Husk meg
Brukernavn
Passord

Ønsker Eggen neste år? Ja/Nei

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 9 4

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 16 okt 06, 01:38

Opprinnelig postet av Costanza
Arne Erlandsen har en filosofi som går ut på liten riskiko, stram defensiv organisering, svært lite rom for individuelle prestasjoner og mange lange baller opp mot store og sterke spisser og midtbanespillere som skal krige om andreballene. Ganske primitivt og ikke helt forenlig med FFK-tradisjonen. Det var bråk her når Drillo kom, så hvorfor skal vi da hente inn Arne Erlandsen? Det ville vært underlig.

Jeg har en snikende følelse av at Per Mathias Høgmo ankommer Fredrikstad. Tørum har imponert veldig i Trondheim og jeg ser ikke bort i fra at både spillergruppen og ledelsen ønsker at han fortsetter som hovedtrener neste år. Samtidig har jo Høgmo base i Østfold og tror også han har et godt øye til Fredrikstad. Husker jeg så han ofte på Stadion tidligere om årene da vi var i 2. divisjon. Han står også for en fotball som jeg liker. Det gjør ikke Arne Erlandsen.

 

For øyeblikket virker det som om spillerne våre ikke har riktig fokus. Tror du det blir bedre om spillerne må bruke tid på å trøste Høgmo hver gang han er deppa istedet for å trene skikkelig?

Neida.. Et forsøk på å være morsom der. Høgmo er en fyr jeg synes står for mye bra. Tror vi skal lete lenge for å finne noe bedre enn ham. Om jeg kunne trykket på en knapp for å gjennomføre et bytte mellom KTE og PMH tror jeg ikke jeg ville drøyd det så lenge.


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 16 okt 06, 01:43

Vi skulle slått til da Mourinho tilbød seg. Der gikk vi glipp av den!

 

Eller  ... var det bare film?


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 16 okt 06, 02:19
Endret: 16 okt 06, 02:25
Jeg aner ikke helt hvordan jeg skal få dette oversiktlig lenger, men jeg får forsøke:

Negativt:


1) Manglende taktiske egenskaper / taktiske disposisjoner under kamp.
I beste fall delvis enig.


Du oppfordret ikke til rare diskusjonen her, men jeg tenker spesielt på at Eggen har hatt en tendens til å vente helt til 88 minutt med et bytte som kunne endret kampbildet. Å bytte inn en spiss i det 88. minutt kan ikke ha stor sannsynlighet for å lykkes. Jeg føler i alle fall at en spiller fortjener mer tid enn det for å prestere. Hvis første omgang har vært dårlig, så gjør allerede noen bytter i pausen. Man MÅ ikke vente til de siste 15 minuttene.


2) Dårlig på talentutvikling. Eggen er kjent for å handle inn "ferdige" spillere og spillere "over the top" fremfor å satse på egne talenter.
Ja ha? Jo, Kvisvik er vel et eksempel på det. Men passer Berthelsen, Tarik, Bjørkøy, Ramberg og for den sakens skyld Vuorinen inn i dette bildet?


Oj, oj, oj, det er utallige eksempler på dette. Et godt eksempel er at han hentet inn Kent Bergersen og brukte denne talentløse mannen fremfor Olaf Watson. Det finnes også utallige andre eksempler, men Eggen har generelt vært kritisert for å satse lite på talenter selv i tidligere klubber. Hele innkjøpspolitikken kan vel kritiseres med mye "kjøp og kast".


Jeg ser for øvrig ikke på verken Bertelsen, Vourinen eller Bjørkøy som "egne" talenter, da dette er spillere som er hentet inn og ikke flasket opp i klubben. Ramberg er også opp i åra nå og har tidligere prestert på dette nivået. Bare tenk over hvor EKSTREMT mange spillere Eggen har hentet som tidligere har vært hans elever i andre klubber. Ja, han vet hva han får, men det tyder også på at han ikke er spesielt god til å vurdere nye ansikter. FFK ble for øvrig tipset om Bertelsen i minst to år (!) før de endelig valgte å hente ham. Han var heller ikke et spesielt usikkert kort, da han spilte fast på U21-landslag.


Eggen har gjort en god jobb med Tarik riktignok. Den skal han ha. Både det at han er omskolert fra spiss (spilt hovedsaklig spiss i 4-4-2) til ving og at han fikk sjansen i hele vinter og i årets Tippeliga..


Jeg har selv snakket med juniorspillere som ikke føler de blir verdsatt av trenerteamet. Tom Freddy Aune får mye skryt for sine egenskaper, men der stopper det. Juniorspillere som presterer godt på juniorlag og andrelaget får ikke klapp på skuldra av verken Per Morten eller Eggen junior, men må lese om sine prestasjoner i Fredrikstad Blad dagen derpå eller her på FFKsupporter.net. Jeg mener dette er feil. Et oppmuntrende ord og en klapp på skuldra skader da ingen.


3) Manglende evne til å vurdere kvaliteten på spillerinnkjøp / forsterkninger.
Jo da, nesten enig her. Men i så måte er ikke Eggen noe unntak. Det viser seg da ofte at det er vrient å spå hvilke spillere som vil ta med seg talent og eventuell suksess fra en klubb til en annen. En viss grad av prøving og feiling hører vel med til spillets natur.


Nei, men det er så ekstremt påfallende i Fredrikstad og Eggen. Jeg mener, han har blant annet hentet inn:

1) Hornseth - Alle middels fotballinteresserte rykket vanvittig på nesen over dette kjøpet.
2) Tronseth - Veid og funnet for lett i HamKam - et lag vi så på som dårligere enn oss.
3) Wiig - Flopp i Odd og forsøkt omskolert til ving (!)
4) Tzekeres - TIL-supportere beskriver ham som en av deres dårligste spillere i vårsesongen. Med baller ville man satset på Halvorsen kanskje?
5) Multaharju - Aldri spilt noe annet enn offensiv kant i sitt liv, men likevel forsøkt omskolert til back. Ikke engang god nok for FFK2...
6) Magnus Riis - spilte han en kamp for FFK? "Talent" i Moss en gang i tida.
7) Mamadou Diagne Latyr - Utrettet aldri noe som helst
8) En finsk eller svensk stopper på lån som hadde noen kamper i vinter eller i fjor høst, viste seg å være ubrukelig.

Lista fortsetter så utrolig langt og det skremmende er at det satsespå spillere som i utgangspunktet IKKE var funnet gode nok i sine gamle klubber. Hovedproblemet er at man får det til å føles som at man henter inn 3-4-5 og "håper" at noen skal slå til. Deretter sliter vi i lang tid med å bli "kvitt de" når det viser seg at de ikke er gode nok. Hva er i det hele tatt poenget med å hente inn stallfyll? Jeg mener at man bør hente inn spillere som er gode nok til å forsterke startelleveren, og dermed blir de som tidligere var gode nok de som nå må slite benken. Hvis man hele tiden skal hente inn backupspillere og håpe at den nåværende stallen tar et steg videre, så tror jeg man er på ville veier.

4) Manglende evne til å vurdere kvaliteten av spillerstallen.
Er det ikke heller de som trodde vi skulle kjempe i toppen av Tippeligaen i år som har overvurdert spillerne en smule? Jeg mener å huske Eggen beklage seg over at det var lite penger i kassa å kjøpe inn gode spillere for. Nå har det begynt å hjelpe på, men det er vel litt tidlig å konkludere over sommerens innkjøp allerede nå?


Det var Eggen som mente vi skulle kjempe på øvre halvdel i år og se hvor vi ligger. Med manglende evne til å vurdere kvaliteten på spillerstallen, så mente jeg egentlig ikke det du viser til her. Jeg mente rett og slett at Eggen bør se at stallen ikke er god nok FØR sesongstart og dermed forsterke stallen FØR sesongstart og ikke hvert eneste år vente til sommerovergangsvinduet. Det er ikke hovedsaklig i år jeg tenker på, men det faktumet at dette har gjentatt seg nå tre år på rad. Eggen hevder at stallen er god nok, man kjemper i bunnen av tabellen og man går til panikkinnkjøp hver sommer. Tidligere har vi truffet med innkjøpene og overlevd. I år har ikke forsterkningene umiddelbart forsterket oss og vi ligger faretruende nærme nedrykk.


5) Skal omskolere absolutt alt og alle. Henter gjerne inn spillere for å omskolere de til nye posisjoner.
Det kjenner jeg ikke så godt til, men det har vel sine svake sider i så fall. Selv om tanken bak kanskje er å utvikle spillerne ytterligere, så er jeg enig i at det er en risky vei å gå.


Her mener jeg at spillere som Stian Johnsen uten et eneste defensivt fiber i kroppen ble omskolert til venstreback. Det samme med Olof Watson. Multaharju ble hentet til FFK og i media snakket man om at han kunne bekle ving og backen. Hvor enn jeg har lest på nettet, så er Multaharju beskrevet som kantspiller - trolig har han aldri spilt i backposisjon, så her henter man altså inn en spiller for å umiddlerbart omskolere ham til back? Hoås og Wiig forsøkt omskolert til ving. Det er mange andre lignende tilfeller.


En annen ting jeg bare skyter inn mens jeg husker det er dette: Når Tarik var ute på grunn av gult kort, så valgte Eggen å omrokkere absolutt hele laget. Bjørkøy ble skjøvet opp på ving og andre kom inn på midtbanen. Multuharju har blitt hentet inn for å være et alternativ til Tarik på høyre kant, men i stedet for å erstatte en spiller i en posisjon, så valgte Eggen å omrokkere hele laget. Dettte forstår jeg rett og slett ikke. Dette må være et tegn på at Eggen innser at Multuharju ikke holder nivået, ellers forstår jeg ingenting.


6) Ser ut til å mangle evnen til å irettesette spillerne / gi de en skikkelig overhøvling.
Har aldri vært i FFK garderoben i pausen, men jeg har da sett laget komme sterkt tilbake etter en svak førsteomgang. Sp han må vel klare å si noe riktig? Mitt inntrykk er at han er flinkere til å stramme opp spillerne etter en dårlig start enn til å holde skjerpingsen oppe etter en god start. Som i dag.


For så vidt enig i at FFK hovedsaklig sliter med å ri på en ledelse og da spesielt på bortebane. Men jeg savner en som smeller litt i veggene og lar spillerne høre det når de ikke presterer godt nok. Jeg har ikke selv vært i garderoben, men jeg tror at Eggen har en noe mer psykologisk fremgangsmåte. Det kan være vel og bra det, men man må tørre å brøle litt av og til. Det er også viktig å vise misnøye for omgivelsene (media) når man ikke presterer godt nok.


7) Ser alltid det postive etter en kamp, dvs skal alltid "bygge videre på det postive og se bak resultatet" fremfor å filtrere bort det negative.
Vel, det finnes ulike filosofier her. Mange dyktige trenere vil gi Eggen rett, mange dyktige trenere vil si han er på bærtur. Jeg har ikke fasiten, men jeg er svak for gamle Eggen sin strategi, å bygge videre på ens beste sider, slk at man blir knallgod på noe. Det hjelper på selvtilliten, og blir man bedre på alt annet også. I min idrettskarriere (som ikke var fotball) fikk jeg alltid lære at jeg skulle jobbe med de svake sidene. Det var aldri noe bonus for selvtilliten, for å si det sånn.


Det finnes en balansegang og det er viktig å ha egenskapene til begge deler. Selvsagt skal man ta med seg det positive, men det er tross alt sine svakheter man må jobbe med for å forbedre. Et eksempel kan være venstrebeinet til Morten Gamst Pedersen. Han var tidligere høyrebent, men fikk høre at man måtte være god med begge beina for å komme langt i fotballen. Gamsten gikk ut på løkka og trente alene med å forbedre venstrebeinet sitt og i dag kan han per definisjon sies å være venstrebent og det beinet er jaggu ganske godt også!


Det er viktig å ta med seg ting man er god på og gjerne tilspisse en viss spisskompetanse, men da er det snakk om individuelle ferdigheter. Jeg savner en trener som virkelig sier ifra når man har vært dårlige. Eggen har stort sett de samme uttalelsene uansett om man har tapt eller ei. "Vi presterte under pari, forsvaret var ikke så godt i dag, vi får ta med oss det positive, det er viktig av meg som trener å se bak resultatet, nå skal vi ha en god treningsuke, så kommer vi tilbake til neste kamp".

Jeg mener i alle fall selv at det er viktig å vise ovenfor omverden at man er misfornøyd når laget ikke presterer. Eggen skal alltid være så sinnssykt politisk korrekt med psykologiske uttalelser. Noen ganger lønner det seg å bare si rett ut: I dag var vi ræva. Man kan si mye om Rekdal, men han var alltid bånn ærlig i media. Jeg har sansen for slikt. Tom Nordlie og Henning Berg gjør mye av det samme - sier klart ifra når man ikke er fornøyd.

8) Kan umulig være en så god motivator som det påstås når man ser innsatsen til spillerne gang på gang.
Personlig har jeg intet å utsette på innsatsen. Det er resultatene som uteblir. Jeg synes spillerne gjør seg fortjent til bedre resultater enn de oppnår. Kanskje er det Eggens feil, kanskje ikke. Jeg vet ikke.


Det er kanskje feil å klage på innsatsen, men noe er feil. Om det er Eggens motivatoregenskaper eller noe annet, vet jeg ikke, men når man ikke har klart å vinne en eneste kamp på bortebane i løpet av en sesong, så sitter det nok mest i hodet og da er det Eggens ansvar å få det til å løsne. FFK spilte en OK første omgang mot Tromsø og så går de ut på matta og regelrett legger seg. Hva skjedde i pausen? Hva gjorde Eggen underveis for å forbedre det hele? Han burde sett at FFK ble presset lenger og lenger tilbake og forsøkt å gjøre noen grep. Jeg vet ikke hva, men så er jeg heller ikke en fotballtrener.


9) Lite offensiv tankegang med tanke på tabellplassering i Tippeligaen - sette mål man må strekke seg etter.
Mulig mulig, men er han ikke misfornøyd med å ligge bunnen da? Han sikter vel ikke mot en 10. plass heller?


Det første året i Tippeligaen er det greit å ha som målsetning om at man skal overleve. Deretter bør man sette seg høye mål. I år skal vi kjempe om Royal League! Og klarer man det, så får man neste år gå enda mer offensivt ut og hele tiden sette mål man må strekke seg etter. Ender man på 3. plass, vel, da får målet neste år være å gjøre det enda bedre!

Jeg savner litt en Eggen som går tydelig ut i media og understerker hva klubbens målsetninger her. Når man omtrent må lese mellom linjene eller en bisetning her og der for å få med seg målsetningene, så er man ikke offensiv nok.

Mange lo av Start når de sa de skulle ha 100 millioner i omsetning til neste år. Nå ser det jaggu ut til at de har klart det. Imponerende.

Postivt


1) Ønsker å spille "positiv" fotball, altså underholdende og vinne helst 3-2 fremfor 1-0.
2) Påstås å være en god motivator.
3) Trofast.

Enig i dette. Selv på en middels dag er FFK langt mer underholdene enn f.eks Vålerenga. Ja, det var kanskje et overtydelig eksempel, men uansett. FFK underholder, det skal ingen ta fra dem.


FFK er underholdning og står for offensiv fotball. Det håper jeg man fortsetter med uansett hvem som kommer til å trene laget i fremtiden.


Edit: Dælan døtte... Det ble langt!

---------------------------

Ansvarlig redaktør


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 16 okt 06, 04:27
Endret: 16 okt 06, 04:28

Prøver å holde det så kort som mulig. Dine kommentarer i kursiv. Der jeg ikke siterer deg bøyer jeg meg i støvet for bedre viten. Eller jeg er ganske enkelt enig. Det varierer litt.

 

1) Du oppfordret ikke til rare diskusjonen her, men jeg tenker spesielt på at Eggen har hatt en tendens til å vente helt til 88 minutt med et bytte som kunne endret kampbildet. Å bytte inn en spiss i det 88. minutt kan ikke ha stor sannsynlighet for å lykkes. Jeg føler i alle fall at en spiller fortjener mer tid enn det for å prestere. Hvis første omgang har vært dårlig, så gjør allerede noen bytter i pausen. Man MÅ ikke vente til de siste 15 minuttene.

Enig i poenget ditt her. Jeg var bare delvis enig fordi jeg ikke har noe å utsette på hvilke spillere Eggen bruker/bytter innpå. Men han venter kanskje litt lenge i blant.


2) Jeg ser for øvrig ikke på verken Bertelsen, Vourinen eller Bjørkøy som "egne" talenter, da dette er spillere som er hentet inn og ikke flasket opp i klubben.

Men Berthelsen og Bjørkøy har da vitterlig utviklet seg i FFK? Eller mener du de ikke har det? De var vel gode før de kom også, men jeg synes de begge har vokst denne sesongen. Synd med Berthelsens skade, jeg tror det alene må ha kostet oss minst en to-tre poeng og bedre klarering til nedrykksstreken.


4)  Tidligere har vi truffet med innkjøpene og overlevd. I år har ikke forsterkningene umiddelbart forsterket oss og vi ligger faretruende nærme nedrykk.

Da har i alle fall innkjøpene tidligere ikke bare vært dårlige. Og det kan jo godt ende opp med å gå bra denne gangen også. Vi ligger vel bedre an nå enn vi gjorde i fjor, eller husker jeg feil? 

 


5) En annen ting jeg bare skyter inn mens jeg husker det er dette: Når Tarik var ute på grunn av gult kort, så valgte Eggen å omrokkere absolutt hele laget. Bjørkøy ble skjøvet opp på ving og andre kom inn på midtbanen. Multuharju har blitt hentet inn for å være et alternativ til Tarik på høyre kant, men i stedet for å erstatte en spiller i en posisjon, så valgte Eggen å omrokkere hele laget. Dettte forstår jeg rett og slett ikke. Dette må være et tegn på at Eggen innser at Multuharju ikke holder nivået, ellers forstår jeg ingenting.

Jeg kan ikke hjelpe deg å oppklare dette. Det må vel ha vært en "helhetlig taktisk vurdering" som det vel heter, eller det kan ha vært litt tilfeldig at Eggen akkurat da valgte å overrumple motstander med en uventet omrokkering. Men som sagt, jeg vet ikke mer enn deg. Akkurat Bjørkøy kan vel med fordel brukes i enhver posisjon, han er vel en force uansett hvor han spiller. Men hva Eggen vil med Multuharju har jeg ikke blitt klok på.  

 

6) For så vidt enig i at FFK hovedsaklig sliter med å ri på en ledelse og da spesielt på bortebane. Men jeg savner en som smeller litt i veggene og lar spillerne høre det når de ikke presterer godt nok. Jeg har ikke selv vært i garderoben, men jeg tror at Eggen har en noe mer psykologisk fremgangsmåte. Det kan være vel og bra det, men man må tørre å brøle litt av og til. Det er også viktig å vise misnøye for omgivelsene (media) når man ikke presterer godt nok.

Det gjør sikkert nytten å brøle litt i garderoben. Men prsonlig er jeg glad for at Eggen primært retter kritikken sin direkte til spillerne (i den grad han gjør det, men det gjør han nok) og ikke til eller via pressen. Jeg er av dem som synes treneres klaging i pressen er meningsløst, i beste fall. Eller i aller beste fall morsomt, som Rekdal på sitt beste/verste, men forutsatt at det er en annen klubbs trener som står for utspillet.


7) Jeg mener i alle fall selv at det er viktig å vise ovenfor omverden at man er misfornøyd når laget ikke presterer. Eggen skal alltid være så sinnssykt politisk korrekt med psykologiske uttalelser. Noen ganger lønner det seg å bare si rett ut: I dag var vi ræva. Man kan si mye om Rekdal, men han var alltid bånn ærlig i media. Jeg har sansen for slikt. Tom Nordlie og Henning Berg gjør mye av det samme - sier klart ifra når man ikke er fornøyd.

Eggen er rund og mild, men det mye klokt i det han sier også. Men han kunne kanskje hatt litt mer av kompromissløsheten til faren. Angående Rekdal, se forrige punkt. Tom Nordlie har jeg sagt min mening om i en annen aktuell tråd, det blir for mye å gjenta her. Henning Berg har jeg sansen for, og kanskje enda mer Uwe Rösler, som etter min mening er den beste treneren i Norge for tiden.


9) Det første året i Tippeligaen er det greit å ha som målsetning om at man skal overleve. Deretter bør man sette seg høye mål. I år skal vi kjempe om Royal League! Og klarer man det, så får man neste år gå enda mer offensivt ut og hele tiden sette mål man må strekke seg etter. Ender man på 3. plass, vel, da får målet neste år være å gjøre det enda bedre!

Jeg savner litt en Eggen som går tydelig ut i media og understerker hva klubbens målsetninger her. Når man omtrent må lese mellom linjene eller en bisetning her og der for å få med seg målsetningene, så er man ikke offensiv nok.

Mange lo av Start når de sa de skulle ha 100 millioner i omsetning til neste år. Nå ser det jaggu ut til at de har klart det. Imponerende.

Tja, jeg anser Starts kjempesuksess i fjor som et uvanlig unntak, ikke noe det er realistisk å måle seg mot. Å overleve i Tippeligaen er i seg selv et ganske høyt mål. Å oppnå en bedre plassering enn i fjor er i utgangspunktet høyt nok i mine øyne. Var ikke Eggen klar på at Cupfinale var et mål? Eller innbiller jeg meg ting? Uansett, overlever vi i toppen, i tillegg til å ha fått cupfinale, mener jeg denne sesongen må kalles en suksess ut fra forutsetningene.

Postivt

FFK er underholdning og står for offensiv fotball. Det håper jeg man fortsetter med uansett hvem som kommer til å trene laget i fremtiden.

Hvor mange norske trener synes å garantere noe slikt da? Med mine mest objektive øyne synes jeg fremdeles FFK er et av de mest underholdende lag i norsk fotball, til tross for at prestasjonene svinger veldig mye. Denne underholdningsfaktoren er jeg redd forsvinner med Eggen. Men hvis Eggen forsvinner likevel så håper jeg selvsagt at jeg tar fullstendig feil.


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 16 okt 06, 08:23

Etter Holters lange innlegg, skal jeg fatte meg meget kort.

NEI !

 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 16 okt 06, 08:25

Nei.   Han skulle vært fjernet etter 1. år i eliteserien.

Er rimelig sikker på at vi har en av de dårligste trenerene i eliteserien, han er sannsynligvis dårligere enn flere av trenerene i 1. div.

Taktiske egenskaper til stryk karakter, det gjelder både under kamp og eller..  Stryk karakter på vurdering av kvalitet på spillere.

Har til gode å høre en uttalelse om at den planlagte taktikken ble gjennomført, slik man ofte hører fra andre trenere

 


Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 16 okt 06, 08:54

Ja, inntil en som GARANTERT er bedre er på plass.

 

Husk hva som skjedde med Drillo, ble jaget fra byen fordi fotballfilosofien hans ikke passet bublikum. Tror det blir et helvete om det kommer en trener med Drillo filosofi og de er det mange av i norge!

 

Men Arne Sandstø eller Tom nordlie hadde vært noe!


Brukernavn

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 04
Innlegg: 1162

Lagt til: 16 okt 06, 09:12

For gæli å ta dette nå,...

Denne diskusjonen kommer garantert opp etter sesongen (cup-finalen)

---------------------------

Moss !?....nei et sted får vi jaggu sette ned strikken.
Send en hund etter øl...


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 16 okt 06, 09:29

Frem tom. etter cupfinalen så er Eggens posisjon et ikke tema. 

Men jeg liker Eggens offensive og underholdende fotballfilosofi og vil gjerne fortsette med han sålenge jeg ikke ser noe klart alternativ.  Men FFK`s forsvarsspill har vært horribelt i tre år nå, og det selv med mektige Piroja bak.  Det klages på at spissene ikke scorer, men det som er bra med FFK er at det er mange som scorer.  FFK ligger litt over midt på treet mht antall scorede mål.  Det er kun forsvaret som har skylda for årets plassering, fremover scores det nok mål til at vi skulle vært oppunder RL plass.

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Marensius

Juniorspiller

Ble medlem: 20 okt 04
Innlegg: 111

Lagt til: 16 okt 06, 11:25
ja det vil jeg. Neste år vinner vi serien, i hvertfall topp fire. Eggen er best!

FFKPatriot

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mai 05
Innlegg: 435

Lagt til: 16 okt 06, 11:55

NEI

Rykker FFK ned bør ikke Eggen sitte på benken 12. November...

Takk for alt, Eggen, men nå er det ikke mer å hente av deg...

---------------------------

"Mens vi venter på en ny storhetsperiode"


frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 16 okt 06, 12:01
Opprinnelig postet av FFKPatriot

NEI

Rykker FFK ned bør ikke Eggen sitte på benken 12. November...

Takk for alt, Eggen, men nå er det ikke mer å hente av deg...

 

Haha, kanskje noe av det dummeste jeg har hørt. At Eggen skal få sparken mellom sesongslutt og cupfinalen?? Skulle han i det hele tatt væe i nærheten av å få sparken så skulle dette skjedd for minst 3-4 runder siden, å ikke nå eller ENDA senere, det ville ikke bare vært galskap, men idioti!

Da bude vi vel kanskje likegjerne sparke halve stallen nå da, eller rett ette serien er slutt..... Tross alt dem som spiller der ute å driter seg ut!


Brukernavn

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 04
Innlegg: 1162

Lagt til: 16 okt 06, 12:08
Opprinnelig postet av frekkrik
Opprinnelig postet av FFKPatriot

NEI

Rykker FFK ned bør ikke Eggen sitte på benken 12. November...

Takk for alt, Eggen, men nå er det ikke mer å hente av deg...

 

Haha, kanskje noe av det dummeste jeg har hørt. At Eggen skal få sparken mellom sesongslutt og cupfinalen?? Skulle han i det hele tatt væe i nærheten av å få sparken så skulle dette skjedd for minst 3-4 runder siden, å ikke nå eller ENDA senere, det ville ikke bare vært galskap, men idioti!

Da bude vi vel kanskje likegjerne sparke halve stallen nå da, eller rett ette serien er slutt..... Tross alt dem som spiller der ute å driter seg ut!

Du er ikke frekk, frekkrik, bare freidig

Enig med deg, skulle vi byttet måtte det ha skjedd i sommer.

---------------------------

Moss !?....nei et sted får vi jaggu sette ned strikken.
Send en hund etter øl...


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 16 okt 06, 12:10
Opprinnelig postet av Brukernavn
Opprinnelig postet av frekkrik
Opprinnelig postet av FFKPatriot

NEI

Rykker FFK ned bør ikke Eggen sitte på benken 12. November...

Takk for alt, Eggen, men nå er det ikke mer å hente av deg...

 

Haha, kanskje noe av det dummeste jeg har hørt. At Eggen skal få sparken mellom sesongslutt og cupfinalen?? Skulle han i det hele tatt væe i nærheten av å få sparken så skulle dette skjedd for minst 3-4 runder siden, å ikke nå eller ENDA senere, det ville ikke bare vært galskap, men idioti!

Da bude vi vel kanskje likegjerne sparke halve stallen nå da, eller rett ette serien er slutt..... Tross alt dem som spiller der ute å driter seg ut!

Du er ikke frekk, frekkrik, bare freidig

Enig med deg, skulle vi byttet måtte det ha skjedd i sommer.


Eller etter sesongen/før neste - noe tittelen på emnet her er.

---------------------------

Ansvarlig redaktør


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 16 okt 06, 12:12
Nei!

Helt inntil i går har jeg ønsket å gi Eggen en sesong til, for å se hva han kan utrette med friske midler og ny stadion og sånt....Men etter dejavù opplevelsen i går og intervjuet med Eggen på TV2 hvor han sier mer eller mindre det samme som etter hver eneste borte kamp i år...."Vi gjør for enkle feil i forsvar"....."vi kan ikke slippe inn så mange mål" Så gjør noe med det da!! Er så drittlei at Eggen prekær om ting men ikke lykkes å gjøre noe med det. Tror ikke Eggen lenger er den rette mannen for FFK, han blir for snill, for naiv, og ellers enig i mye av det Holters skriver(greit å bare kunne henvise til den, slepper vi andre å skrive så mye:) )

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


jonny28

Juniorspiller
Ble medlem: 22 apr 03
Innlegg: 121

Lagt til: 16 okt 06, 12:20
Har sagt det lenge jeg, få den idioten av en kæll bort! Eggen stinker rett og slett som trener han har ikke det som trengs for og lede ett lag i toppen av divisjonen.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5512

Lagt til: 16 okt 06, 12:49

Er helt klar i min mening om at FFK bør finne seg en ny trener neste sesong om de beholder plassen i tippeligaen.

Om de rykker ned derimot synes jeg de bør beholde KTE. Det er ikke sikkert de klarer å friste en topptrener om det blir nedrykk. Da kan heller KTE få ett år til.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Pondus

Bedriftsspiller
Ble medlem: 26 sep 05
Innlegg: 12

Lagt til: 16 okt 06, 13:01
Nei !! Jeg synes Eggens dager er talte. Taktisk død i de fleste kampene. Senest i går hadde han ikke behov av å bruke alle byttene... Også byttet han ut Ramberg som var best på FFK`S midbane !! Tar forbehold om Ramberg var skadet, da tar jg det tilbake..Hvorfor ble Stadheim kjøpt? Er han dårligere enn Bjørkøy, Brenne og Kvisvik i går, skjønner jeg ingenting.. Eggen har i tillegg gjort en serie med dårlige innkjøp til klubben. Han skal ha all ære for å ha fått oss opp i tippeligaen, men nå føler jeg utskiftning trengs! Takk for alt Eggen !

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 16 okt 06, 13:14
Ja.

Så lenge samarbeidet mellom KTE og spillerstallen fungerer 100% ser jeg ingen som helst grunn til å få ny trener.

Måten FFK har spilt på hjemmebane har vært forbilledlig (med noen skrekkelige unntak). Dette er et svært viktig punkt for meg, for for meg er det viktig også med måten vi spiller på, ikke bare resultat.

Bortebane er forferdelig, og vi snakker om et kollektivt traume som må behandles av psykologer. Og dette traumet kommer til å forsvinne før eller siden.

Opprinnelig postet av frecjoha

Vil bare se hva vi mener her inne.

Ønsker vi Eggen som trener neste sessong?

 

Svar med ja eller nei før dere skrivere eventuelle andre komentarer, på den måten blir det lettere å telle opp.


morradi

Juniorspiller
Ble medlem: 13 aug 06
Innlegg: 148

Lagt til: 16 okt 06, 14:05
Opprinnelig postet av Holters
Opprinnelig postet av morradi
Jeg kjenner ikke saksgangen i en fotballklubb. Men trodde ikke det var treners jobb å lete etter forsterkninger og å forhandle om pris på disse? Dessutten er det vel her snakk om kapital som ble frigjort på et sent tidspunkt. Slik jeg har forstått det har FFKs organisasjon før Morgan Andersens inntreden vært amatørmessig. Det førte til at Eggen måtte ta på seg utenomsportslige oppgaver. Konsekvensene av det blir naturligvis at innsatsen ikke blir 100 prosent på noen av områdene.


Er ikke 100% sikker på dette, men forsøker å tenke helt logisk:

Eggen er sportslig ansvarlig i FFK.

Som sportslig ansvarlig er det du som har ansvaret over de sportslige prestasjonene, men også hvilke spillere som blir hentet inn. Eggen er også trener, så det er han som til enhver tid vurderer hvor og hva slags forsterkninger det er behov for. Hvem som finner frem aktuelle spillere kan være så mangt, men det er Eggen som sier "ja" eller "nei" til en spiller og deretter vurderer styret saken til slutt. Styret vedtar et eller annet og gir en person fullmakt til å forhandle videre, hvis man ser det økonomisk forsvarlig å gå for denne spillere. Tidligere var det Mokkelbost, men nå tipper jeg det er Morgan Andersen som får denne fullmakten. Andersen forhandler da frem en pris innenfor de rammene styret har satt. Det er altså Eggen som vurderer stallen og fremlegger et ønske om hvor man bør forsterke.

Jeg har forstått det slik at Harry Hansen jobbet mye med kartlegging av spillere og at han sammen med Myklebost og Eggen tittet vel på et par DVD-filmer av klasse C, men det er Eggen som tar den endelige avgjørelsen om dette er en spiller som skal satset på. Spillere som er på prøvespill blir jo vurdert av trenerteamet med Eggen i spissen.

Slik bør det også være. Det hadde vært merklig (og det har tidligere skapt bråk) om styret eller noen andre skulle handle inn spillere uten trenerens godkjennelse. Jeg mener helt bestemt at FFK nærmest har stått for en kvantumspolitikk når det gjelder innkjøp - man handler inn 5 og håper at minst en slår til. Det blir altfor mye "bruk og kast" over det hele, og jeg håper man i fremtiden heller satser på å hente inn et par kvalitetsspillere fremfor en mengde stallfyll.

Dette har irritert meg før hver eneste sesong - jeg har stort sett hver gang (og mange andre) irritert meg over at stallen ikke har blitt forsterket tilstrekkelig. FFKsupporter.net skapte jo litt ekstra balluba når vi tippet vårt eget lag på nedrykksplass og hadde nok dessverre fått rett om man ikke hadde vært så sinnssykt heldige med innkjøpene en viss sommer!
Ja, tviler ikke på at Eggen tar den endelige avgjørelsen. Men den viktigste jobben må vel ligge i kartleggingsfasen? Er du sikker på at vi hadde fått noen bedre spillere om Eggen oftere hadde sagt "nei"? Vi vet lite om hvilke spillere det sportslige apparatet ha lagt på bordet til Eggen. Men det er slett ikke sikkert at det har vært så mange bedre alternativer enn de vi har fått! Jeg mener ikke at styret skal "blande seg inn" og skaffe spillere uten Eggens tillatelse. Men det bør være et apparat som disponerer en gitt sum penger og sonderer spillermarkedet deretter, og som sørger for at det som kommer på bordet til treneren har en viss sportslig interesse.


Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 9 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3