Husk meg
Brukernavn
Passord

Takk for meg !!! :-)

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 30 mai 06, 13:20
Endret: 30 mai 06, 13:21
Opprinnelig postet av Kristian B
Synes ikke vi skal kutte hodet av plankehaugens styre når det gjelder at Zoran nå muligens fratrer som forsanger. 

Altså, av 500 mennesker på PH feltet, tror jeg det er mange som kan klare en jobb som forsanger. Ja, det er store sko å fylle, men av så mange engasjerte mennesker, bør det da finnes noen som vil ta på seg denne oppgaven.
Skulle gjerne gjort et forsøk selv, men grunnet studier utenbys, får jeg desverre ikke dratt på alle kampene, og det vil derfor ikke la seg gjøre.

BRH gutta kan vel forsøke seg igjen. Engasjerte sjeler bør ikke underdrives.



Tror ikke det finnes så mange blant de 500 på feltet som kan gjøre det.

De guttæne i BRH har vel ikke så stor annerkjennelse blant mange på forumet og heller ikke i styret i PH.
Dessverre!

Zoran er ikke hvem som helst når det gjelder tribune kultur. Ta bedre vare på folka våre!!!!!

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


hanskongen

Bedriftsspiller
Ble medlem: 01 mai 05
Innlegg: 9

Lagt til: 30 mai 06, 13:30
Hei Zoran, jeg er ganske fersk i Plankehaugen men  var på kampen mot Tromsø (Sto rett nedenfor deg) og jeg må virkelig si meg imponert over innsatsen du gjorde. Jeg kan desverre ikke alle sangene like godt ennå men jeg sang med så godt jeg kunne. Jeg forstår selvfølgelig godt at du ikke kan få tid til alt og at nedsettende kommentarer ødelegger noe av lysten.

Jeg vil med dette si at jeg håper at jeg ser og hører deg igjen og jeg skal ihvertfall synge det jeg kan på PH feltet

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 30 mai 06, 13:32
Endret: 30 mai 06, 13:41
Er det bare jeg som har inntrykk av at vi må lede kampen før vi er lydhøre ?? Når vi ligger under, da trenger gutta våres støtte.
Så jeg er enig med Zoran i alt han skriver.

Jeg også får det inntrykket når jeg pisker folk rundt meg ( stygge blikk, eller på en måte, se den tullingen der ). Men jeg er litt sånn never mind, jeg driter en lang marsj i hva dem synes om oppførselen min. Ta meg som jeg er sier jeg da. Jeg forandrer ikke personligheten min bare for å tekkes andre.

Får inderlig håpe Zoran ikke trekker seg som forsanger. Hvis så blir tilfelle så må jeg vel bruke mye av stemmen min for å starte sanger også. Har jo gjort det med vekslende hell før Zoran kom inn i bildet. Men å stå opp på gjerdet som Zoran gjør kommer jeg nok ikke til å gjøre.


Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 30 mai 06, 14:23

Jonek: Hvis ingen av de 500 på feltet ikke kan ta oppgaven, om ikke like bra, så i hvert fall ganske bra, så har dere helt rett i at plankehaugen har et stort problem. Men jeg tror ikke det er så ille i det hele tatt.

Det jeg er litt redd for nå, er at hvis det nå kommer en som prøver seg som forsanger, som ikke har den "anerkjennelsen" som Zoran eller andre i plankehaugens styre har, så vil mange reagere med en litt sånn jantelov-handling, hvem tror han at han er? Hvem F*** er det?

Hva med Dag ?? Han kan jo sakene sine!!! Mer entusiasme skal man jo lete lenge etter.

---------------------------

I år skal vi slå klart ned på holding for å få bort problemet en gang for alle!! HAHA!!! TIDENES APRILSPØK!!! UT med norske dommere!! For FAEN!!!


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 30 mai 06, 15:56
Jeg tror ikke Janteloven er problemet, men om så skulle være bør den jages bort.

Jeg tror det er viktig for Zoran at styret i PH viser hvilken vei de vil gå nå.

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


SirLion

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 30 mai 06, 16:50
Håper zoran fortsetter jeg, kan få hjelp av meg og rune vettu he he.. nieda, men håper zoran fortsetter, hvis ikke burde kanskje Roy, eller Dag ta over? 
Jeg kunne gjerne stått som forsanger jeg, men jeg skriver om dagen så det blir litt vanskelig gitt

---------------------------

God bedring Dagfinn Enerly


Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 30 mai 06, 17:11
Zoran vet at stort sett alle i Plankehaugen inkludert styret synes han gjør en suveren jobb som forsanger. Det er hevet over enhver tvil. Hvis ikke så vet du det nå Derfor vil det være utrolig synd om du trekker deg som forsanger Zoran, og ja, det vil med døm alternative forsangerløsningene vi har i øyeblikket ikke umiddelbart være et skritt framover for Plankehaugen rent sangmessig. Da gjenstår det bare å se om vi har noen hittil uante overtalelseskunster vi kan dra frem fra ermet. 

Litt konkret når det gjelder blussing i Sandefjord, så hadde klubbens vakter ansvaret for vaktholdet på turen. Det gikk på forhånd mer enn nok rykter om at enkelte skulle dra med seg bluss inn på storstadion. Når man da fyrer av bluss på kaia foran trynet på vaktene, så ber man rett og slett om å få en litt grundigere inngangskontroll enn døm fleste andre. Når det er sagt, har heller ikke jeg sjøl noen gang blitt utsatt for liknende ransaking før jeg fikk slippe inn på et stadion, så jeg tror mange fikk seg en liten overraskelse ved inngangen til stadion. At forsangeren såvidt jeg har skjønt ble tvunget til å stå i hjørnet sammen med døm skumle ultrasene, var nok litt overkill fra vaktenes side og kommer forhåpentligvis ikke til å skje igjen... 

Alt det styret med ultrasoppslaget i fredagens Demokraten, får jeg ta ordentlig senere. Inntil videre nøyer jeg meg med å konstatere at jeg nok ikke helt har sagt alt på den måten det ble fremstilt i Demokraten og at uttalelser om casuals generelt, bla. i forbindelse med Enga- og Lillestrøm-kampene nok har blitt blandet litt sammen med ultrasdebatten m.m. At det for eksempel ikke ett sted kommer fram noe om at jeg enn så lenge ikke er overvettes bekymret, er LITT merkelig... Men sånn er nå en gang media, og i disse tider selger ultras- og casuals-overskrifter bedre enn døm gjorde for et par år siden.

Men tilbake til denne tråden. At styret i Plankehaugen kanskje aldri har vært tidenes største revolusjonære supportere, er neppe noen underdrivelse. Men denne veike gjengen har nå fått til en del likevel, men man kommer neppe til å se noen av oss som forsangere på et gjerde som Jon Erik etterlyser, og det tror jeg faktisk er like greit. Andre gjør nok den jobben bedre, for Plankehaugen består heldigvis ikke bare av et styre...derfor har Plankehaugen fått til veldig mye bra og har i perioder vært noen av Norges aller beste syngende supportere særlig takket være innsatsen til Zoran, men også takket være Dag Jørund da han herjet som verst. 

Hvordan man skal løse problemet med at Zoran nå varsler sin avgang, er ikke bare opp til styret. Dette er helt riktig et problem for HELE Plankehaugen. Så det er bare å kjøre debatt! 

For min egen del er arbeidsplanen som følger: 

1. Forsøke å overtale Zoran til å fortsette. 
2. Tja... 

Og hvis man vil ha et annet styre, så er det bare å begynne å levere inn forslag til valgkomitèen. Generalforsamlingen blir nok i desember eller tidlig i januar, og undertegnede pakker nok definitivt snippesken denne gangen. Sikkert til stor glede hos noen, og mindre glede for andre. Og er det en ting som irriterer meg mer enn veldig mye annet, så er det at folk er veldig ivrige til å mene ting og kritisere alt og alle her inne, men det er få om noen som har stake til å møte opp når det gjelder. Jeg tror ikke Plankehaugen blir mindre "tantete" og tar flere steg framover om folk som har sterke meninger holder seg hjemme. Ja, sterke meninger kan være ufattelig irriterende når folk ikke er enig med deg i ting, men jeg tror det er bra med debatt i Plankehaugen andre steder enn bare på nettet.

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 30 mai 06, 17:35
Altså Lars. Du kjenner meg bedre enn andre og vet at det er ikke en bestemt episode eller hendelse som har fått meg til å gi meg. Det er kun slikt at jeg føler at det er nokk for meg og det er på tide at nye folk overtar. Det som er leit er at du på en måte forsvarer deg selv i innleget og det er unødvendig. Hvis det er en person som har gjort kjempejobb for PH og representert oss på en fantastisk måte så er det deg. Har snakket med en del folk ang artikkelen i Demokraten og var temmelig sikker på at utallelsene dine var forskjelligge en det som sto så ..... I tillegg så synes jeg det er synd at mange her kaster skylda på PH styret. Dem folka der har mer enn nokk ågjøre ellers så skal dem også ha ansvar for synging og annet.  Og så er jeg veldig enig med Lars i det siste han skriver. Det er alt formange som påpeker og klager på ting men alt for få som tar tak i.  Og til slutt så dem så prøver å ta tak i får elendig respons og tør ikke å fortsette. 

Som Abby sa, jeg er ikke dau og vil gjrene fullføre opplegget med to flag stang. I tillegg så synes jeg at det er litt stusselig med fine bilder fra kamper så jeg kommer til å ta meg av dette.  

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.
Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.
Dinamo Zagreb


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 30 mai 06, 17:55
Endret: 30 mai 06, 17:56
Opprinnelig postet av Klokan
Altså Lars. Du kjenner meg bedre enn andre og vet at det er ikke en bestemt episode eller hendelse som har fått meg til å gi meg. Det er kun slikt at jeg føler at det er nokk for meg og det er på tide at nye folk overtar. Det som er leit er at du på en måte forsvarer deg selv i innleget og det er unødvendig. Hvis det er en person som har gjort kjempejobb for PH og representert oss på en fantastisk måte så er det deg. Har snakket med en del folk ang artikkelen i Demokraten og var temmelig sikker på at utallelsene dine var forskjelligge en det som sto så ..... I tillegg så synes jeg det er synd at mange her kaster skylda på PH styret. Dem folka der har mer enn nokk ågjøre ellers så skal dem også ha ansvar for synging og annet.  Og så er jeg veldig enig med Lars i det siste han skriver. Det er alt formange som påpeker og klager på ting men alt for få som tar tak i.  Og til slutt så dem så prøver å ta tak i får elendig respons og tør ikke å fortsette. 

Som Abby sa, jeg er ikke dau og vil gjrene fullføre opplegget med to flag stang. I tillegg så synes jeg at det er litt stusselig med fine bilder fra kamper så jeg kommer til å ta meg av dette.  


Er du sikker på at du kommer til å gi deg, Zoran ?? Du trua jo med det i fjor også ( var vel rundt sommerstid ).
Du vet det er ikke lett å unngå sirkusmanesjen når man først har fått det inn i blodet. Og du har vel dette i blodet mer enn oss andre, Zoran ?? Jeg er ikke så sikker på at du greier å holde deg unna. Når det først begynner å koke så er du vel på plass igjen ??

SirLion

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 30 mai 06, 18:09
Opprinnelig postet av Klokan
Altså Lars. Du kjenner meg bedre enn andre og vet at det er ikke en bestemt episode eller hendelse som har fått meg til å gi meg. Det er kun slikt at jeg føler at det er nokk for meg og det er på tide at nye folk overtar. Det som er leit er at du på en måte forsvarer deg selv i innleget og det er unødvendig. Hvis det er en person som har gjort kjempejobb for PH og representert oss på en fantastisk måte så er det deg. Har snakket med en del folk ang artikkelen i Demokraten og var temmelig sikker på at utallelsene dine var forskjelligge en det som sto så ..... I tillegg så synes jeg det er synd at mange her kaster skylda på PH styret. Dem folka der har mer enn nokk ågjøre ellers så skal dem også ha ansvar for synging og annet.  Og så er jeg veldig enig med Lars i det siste han skriver. Det er alt formange som påpeker og klager på ting men alt for få som tar tak i.  Og til slutt så dem så prøver å ta tak i får elendig respons og tør ikke å fortsette. 

Som Abby sa, jeg er ikke dau og vil gjrene fullføre opplegget med to flag stang. I tillegg så synes jeg at det er litt stusselig med fine bilder fra kamper så jeg kommer til å ta meg av dette.  


Sant nok Zoran, husker i 04 sesongen at jeg satt på hovedtribuna og prøvde å lage liv der, men det jeg fikk tilbake var at jeg skulle sette meg ned og holde kjeft(nevnt det før sikkert)..
Du har gjort en god jobb Zoran, og kan trekke deg stolt tilbake og tenke at det er noe jeg har vært med på når PH ble startet. Dersom Plankehaugen trenger hjelp, så kan dere spørre meg om dere vil, stiller gjerne opp, og kan få med meg flere.
Men å stå på gjerdet sånn som Zoran har gjort, og få sånne dumme fjes mot deg tenkende hva i svarte er det han driver med, det tror jeg ikke jeg tør enda.. Men zoran har gjort en god jobb, det skal han ha

---------------------------

God bedring Dagfinn Enerly


Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 30 mai 06, 18:43
Opprinnelig postet av Lars Thoresen

Alt det styret med ultrasoppslaget i fredagens Demokraten, får jeg ta ordentlig senere. Inntil videre nøyer jeg meg med å konstatere at jeg nok ikke helt har sagt alt på den måten det ble fremstilt i Demokraten og at uttalelser om casuals generelt, bla. i forbindelse med Enga- og Lillestrøm-kampene nok har blitt blandet litt sammen med ultrasdebatten m.m. At det for eksempel ikke ett sted kommer fram noe om at jeg enn så lenge ikke er overvettes bekymret, er LITT merkelig... Men sånn er nå en gang media, og i disse tider selger ultras- og casuals-overskrifter bedre enn døm gjorde for et par år siden.

Men tilbake til denne tråden. At styret i Plankehaugen kanskje aldri har vært tidenes største revolusjonære supportere, er neppe noen underdrivelse. Men denne veike gjengen har nå fått til en del likevel, men man kommer neppe til å se noen av oss som forsangere på et gjerde som Jon Erik etterlyser, og det tror jeg faktisk er like greit. Andre gjør nok den jobben bedre, for Plankehaugen består heldigvis ikke bare av et styre...derfor har Plankehaugen fått til veldig mye bra og har i perioder vært noen av Norges aller beste syngende supportere særlig takket være innsatsen til Zoran, men også takket være Dag Jørund da han herjet som verst. 

Hvordan man skal løse problemet med at Zoran nå varsler sin avgang, er ikke bare opp til styret. Dette er helt riktig et problem for HELE Plankehaugen. Så det er bare å kjøre debatt! 

For min egen del er arbeidsplanen som følger: 

1. Forsøke å overtale Zoran til å fortsette. 
2. Tja... 

Og hvis man vil ha et annet styre, så er det bare å begynne å levere inn forslag til valgkomitèen. Generalforsamlingen blir nok i desember eller tidlig i januar, og undertegnede pakker nok definitivt snippesken denne gangen. Sikkert til stor glede hos noen, og mindre glede for andre. Og er det en ting som irriterer meg mer enn veldig mye annet, så er det at folk er veldig ivrige til å mene ting og kritisere alt og alle her inne, men det er få om noen som har stake til å møte opp når det gjelder. Jeg tror ikke Plankehaugen blir mindre "tantete" og tar flere steg framover om folk som har sterke meninger holder seg hjemme. Ja, sterke meninger kan være ufattelig irriterende når folk ikke er enig med deg i ting, men jeg tror det er bra med debatt i Plankehaugen andre steder enn bare på nettet.


Tydelig at plankehaugen har store utfordringer foran seg.
At dine uttalelser i demokraten ble plukket litt ut slik at det skulle "fange" leserne best mulig, ante meg litt.

Er helt enig med deg i at styret i plankehaugen ikke har vært tidenes mest revolusjonere supportere, MEN, det er heller ikke det man trenger i et styre. Plankehaugen har gjennom de tre siste årene vokst til å bli en av Norges beste supporterklubb, og har lagt igjen positive inntrykk helt fra Alta i nord til Kristiansand i sør, fra Bergen i vest, til Bøler i øst;)
Jeg har knapt hørt om et par uheldige hendelser i løpet av disse årene.
Når man vokser med sikkert mange hundre prosent i løpet av få år, så er det faktisk ganske så sterkt at vi likevel har et så godt rykte på oss. Det skal dere i styret ha mye av æren for.

Som jeg har nevnt tidligere, er det veldig synd at Zoran slutter, men noen krise er det ikke. Man trenger faktisk ikke ha hans supportererfaring for å klare å lage litt mer ordentlig liv på stadion. Og som sagt, så tror jeg det finnes opp til flere som kan gjøre denne jobben rimelig bra, selv om Zoran har en helt særegen måte å vise entusiasme på.
Vi kan rett og slett ikke være SÅ avhengig av at EN person, av 500 på feltet er der, for at vi skal få god stemning.

At plankehaugen har blitt litt for "tantete" skal jeg ikke nekte for, men dette er bare en utfordring VI supportere må ta tak i. La oss synge mer, hoppe mer, oppføre oss litt mer som ukontrollerbare villdyr. Kanskje ikke så ille, men dere skjønner hvor jeg vil. Nettopp derfor tror jeg denne ideen om Brigade Rødhvit kanskje vil smitte over på andre i haugen om de kanskje tør å være litt mer løsslupne i stilen, enn slik resten av haugen fremstår om dagen. 

At folk har sterke meninger på nettet, men aldri dukker opp på møter, dugnader o.l, tror jeg nesten vi bare må akseptere på en debattside som dette!!

---------------------------

I år skal vi slå klart ned på holding for å få bort problemet en gang for alle!! HAHA!!! TIDENES APRILSPØK!!! UT med norske dommere!! For FAEN!!!


Planken

Moderator

Ble medlem: 17 mar 04
Innlegg: 1632

Lagt til: 30 mai 06, 21:13
Uansett utfall, om du ombestemmer deg eller ikke, så skal du ha èn ting:

RESPEKT!

Fantastisk innsats, og du har virkelig hevet nivået på Plankehaugen-feltet til nye høyder.

---------------------------

"Odd Grenland står nå med fem strake seire - av seks mulige"
- Ernst A. Lersveen, TV2-skrue


Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 30 mai 06, 22:36
Faen heller ass. Trodde ikke du skulle gi deg nå, altså. Men så mye som du har gjort, så mye som du har lært oss, det står det heder og ære av! Jeg bøyer med i støvet og hybelkaninene. Men jeg ser helst at du fortsetter litt til :) Hehe. Men det jeg foreslår, er at du foreslår evt. nye forsangere. Du som har peil, og er inne i det. Du ser hvem som bør stå der.

---------------------------

Syng, eller forlat plankehaugenfeltet!


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 30 mai 06, 22:43
jeg må si at PH skuffet i perioder mot Tromsø, var kun ett fåtall som hørtes over på B tribuna der jeg sitter nå tromsø ledet, men så fort det snudde så ble volumet skrudd på kraftig, jeg er medlem av PH, men pga sesong kort  sammen med med min far på hoved så sitter jeg der, men de bortekampene jeg er på så står jeg i PH, og jeg må si meg enig med flere her, Zoran er en meget viktig brikke i PH, han som drar igang hele tiden, tror ikke det blir det samme uten han, hvis ikke det kommer en ny da, med samme glød og engasjement som zoran. Skuffende at det er så mange "medgangssupportere" i PH, som bare synger når det går bra, men sånn er det vel stort sett i Fredrikstad, har fått intrykk av det i stjerne hallen også opp igjennom åra...

---------------------------

Jørn Moum
FFK, The Pride of Norway!

«I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste
20 minutter i mitt liv» George Best (1946-2005)

-Dagfinn Enerly i mine tanker!! Riktig god bedring Dagfinn!!!-


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 30 mai 06, 23:04
Hva med support fra Red Beavers, er det noen bevere her, som kunne kommet med noe synspunkter

Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 31 mai 06, 00:06
Er jo mange bevere som står i hævven, som kan det å lage god stemning.

---------------------------

I år skal vi slå klart ned på holding for å få bort problemet en gang for alle!! HAHA!!! TIDENES APRILSPØK!!! UT med norske dommere!! For FAEN!!!


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 31 mai 06, 01:40
plankehaugen står helt klart ved en skillevei nå. jeg er helt enig med flere andre her at ph har blitt for tantete, og her må styret ta en stor del av skylda. ph har satset på kvantitet i stedet for kvalitet. ph skal i utgangspunktet være en supporterklubb, og det står i vedtektene at visjonen er å støtte ffk verbalt og visuelt. da burde prioriteringene sett litt annerledes ut. styret tenker kun penger og organisasjonsting, og ikke en dritt på det som faktisk er det viktigste: nemlig det å støtte guttæne verbalt. flere i styret eier ikke supporterkultur og driter vel egentlig i hele synginga. at det kommer utbrytergrupper (jeg kaller dem det, selv om de selv ikke vil kalle seg det) er ikke rart i det hele tatt. det finnes faktisk oss som vil synge og hoppe og lage sinnsykt liv gjennom 90 min. men når halvparten av feltet står der pga prisen eller fordi det er kult, og halvparten er enten gamlinger, unger eller kjærringer, så er det dømt til å mislykkes. ph har et stort problem fordi de har vært så hissige på å få så mange medlemmer at vi sitter igjen med 80 % kvantitet og 20 % kvalitet. ingen i styret har noen gang vært klare på det med synging. nå som problemet har oppstått er det heller ingen vilje fra styret til å forsøke å gjøre noe med alle indianerne som står på feltet. i andre supporterklubber har det blitt gjort drastiske tiltak for å få slutt på slike problemer, men ph-styret driter i det. det sier jo også sitt når tifo-gjengen som liksom skal være den harde kjernen, de som egentlig skal være ultras og synge kampen igjennom, bare står og ser dumme ut. det er vel et av stedene på feltet hvor det er dårligst stemning, og da skjønner man litt hvorfor folk reagerer på plankehaugen. for på tifo-feltet står de samme trøtte og kjedelige typene som sitter i styret + noen venner og familie av dem. jeg foreslår at på den nye stadion bør det bli satt av et felt til plankehaugen (dvs mødre, tanter, unger, gamlinger, kjærringer, indianere) og et eget felt til syngende supportere, som er på kamp for å støtte laget og klubben. til slutt vil jeg spørre lars om hvorfor han er falsk her på forumet. han og resten av styret ga bilder av zoran m.fl. til politiet og vakter i sandefjord for at de skulle kunne ta dem. hva er det å gjøre mot sine egne medlemmer? bare det i seg selv burde føre til at hele styret burde bli kasta! så står dere på stadion en halv time etterpå og synger "står vi en for alle og alle for en". det er så falskt at jeg blir helt kvalm. dette er gutter som virkelig vil bidra til å få plankehaugen tilbake på et godt spor igjen, noe som betyr mer og høyere synging og mer tifo, for disse tinga har blitt bare dårligere og dårligere. men i stedet blir de motarbeida av sitt eget styre. dere har helt klart et forklaringsproblem lars thoresen! når man kommer med klager på f.eks tifo så får man bare svar tilbake at man kan møte opp selv og gjøre noe. tifo-gruppa består jo kun av denne kameratgjengen bestående av styret m/venner, og det er ikke bare å komme inn i den klikken der. hva dere driver med på alle tifo-verkstedene kan man jo lure på, men det er vel bare øldrikking og kos vel. jeg husker når dag jørund lagde et helt hovedtribunebanner alene jeg, det var innsats det! det er noe annet enn rævslikkerne som holder på i tifo-gruppa nå. og med rævslikkere mener jeg både overfor ffk, ph styret og nff.

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!


Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 31 mai 06, 02:28
Endret: 31 mai 06, 02:30
Nå er det sånn at jeg har for vane om å sitte forran PC-en og spille kort. Nei det er ikke poker og ikke penger heller. En god gammel kortspill fra Zagreb og omegn som jeg har vokst opp med. Takket dagens teknik så har jeg mulighet til å spille dette spillet etter for første gang på 16 år som jeg har bodd her i Norge.. herlig .... 


Sånn som jeg er så tittet jeg innom forumet før jeg skal slå av PC-en .. det er jo en fin fin vanesak ... 

AJG .. jeg tar av meg hatten for din openhet... I dag formiddag så var det første gang jeg hørte om noen rykter ang. bilder ... og dette er ikke grunn at jeg gir meg. For å være helt ærlig da jeg hørte dette ble jeg litt forbauset og bare glemte det for jeg KAN IKKE TENKE MEG at noen kunne gjøre dette mot sine egne folk. Jeg ble litt lei meg da jeg ble stoppet av våre FFK vakter og sendt til politiet men pytt pytt...... Men nok om denne saken ..... 
En gang til takk for støtte.... Som jeg skrev i det første innleget jeg ville bare gi meg her på forumet forsi jeg vet at di fleste leser det og så slapp jeg å forklare meg for alle. Det ser ut som om hele oppleget sklir ut og mennesker blir hengt ut... DERE .... hvis det er noe som ikke fortjener dette så er det Lars og resten av gjengen i styret og rundt omkring. VI MÅ GÅ I OSS SELV HVER OG EN OG SPØRRE OSS HVA ER DET VI VIL:.. ja det er herlig å lese at BRH gutta får støtte her men det var fortsatt kun 5-6 av dem som sang i kampen mot Tromsø ... det er bare å bli med dem .... Det er herlige gutter som har sett , lest og hørt om en annen supporter kultur enn dere fleste. La dem få sjansen og jeg er temmelig sikker på at dette kommer til å gå bra....  Men tilbake til grunnen til at jeg skrive alt dette her .  
NÅ BER JEG DERE MODERATORER OM Å STENGE DENNE TRÅDEN FØER DETTE HER UTVIKLER SEG TIL NOE INGEN AV OSS VIL HA.   Dere vet selv hvor stor pris jeg setter for denne siden og forumet og nå BER JEG dere om å gjøre meg den bitte lille tjenesten å sette nøkkel på dette her.... 


---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.
Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.
Dinamo Zagreb


Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 31 mai 06, 03:46
Og en liten ting til da. Dette er mer tips til FFK - klubben men uansett. Dinamo er en klubb som er myyyyyyeee større enn FFK ... det er ikke rert heller da Zagreb har litt over en million ynbyggere da... men ... tips er alltid velkommen vel... 
Etter hver kamp som er spilt så er det første du hører fra en og hver spiller eller trener " Først vil jeg takke fansen for støtte" .. ja uansett hvordan vi er så varmer det hjerte og gir enda men gir for å satse neste gang ...... 

Og en liten ting til som ingen har lagt merke til ... Altså vi leder 4:2 , Tarek blir dratt ned og linjemannen vinker men dommer ser det ikke ....... Han peker mot korner og linjemannen som alle andre gir etter og snur flagget mot korner... JA DET ER SANT folkens... jeg har sett på situasjinen hjemme i maaaaaangeeeeee ganger og kommenterte den med en gang det skjedde på stadion da... I det linjemannen peker på korner reagerer PH feltet og får faktisk linjemannen til å snakke med dommer som igjen blåser frispark ..... Hva skjedde på frisparket vet vel alle.... 

En liten takk fra treneren eller spillere hadde vært nok . men ........... Ja ja verdener og kulturer er forskjelligge..... 



---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.
Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.
Dinamo Zagreb


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 31 mai 06, 08:34
Endret: 31 mai 06, 08:35
Opprinnelig postet av Lars Thoresen
Zoran vet at stort sett alle i Plankehaugen inkludert styret synes han gjør en suveren jobb som forsanger. Det er hevet over enhver tvil. Hvis ikke så vet du det nå Derfor vil det være utrolig synd om du trekker deg som forsanger Zoran, og ja, det vil med døm alternative forsangerløsningene vi har i øyeblikket ikke umiddelbart være et skritt framover for Plankehaugen rent sangmessig. Da gjenstår det bare å se om vi har noen hittil uante overtalelseskunster vi kan dra frem fra ermet. 

Litt konkret når det gjelder blussing i Sandefjord, så hadde klubbens vakter ansvaret for vaktholdet på turen. Det gikk på forhånd mer enn nok rykter om at enkelte skulle dra med seg bluss inn på storstadion. Når man da fyrer av bluss på kaia foran trynet på vaktene, så ber man rett og slett om å få en litt grundigere inngangskontroll enn døm fleste andre. Når det er sagt, har heller ikke jeg sjøl noen gang blitt utsatt for liknende ransaking før jeg fikk slippe inn på et stadion, så jeg tror mange fikk seg en liten overraskelse ved inngangen til stadion. At forsangeren såvidt jeg har skjønt ble tvunget til å stå i hjørnet sammen med døm skumle ultrasene, var nok litt overkill fra vaktenes side og kommer forhåpentligvis ikke til å skje igjen... 

Alt det styret med ultrasoppslaget i fredagens Demokraten, får jeg ta ordentlig senere. Inntil videre nøyer jeg meg med å konstatere at jeg nok ikke helt har sagt alt på den måten det ble fremstilt i Demokraten og at uttalelser om casuals generelt, bla. i forbindelse med Enga- og Lillestrøm-kampene nok har blitt blandet litt sammen med ultrasdebatten m.m. At det for eksempel ikke ett sted kommer fram noe om at jeg enn så lenge ikke er overvettes bekymret, er LITT merkelig... Men sånn er nå en gang media, og i disse tider selger ultras- og casuals-overskrifter bedre enn døm gjorde for et par år siden.

Men tilbake til denne tråden. At styret i Plankehaugen kanskje aldri har vært tidenes største revolusjonære supportere, er neppe noen underdrivelse. Men denne veike gjengen har nå fått til en del likevel, men man kommer neppe til å se noen av oss som forsangere på et gjerde som Jon Erik etterlyser, og det tror jeg faktisk er like greit. Andre gjør nok den jobben bedre, for Plankehaugen består heldigvis ikke bare av et styre...derfor har Plankehaugen fått til veldig mye bra og har i perioder vært noen av Norges aller beste syngende supportere særlig takket være innsatsen til Zoran, men også takket være Dag Jørund da han herjet som verst. 

Hvordan man skal løse problemet med at Zoran nå varsler sin avgang, er ikke bare opp til styret. Dette er helt riktig et problem for HELE Plankehaugen. Så det er bare å kjøre debatt! 

For min egen del er arbeidsplanen som følger: 

1. Forsøke å overtale Zoran til å fortsette. 
2. Tja... 

Og hvis man vil ha et annet styre, så er det bare å begynne å levere inn forslag til valgkomitèen. Generalforsamlingen blir nok i desember eller tidlig i januar, og undertegnede pakker nok definitivt snippesken denne gangen. Sikkert til stor glede hos noen, og mindre glede for andre. Og er det en ting som irriterer meg mer enn veldig mye annet, så er det at folk er veldig ivrige til å mene ting og kritisere alt og alle her inne, men det er få om noen som har stake til å møte opp når det gjelder. Jeg tror ikke Plankehaugen blir mindre "tantete" og tar flere steg framover om folk som har sterke meninger holder seg hjemme. Ja, sterke meninger kan være ufattelig irriterende når folk ikke er enig med deg i ting, men jeg tror det er bra med debatt i Plankehaugen andre steder enn bare på nettet.


Det var dette jeg ville ha. En klar tale fra en fra styret i Plankehaugen.  Det er alltid bra med uttalelser fra de som styrer og steller. Da er det ingen tvil om hvilken retning PH velger.
Når det gjalt det med forsangere og noen fra styret, er det selvfølgelig om Zoran trekker seg. Da må noen sentralt ta afære, ikke bare en eller annen som ikke har støtte i det brede lag. Guttæne i BRH har ikke helt den samme støtten som noen sentralt i PH har, og derfor er det best om en sentralt skrider fram. Dag gjorde en kjempe jobb og er et godt alternativ om han selv vil.

Jeg har aldri klaget på alt det dere har gjort, det vet du godt Lars. Det er litt unødvendig å trekke inn det med nyvalg og at du velger å trekke deg, for det er utenfor det som har blitt nevnt og hintet til her. I alle fall av meg.

Det jeg ønsket var en klart uttalt støtteerklæring til Zoran på nettet, for det var her han vaslet sin avgang. Det er jo en synliggjøring av en støtte til vår dyktige forsanger. Det er kun dette jeg ville ha fram.
Hvis ikke så vet du det nå :-)








---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340