Husk meg
Brukernavn
Passord

Hvor var zoran?

Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 7 5

ffk-4ever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 06
Innlegg: 1048

Lagt til: 16 apr 07, 15:39
Og du Javel var vel ikke så gammel da?

javell

Juniorspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 135

Lagt til: 16 apr 07, 16:11
Endret: 16 apr 07, 16:31
Opprinnelig postet av ffk-4ever

Synes faktisk du selv skal holde kjeften din( ja jeg skriver det,) har sittet på stadion og vært på bortekamper siden starten på 1983 så ikke kom med dette svada pissepreiket ditt. Det var svar til deg, og har lest linken til Holters som han postet. Hva har alle sagt her inne, det blir bråk med et slikt navn en slik logo etc, selv om BRH har sagt de kun er en syngende supporter gjeng. La de holde seg vekk hvis det er all motgangen de tålte, ingen er uerstattelige. Sånn er det bare.

For det første er ikke dette et personangrep rettet bare eller direkte mot deg. Jeg tar alle som deg over en kam. Dessuten bekrefter du selv det jeg poengterer i mitt forige innlegg, om at det tydelig er stor rift om hvem som har vært supporter lengst. Da har du misstolket hele meningen.

Det er utrolig rart at det ikke var noen som sørget for at stemningen var bedre enn det som ble skvisa frem under kampen på lørdag.  Ære til alle de som sang å prøvde å få til noe, men fy så flaut av både PH og Klubben kan dolke noen som har sørget for at det i det heletatt har vært liv på tribunen så sinsykt. 

Jeg skjønner godt hvorfor du skriver at det blir bråk med et sånt navn, og en slik logo. Ja, det er fordi vi er redd for det vi ikke vet noe om. Det eneste BRH ønsker er at de skal bli forstått på lik linje med alle andre supporterklubber. For om du har lest inlegget til FigthOfTheRat i slutten av Pent Kledde tråden, ser du hvilke verdier BRH har. Alt dette tror jeg handler om frykt for det ukjente og at PH desverre kan se på BRH som en motstader om medlemsmassene og intektene det bringer.

Og et svar på personangrepet ditt til meg; jeg satt som drittunge sammen med fatter fra jeg selv begynte å spille fotball tilbake i 82, sitti i plankehaugstyret en gang i tiden, dessuten er det en grunn til at du faktisk kan bruke denne siden å poste meldinger på.. Om du kjenner FFksupporter.net sin historie så skjønner du hvorfor..


 

Mod: Fjernet unødvendig mange siteringer

---------------------------

fuck off sandefjord...


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 16 apr 07, 15:42
Opprinnelig postet av javell
Du skaper bare tvil om ffksupporternes unisone holdninger blant fotballnorge.


De som skaper tvil om FFKsupporternes unisone holdninger er vel de som velger å boikotte.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 16 apr 07, 15:48
At zoran velger å trekke seg er selvfølgeli beklageli, men ...... han har da sagt noe lignende både i 2005 og i 2006... så jeg vet ikke om det er så mye i det..

---------------------------

Jørn Moum
FFK, The Pride of Norway!

Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

10.04.2007, Manchester United - Roma, 7-1 (4-0) Kvartfinale Champions League!


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 16 apr 07, 15:53

Zoran har altid gjort en god jobb og er sterkt delaktig i at stadion trøkket har fremstått som noe av det beste i norge de siste åra, når PH medlemer ber Zoran og holde kjeft så skjønner jeg at han ikke gidder og stå og holde på.. Visst det startes en supportergruppe som bare skal synge, samt at de som står i den gruppen ikke klager og syter som flere av PH medlemene, så er dette kunn positivt. Noe PH ikke klarer og få til, alt for mange som benytter seg av fordelene med PH feltet for og ha billig sesongkort og for og få billigere borteturer!!


ffk-4ever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 06
Innlegg: 1048

Lagt til: 16 apr 07, 15:57
Endret: 16 apr 07, 15:57
Ille at folk skal bli drapstruet, det er bare å politianmelde mener jeg også, men mener nå at det er vel litt vel og begynne å boikotte ting hvis en ikke orker en konstruktiv debatt på et nettforum. Jeg vil si at eneste der som BRH og andre reagerte på var at TS i tråden ikke svarte for seg men ellers så omhandlet jo tråden generellt for og imot supportergrupperinger vil nå jeg si.

BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 16 apr 07, 15:57
Endret: 16 apr 07, 15:58

Artig lesing dette her...

Den lille promillen med såkalte ultras utroper seg til å være de "ekte" supporterne.  Vi resterende ti-tusener er jo bare dumme... Tror jeg ler meg i hjel!

Nå skal jeg snart hjem for å spise Grandiosa.

 PS! Synd at en så dyktig forsanger som Zoran gir seg. Takk for alt!!

 

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


ffk-4ever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 06
Innlegg: 1048

Lagt til: 16 apr 07, 15:59
Opprinnelig postet av BøgeJon

Artig lesing dette her...

Den lille promillen med såkalte ultras utroper seg til å være de "ekte" supporterne.  Vi resterende ti-tusener er jo bare dumme... Tror jeg ler meg i hjel!

Nå skal jeg snart hjem for å spise Grandiosa.

 PS! Synd at en så dyktig forsanger som Zoran gir seg. Takk for alt!!

 

Så sant så sant


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 16 apr 07, 15:48

Skal man ha fordeler av og ha syngende supportere som synger og står på som samler folk til og synge og som lager bannere og liv til kamp?

 

Isåfall burde disse menneskene bli behandlet som andre supportere og ikke som trøbbelmakere og potesielle kriminelle.

 

Skjønner derfor godt at de ikke vil når de ikke får drive på med sitt.../ sang og engasjenment.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5528

Lagt til: 16 apr 07, 15:30
Overvar en kamp i en større europeisk liga sist høst. Det var ca 45.000 tilskuere. Forsangerene(2) stod på et stillasje foran hjemmesupporterene med headset og høytalere mot tribunen. Foran disse stod det fire-fem mann med pauker. Det var kjempetrykk i 2X45.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Pinaasen

A-lagspiller

Ble medlem: 06 jan 07
Innlegg: 508

Lagt til: 16 apr 07, 16:35
Endret: 16 apr 07, 16:36

Opprinnelig postet av danila
Var på FFK-Lyn og overværet denne fantastiske dagen med stor glede. Flott stadion, god stemning og seier. Men det var en ting som slo meg. Jeg sto selv sammebn med plankehaugen og synes at det bar litt preg av kaos. Det er jo mye fler som står og skal synge nå. Ståfeltet er så stort at det til tider råder kaos. Noen synger her og noen synger der. Kun en sjelden gangfungerer det sammen. I tilegg er det en fire fem tilfeldige som er spredd rundt som plutselig har for seg at det er de som er forsangere. Trodde det var sånn at det var zoran som sto for den delen jeg.. (om han sto der på stadion er det iallefall alt for stort og i tilegg for bratt til å både se og høre han) Han har jo gjordt dette i flere år. Så kampen rosenborg-tromsø på tv og der så jeg at kjernen hadde en forsanger som var utstyrt med ropert. Dette må da være no. Hadde Zoran fått en ropert til å stå foran og dra igang plankehaugen med hadde vi nok fremstått mye mer sammensveiset og "proffesjonelle" Eller hva synes dere??

 

små kaos.. men dette ordner seg sikkert etterhvert...!

 

---------------------------

OM VI TAPÆR ELLER VINNER
REGNET HØLJÆR SOLA SKINNER
ALT FOR FREDRIKSTAD!
ALT FOR FREDRIKSTAD!


Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 16 apr 07, 19:25

Har fulgt diskusjonen om BRH med interesse på den andre tråden. Og jeg synes det er litt merkelig og ekkelt at det skal konkurreres i "Hvem som er den mest ekte og beste supporter" til stadighet. Hvis man går i rødhvite klær blir en sett ned på og kalt juletre. Synger man ikke i samfulle nitti minutter er man medgangssupporter og burde egentlig holde seg hjemme. Ja hva skal man med fiender når man har sånne venner........

Synes BRH tolker alt i værste mening på lørdagskampen. Jeg og mine venner satt på Q-feltet helt oppå sosseunga fra Lyn. Så vi hørte dem rimelig godt. Grunnen til at vi pep dem ut var at de ikke holdt kjeft da mannskoret skulle synge nasjonalsangen. En annen side av saken er jo at koret burde hatt en mikrofon. Ingen hørte dem. Noe jeg ble forundret over var akkustikken på stadion. Jeg hadde gleda meg til å høre PH bedre enn på gamle stadion. Men da supporterkorpset kom inn var det ikke mulig å høre en lyd før de var på høyde med Lynsvingen. Tydelig at bygningene stjeler mye lyd.

Men vi gaula og sang av full hals vi som vi pleier. Det var tydelig å merke at det var litt ukoordinert på PH-feltet. Særlig når de skulle dra igang rød og hvite er de beste. Starta litt forsiktig her og der, men så fikk de starta samtidig og fikk ordentlig svar fra oss andre. Det syntes jeg var flott. Jeg trodde at den dårlige koordineringa kom av ny og større tribune.

Siden Zoran nå ikke vil være forsanger så må jo noen andre ta det ansvaret. Og det forsto jeg at noen hadde gjort på kampen i hvertfall. Han er vel ikke den eneste som kan lede allsangen. Synd at han gir seg, men det er jo hans valg.

Jeg synes det er slitsomt å synge/skrike i 90 minutter. Og av til synes jeg det er vanskelig å synge og se på kamp samtidig. Men jeg blir flinkere etterhvert som jeg lærer sangene og kjeften bare går av seg sjøl. Kan ihvertfall love at på VIF-kampen skal vi ha billetter på PH-feltet og gi vårt bidrag til å synge ut Klanen.

 


polvott

Juniorspiller

Ble medlem: 04 nov 04
Innlegg: 91

Lagt til: 16 apr 07, 20:19
Kom deg opp Zoran... Bare kaos uten deg...... Hev hodet over dette og hjelp oss med å lage liv på nye ffk stadion..

---------------------------

Laget vårt, byen vår!!!!


HBL

Juniorspiller
Ble medlem: 17 jul 03
Innlegg: 144

Lagt til: 16 apr 07, 21:35

Kan dere ikke bare bytte navn til noe som ikke asossierer med noe negativt, så blir vi ferdig med detta oppstyret. FFK trenger en samlet supportergjeng. Zoran!! slutt å furt, du må tåle at folk ikke alltid er enige med deg.  Du gjør en kjempe jobb som forsanger, men misser stygt når du uttaler at vi ikke fortjener å ha et fotball lag i byen.

Men du har dine meninger og jeg har mine, det gjør ikke deg eller meg noe dårligere eller bedre enn noe andre. Jeg synes det er trist hvis du gir deg som forsanger pga. litt motbør. Synes du heller skal riste det av deg, ta det som en mann og samle PH-feltet til sang på neste kamp.

---------------------------

ffk
arsenal
evig aristokrat
Glommen Rugby Klubb


Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 16 apr 07, 21:53
Endret: 16 apr 07, 21:54

Etter å ha lest igjennom denne tråden klarer jeg bare ikke holde meg lengre. Her er det like mye vittigperer som alltid, og det er grunnen til at jeg gjør mitt beste for å holde meg borte. Først, så vil jeg takke for ALL den støtte vi får fra fjern og nær. Enten du liker ultras eller ikke, liker at vi sladder ansiktene våres eller ikke, supportereffekter eller ikke, osv. Kan jo svare på det, vi vil ikke gjøre sikkerhetsvaktene en stor tjeneste ved å stille opp i lokalavisen uten sladd. Det håper jeg de fleste av dere faktisk skjønner.

For det første beviser det nivået når folk begynner å diskutere hvem som er den beste supporteren. Hvem som har gått på stadion lengst, hvem som legger igjen mest penger i Aristokraten, hvem som drar på mest bortekamper, og liknende. Alle som støtter FFK er supportere, forskjellen er kanskje at skal du stå på Plankehaugenfeltet skal du være en syngende supporter, men det er en annen diskusjon.

Og til fredrikstadpatriot (og Bøgis, ffk4-ever?)  Hva mener du med at folk som støtter laget i tykt og tynt? Fatter du ikke at dette begynner å bli en påkjenning for enkelte? At vi (BRH/Z) protesterer en kamp fordi vi ikke vil bli behandlet som søppel av klubb og medsupportere? Riktig nok hadde vi et positivt ladet møte med Moran og Co på torsdag, men vi valgte å protestere fordet. Kalle oss for pingler fordi vi "ikke tålte en debatt engang" blir litt å underdrive.

Dessuten viser slike uttalelser ffk4-ever, at du ikke har PEILING på supporterkultur. Hadde det vært i Zagreb, Dinamo, hadde kanskje Bad Blue Boys stilt opp utenfor klubbhuset i protest for sine medsupportere. Zoran har skrevet om noe liknende i en tråd for lenge siden. Har selv sett det på film, da det var leven blant noen topboys i BBB. Rundt 5000 møtte opp utenfor stadion, for å synge og markere sin avsky mot det som skjedde. Politiet i riot-utstyr måtte holde de tilbake.

Helt UTROLIG av enkelte av dere å kalle Zoran for pingle/furten, fordi han trekker seg ut nå. Det er når jeg ser sånt jeg virkelig blir provosert. Sadister som Bøgejon kan jeg leve med, men når dere kritiserer ham etter alt det han har gjort for PH, aner dere ikke hva dere snakker om. Mannen gir seg fordi han faktisk ikke kan leve med at en kunde der han jobber (gidder ikke skrive det av hensyn) engang skal komme å si at en ansatt hos dem bør vurdere jobben sin fordi han står foran på PH og pisker igang. Datteren hans får høre på skolen av medelever at faren hennes er  gal. Fatter dere virkelig ingenting?

---------------------------

Ultras mentalita - Brigade RødHvit


Pinaasen

A-lagspiller

Ble medlem: 06 jan 07
Innlegg: 508

Lagt til: 16 apr 07, 21:58
Endret: 16 apr 07, 22:10
Opprinnelig postet av Martin_

Innlegget til Martin_

 

 

HEEELT enig.... tenk hva zoran har lagt ned i PH?

håper du kommer te bake zoran!


 

MOD: Det er ikke nødvendig å sitere hele innlegget til Martin_ kun for å si deg enig, spesielt ikke når innlegget er rett over

---------------------------

OM VI TAPÆR ELLER VINNER
REGNET HØLJÆR SOLA SKINNER
ALT FOR FREDRIKSTAD!
ALT FOR FREDRIKSTAD!


bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 16 apr 07, 22:10
Endret: 16 apr 07, 22:12
Skal vi være enig i at uansett hvordan man støtter klubben så slenger man ikke dritt mot medsupportere pga at noen velger  å støtte laget på en annen måte? Om folk velger å gå i drakt eller ikke så SKAL vi ha et felles formål og det er å støtte klubben i med- og motgang.

ecupeventyrsnart: Vi skal ikke prøve å bevise at vi er de beste supporterne, HELE PH-feltet skal vise at vi er de beste!

---------------------------

Burn in hell, por favore..


HBL

Juniorspiller
Ble medlem: 17 jul 03
Innlegg: 144

Lagt til: 16 apr 07, 22:24

Opprinnelig postet av bønna
Skal vi være enig i at uansett hvordan man støtter klubben så slenger man ikke dritt mot medsupportere pga at noen velger  å støtte laget på en annen måte? Om folk velger å gå i drakt eller ikke så SKAL vi ha et felles formål og det er å støtte klubben i med- og motgang.

ecupeventyrsnart: Vi skal ikke prøve å bevise at vi er de beste supporterne, HELE PH-feltet skal vise at vi er de beste!

 

Enig med deg bønna. Samma f... hvordan vi støtter laget, bare man støtter så godt mann kan. På tide å begrave denne diskusjonen.

---------------------------

ffk
arsenal
evig aristokrat
Glommen Rugby Klubb


bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 16 apr 07, 22:27
Opprinnelig postet av HBL

Opprinnelig postet av bønna
Skal vi være enig i at uansett hvordan man støtter klubben så slenger man ikke dritt mot medsupportere pga at noen velger  å støtte laget på en annen måte? Om folk velger å gå i drakt eller ikke så SKAL vi ha et felles formål og det er å støtte klubben i med- og motgang.

ecupeventyrsnart: Vi skal ikke prøve å bevise at vi er de beste supporterne, HELE PH-feltet skal vise at vi er de beste!

 

Enig med deg bønna. Samma f... hvordan vi støtter laget, bare man støtter så godt mann kan. På tide å begrave denne diskusjonen.



Ja, nå bør vi begrave stridsøksa og bevege oss videre.

---------------------------

Burn in hell, por favore..


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 16 apr 07, 22:44
Kloke ord, bønna. Kloke ord.

---------------------------

Ære være Plankebyen



Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 7 5

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340