillere som Ramberg, Kvisvik og Shaaban ikke gidder/klarer å spille fotball, det er rett og slett for dårlig. Ramberg har klippekort på FFK! Få`n ut, Martyn og Bjørkøy vil gjøre en mye bedre jobb! Kvisvik må få jobba opp litt kondis og viljestyrke, hvis ikke er han ikke god nok, uansett hvor fin silkefot han har! Shaaban bør selges.. Helt seriøst! Han er god, javel. Men jeg har tidligere startet en tråd om feltarbeidet hans, og det mener jeg fortsatt. En tidligere Arsenalkeeper som står i mål for det svenske landslaget, kan vi vel få en del penger for? Og da har vi Staw og Bråthen. Da har vi en del penger til å kjøpe en midtbanespiller eller en spiss..Dessuten er det 3. målet til Tromsø en keepertabbe, en keepertabbe som ikke kan tilgis! En herlig heading, men det er keepermat! FFK har ferdighetene som skal til, men det sitter i huet på dem. Tror et par tenker litt sånn: "Vi spiller på bortebane, vi er kjempedårlige, det spiller vel ingen rolle om vi vinner? Ingen forventer noe, og vi vinner jo som regel på hjemmebane. Da er alt greit". Noen som husker målet til Grönis før sesongen? Det gjør jeg: " Jeg syns spillerne er i litt dårlig form, derfor skal jeg prøve å øke kondisen deres. I tillegg sliter vi bakover, og slipper inn alt for mange mål, det skal jeg endre på". Har han klart det? Nei. Jeg syns han er en veldig god trener, men enten så har han ikke klart å formidle det til spillerne, eller så gidder ikke spillerne å ta det til seg. Spillerne virker slitne etter 10 min. av 2.omgang, og det defensive vil jeg ikke uttale meg om. Da bryter jeg nok mange forumsregler.. Når det mest interresante fra FFK i 2.omgang er når Ramberg kliner ballen i magen på en på Tromsøbenken, sier det vel egentlig det meste om kampbildet.. Nå håper jeg Grönis er nådesløs, de som ikke har prestert over 2-3 kamper nå, må UT av laget. Spesielt der vi har god oppdekning på plassene. FFK bør også kjøres hardt, HARDT(!), på treningsfeltet.De eneste som får godkjent av meg er: Martyn, Elyounoussi, Bjørkøy, Piiroja og Fofana. Resten bør vise lovende takter på treningsfeltet den neste uka, hvis ikke håper jeg det er rett ut! UT! Opp med kondisen og vekk med de dårlige holdningene. Hvis ikke er jeg stygt redd det blir kamp mot Notodden, Moss, Sparta og Haugesund neste år..

---------------------------

Journalist- Liker du noen andre idretter enn fotball,"Drillo"?
Feks. håndball?

Drillo- Håndball er hands..


Vlad

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 723

Lagt til: 06 mai 07, 20:51

shaaban skjerper seg til neste gang. forsvaret var utrolig ruskete. rajo og martinsen som fast par fremover i serien.

midtbanen ble lite synlig idag. Kvisvik hadde fått noe feil i frokostburgeren og var usedvanlig tam.

Fofana er rett og slett for dårlig pr.idag. PAC slet veldig.. tromsø var forøvrig dødelig effektive.. vi er sist i hver duell desverre

---------------------------

Pølsekøen Ultras-to i brød for faen og kaffe med melk.
Kom hjem Roger!!!! Kom hjem


ffk-4ever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 06
Innlegg: 1048

Lagt til: 06 mai 07, 20:59
Shaban skjerper seg til neste kamp??? Mannen gir jo stort sett gavepakker i hver kamp hittil og ikke minst er mannen helt tivoli ute på 16 metern,BENK MANNEN NÅÅÅ.....

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5522

Lagt til: 06 mai 07, 21:05
Opprinnelig postet av Lemmy

 At vi med den samme startelleveren som mot Viking skal falle så til de grader sammen, er ikke noe som handler om fotballferdigheter, det handler om det mentale.

 

Der ligger problemet. Uansett hva du ønsker at FFK skal gjøre, så spiller andre lag forskjellig hjemme og ute.

Forrige sesong gikk FFK på stortap mot nedrykkslagene Hamkam og Molde. I år mot LSK og TIL. Det som går igjen er at disse lagene spiller gampefotball med stor (hode-)duellstyrke. FFK er for "lette" i disse kampene. Bytt Martinsen med Piroja, Kvisvik med Stadheim, Ramberg med Berg og Fofana med Hoås. Det gir en helt annen styrke defensivt.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Pk

A-lagspiller
Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 756

Lagt til: 06 mai 07, 21:19
Litt lei av at Shaaban er et soleklart førstevalg uansett hva han gjør...idag var han rett og slett dårlig. Desverre begynner også Czwartek å falle igjennom...tror vi trenger en ny høyreback og benke Shaaban en kamp eller to så han skjønner alvoret. Men mest av alt sitter dette i hodet på spillerne, og det klarer i alle fall ikke jeg å gjøre noe med.

EFF.EFF.KÅ

Juniorspiller
Ble medlem: 16 apr 07
Innlegg: 183

Lagt til: 06 mai 07, 21:27
E L E N D I G
Følger opp forslaget med å sette PAC, Ramberg, Kvisvik og Rami på benken. Samtidig stiller jeg spørsmål ved å sette inn Hoås før West. Og at West kommer inn så sent. Han kan ikke gjøre mirakler, han trenger vel noe mer tid enn 15 - 20 minutter til å lage 3 mål...
Fofana ser bedre ut, selv om han alltid løper seg i offside - men typisk nok er det vel ikke egentlig offside på det annulerte målet. Tarik gjør jobben, det samme med Martyn. Resten har vel mindre gode prestasjoner.
Det blir nok veldig spennende neste helg!

---------------------------

Tur/retur Oslo annenhver helg - gleder meg!


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 06 mai 07, 21:30
Endret: 06 mai 07, 21:31
Selv om det ikke virker sånn akkurat nå, tror jeg vi skal være veldig glade for at vi har Rami Shabaan i klubben. Han er nok fullstendig klar over at han spilte en røten kamp i dag, og at sesonginnledningen ikke har vært imponerende. Jeg tipper han er voldsomt sugen på å vise at han faktisk holder et høyere nivå enn han har vist til nå. Forhåpentligvis får vi se en revansjelysten Shabaan gjøre narr av Nannskog, Gunnarson og Tchoyi neste søndag.

Bråthen var god i Ålesund, og skal ha honnør for måten han har tatt steget fra tredjedivisjon til Tippeligaen. Men jeg mener fortsatt at Shabaan er en bedre keeper. Og selv om det er en floskel - ingen blir bedre av å bli satt på benken.

---------------------------

Ære være Plankebyen


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 06 mai 07, 21:55
Dårlige dager og dårlige dager, fru Blom. Det er i så fall voldsomt til dårlige dager Shabaan skal koste på seg, og det er tydeligvis en dårlig dag så fort spillerbussen er meter`n utenfor kommunegrensa og på vei til gardermoen, noe som i tillegg virker å gjelde for storparten av laget.

Fakta gjenstår: Vi har prestert å slippe inn 11 seriemål så langt i sesongen, hvorav mystiske 10 er på bortebane og hele 1 hjemme. Det er et ubestridelig faktum at en del av disse er ting som keeper skal ta, og da særlig en keeper som har spillt for det svenske landslaget + Arsenal, noe som i øyeblikket står for meg som et ubegripelig mysterium.

Jeg føler meg rett og slett ikke trygg med Shabaan i mål lenger, en følelse jeg håpet skulle forsvinne i og med Sørlies exit, men den gang ei. det er fomling og kløning og mystiske mål stadig vekk. Å skylde på at den norske ligaen er for dårlig og at han ikke blir motivert blir for dumt. Er han så profesjonell som det påberopes skulle dette være en ekstra spore for å spille godt med tanke på å komme seg ut igjen.

Menmen, all skyld skal ikke lastes på Shabaan for dagens tap heller. laget spilte direkte dårlig, og press på ballfører var faen ikke å se med mindre tromsøspilleren var en halv meter fra mållinja, da kunne de til nøds strekke ut foten for å i det minste late som om man gadd å jobbe litt. Forøvrig stiller jeg et stort spørsmålstegn ved taktikken at keeper konstant skal sparke ballen inn på midten hvor den i 99% av tilfellene ble plukket opp av kraftige og duellsterke TIL-spillere, spesiellt når man har uttalt at det skal spilles kjapp og teknisk fotball, men når man ser hva som skjer når Shabaan prøver seg på et kast er det kansje ikke så rart allikevel.

Angrepet får til dels godkjent minus. Målet var mektig pent, og de ga aldri helt opp i sine forsøk før Steen putta 4-1 målet, en kalddusj som i grunn effektivt drepte FFK`s videre sjanser.

Jeg er vel egentlig rimelig sikker på at vi får en god revansje neste helg, men du av meg for en bitter bismak det vil gi hvis vi også denne sesongen skal se laget drite seg ut Norge rundt i resterende 10 bortekamper. Da vier jeg heller disse søndagene til ettertenksomme gåturer rundt sognsvann, hvor verden ikke forsures av et pinlig tap for et eller annet møkkalag.

Nå skal det drikkes trøsteøl.

---------------------------

Let the dice fly high!

Alt har ein ende, så nær som pylsa. Ho hev to.


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10061

Lagt til: 06 mai 07, 21:55
Opprinnelig postet av Lemmy
De eneste som får godkjent av meg er: Martyn, Elyounoussi, Bjørkøy, Piiroja og Fofana. Resten bør vise lovende takter på treningsfeltet den neste uka, hvis ikke håper jeg det er rett ut! UT!

Med så mange spillere ut, hvem mener du skal inne? Hvor kommer alle spillerne du vil ha inn fra...?

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


ffk-4ever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 06
Innlegg: 1048

Lagt til: 06 mai 07, 21:57
Der tar du feil. Ingen blir bedre av å sitte på benken????? Så du mener at en som underpresterer til de grader skal ha klippekort da?

scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 06 mai 07, 22:04

Opprinnelig postet av Holters
Opprinnelig postet av Lemmy
De eneste som får godkjent av meg er: Martyn, Elyounoussi, Bjørkøy, Piiroja og Fofana. Resten bør vise lovende takter på treningsfeltet den neste uka, hvis ikke håper jeg det er rett ut! UT!

Med så mange spillere ut, hvem mener du skal inne? Hvor kommer alle spillerne du vil ha inn fra...?

hehe. stussa litt på det jeg også. men grønis bør si ifra at ingen har klippekort. bytte ut minimum en spiller som gjør det dårlig til hver kamp.

kvisvik har vært en skygge av seg selv siden han kom hit. vet han har gjort noen sinnsyke kamper. men er veldig ustabil. veldig god å ha i medgang. men han er ikke den som tar tak å heiser laget i motgang.

hvor lenge er berg skada? vi trenger også en ny høyreside. er tåpelig at bjørkøy skal spille høyre kant. han kan spille bra på de fleste plasser. men uansett hva dere sier er han bedre som sentral midtbane.

mitt lag fra sommeren å ut.

 

                                             shaban

ny spiller                  vidar/gerrbrandt     raio         prytz/bertie

tarik/ny spiller         bjørkøy            martin/berg     kvisvik/ny spiller

                         west /tarik                 fofana/toth     


OleIdole

Bedriftsspiller

Ble medlem: 28 apr 07
Innlegg: 12

Lagt til: 06 mai 07, 22:14
Denne kampen må vi legge bak oss..!! Dette var ikke bra..

---------------------------

Hjertet det banker, å det banker for gammle FFK !!


benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 06 mai 07, 22:24

Shabaan og PAC har desverre kostet oss mulige poeng på bortebane i år,i tillegg så svekker Kvisvik og Ramberg duellstyrken og den deffensive biten stort på midtbanen. For å vinne bortekampene,så må FFK vinne krigen på midtbanen.Det blir vanskelig med disse spillerene og med tabber i tillegg. Tross alt så er det vanskelig å vinne på bortebane. Det er bare ca 25% borteseiere i Tippeligaen. 3-4 borteseiere blir da gjennomsnittet for en sesong. Håper FFK får minst 3-4 seiere borte. Det er 10 bortekamper igjen. Vi får foreløpig glede oss over det gode offensive spillet FFK presterer i kamp etter kamp.

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


Møklegård

Landslagsspiller

Ble medlem: 17 des 03
Innlegg: 1150

Lagt til: 06 mai 07, 22:27

Vår svenske målvakt har mye å gå på når det gjelder feltarbeid. Dette er kanskje det viktigste område for en målvakt. Min påstand er;  at vi ikke hadde tapt denne kampen med en målvakt som "plukker" baller i feltet. Desverre så er ikke vårt førstevalg bra nok, og må derfor gi plassen videre til andrevalget.

 

---------------------------

VærsteUltras


kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 06 mai 07, 22:55

Skjønner skuffelsen og alt det der. Men til alle som nå skal benke en tredjedel samtidig av det som hitil har vært førsteelveren: (Rami, PAC, Kvisvik, Ramberg..) Hvem skal inn? Og på hvilke plasser, og med hvilke roller i laget? Hvordan skal vi få en bedre 1.elver gjennom de som ikke har fått noe særlig med spilletid til nå? Hvilken ny kvartett spillere gir det nødvendige løftet til at vi skal bli et vinnende bortelag i løpet av 2 uker, noe vi ikke har vært de siste tre-fire årene, uansett hvem som har spilt? Tror nok ikke svaret ligger i å vrake en haug med spillere, kaste inn spillere som stort sett har juior- og 2.-3.divisjonserfaring, og tro at alt order seg deretter.

 


Jepmaster

A-lagspiller

Ble medlem: 04 mai 04
Innlegg: 545

Lagt til: 06 mai 07, 23:13
Lurer på om det går ann å gjøre noe med dette bortebane greiene! Ser jo ikke sånn ut! Er jo ett helt annet lag! Ser jo ikke ut som de har lyst å spille fotball når det ikke er fullt med ffk supportere på tribunene!

---------------------------

FFK SUPPORTER FRA HOVEDSTADEN



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 5 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340