Husk meg
Brukernavn
Passord

Drillo tar over

Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 7 5

Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 11 nov 04, 11:11
Rykka Drillo ned med Vålerenga?

Mener og huske at de lå på nedrykksplass da Drillo kom til klubben, men at Drillo var med på å berge plassen samt komme til kvarten i europacupen. Mulig jeg tar feil (ikke uvanlig), men da hadde vært fint med en liten historieoppdatering, om noen kunne bistå?

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


JonAG

A-lagspiller

Ble medlem: 18 aug 03
Innlegg: 295

Lagt til: 11 nov 04, 11:19
Drillos snaue år i VIF resulterte i at han reddet klubben fra nedrykk (havnet på 7. plass) før han førte dem til kvartfinale i europacupen.

Det med Wimbeldon er jeg enig i, selv om de var på vei utenfor stupet tidligere.

---------------------------

Marching on together!


JonAG

A-lagspiller

Ble medlem: 18 aug 03
Innlegg: 295

Lagt til: 11 nov 04, 11:29
Og det stemmer at klubben lå på nedrykksplass da han tok over (var det i juli/august). Han skrev forøvrig under en 3 års kontrakt i november 1998, med mulighet til å slutte etter et år.
Overgangen til Wimbeldon var vel i juni/juli 1999.

---------------------------

Marching on together!


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 11 nov 04, 11:39
Endret: 11 nov 04, 11:39
Drillo rykket ikke ned med Vålerengen.

Da han kom inn som "redningsmann" lå Vålerenga på siste plass. Drillo startet en snuoperasjon, som resulterte i at klubben klarte å beholde plassen.

Året etter gikk det ikke like bra, før han forlot VIF til fordel for Wimbledon, men da var også alt rot i VIF.

At Drillo fikk mye av skylden for at resultatene uteble i Wimbledon, mener jeg var dypt urettferdig. Der var det mange andre forhold som gjorde Drillos muligheter til å lykkes nesten helt umulige.

Når Drillo nå virkelig har lyst til å trene FFK, så tror jeg bla. det er på grunn av to myter, som Drillo ønsker å sette ettertrykkelig på plass.

Den ene myten er at Drillo aldri kommer til å lykkes med et klubblag.

Og den andre myten er at Drillo`s stil står for en destruktiv og kjedelig fotball.

Begge disse mytene tror jeg han vil lykkes med å motbevise på en overlegen måte i:ffk:.

Derfor tror jeg Drillo er mannen som kan flytte FFK ytterligere et hakk opp til toppen i Norge, et hakk som kanskje Knut Torbjørn innså at han ikke var istand til å klare alene.
:D
:ffk:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


seal_dm

A-lagspiller

Ble medlem: 03 mai 04
Innlegg: 416

Lagt til: 11 nov 04, 11:46
Med Drillo som trener, vil det ihvertfall drilles forsvarspill og dødballer i angrep. Tror også vendinger/kontringer kan bli en styrke. Hodespillet ved dødballer kommer til å bli trent mye på. Mulig Ringberg/Raiio/Bora får nye roller ved dødball.
Ankepunktet mitt, som jeg er litt bekymret for er midtbanen. Han har jo aldri brukt midtbanen noe særlig. Spill gjennom midtbanen var jo nærmest en uting. Jeg mener att Myggen aldri kom til sin rett på landslaget. Ballen ble jo som regel spillt over. Håper også vi slipper en Leo-type, best uten ball, og det tullet der.
Får håpe styret gir han direksjoner om att i Fredrikstad liker vi midtbanespill, og dyrker bra vingspill.

KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 11 nov 04, 11:51
Endret: 11 nov 04, 11:52
Så lenge spillermaterialet innbyr til Vingspill, så kommer Drillo til å bruke midtbanen flittig...Og med Dagfinn`ene på plass og i god form, så skal du ikke se bort i fra at detta kan bli ritig så bra...

Eneste jeg er usikker på er den sentrale midtbanen, hvem blir makker til Roger? Blir vel Simen da?

---------------------------

Selv når gleden er som størst finnes det alltid en hendelse som røsker deg tilbake til realiteten...Vær glad for hver dag du vandrer rundt...


stenhard

A-lagspiller

Ble medlem: 14 jun 03
Innlegg: 587

Lagt til: 11 nov 04, 11:54
Opprinnelig postet av Holters
Nok engang, antidrillo. Hvis du kunne tenke deg å endre det gamle nicket ditt til noe annet, så er det bare å ta kontakt på mail. Da slipper du å miste alle postene dine, om det i det hele tatt betyr noe for deg.
Fint tilbud fra Holters. Får du litt tid til å tenke over nicket også. Bitær`n!

---------------------------






Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 11 nov 04, 12:06
Det var det jeg trodde nemlig..
Altså har Drillo lykkes i et klubblag tidliggere, selv om det kunn var for en kort periode. Å føre enga fra siste til en sjuendeplass i den tilstanden klubben var i på den tiden står det respekt av!

Tror kanskje ikke KTE inså at han ikke kunne føre FFK til topps, men han inså at det vil ta lenger tid og komme ditt som FFK trener enn som rbk trener. Derfor la KTE en slu plan som på sikt vil føre til at han kan snike seg ut av FFK med æren i behold. Og det er forsåvidt greit nok det. Han har fra dag en i klubben sagt at han vil til rbk i fremtiden, og han har ihvertfall bidratt til at klubben har fått en solid erstattning.

Det med at eggen bare skal være med rundt 10 timer i uka, tror jeg kommer til å forandre seg etterhvert. En som har levd og åndet fotball hele livet, merker nok suget når det nærmer seg april og seriestart. Problemet kan være at rbk`s nye trenertrio ikke fungerer, og eggen tar over rbk allerede i sommer.

Det som er sikkert er at FFK står ovenfor den vanskelige andresesongen og der kommer drillo`s resultatorienterte filosofi til å bli nyttig.

FFk har alle forutsetninger for å lykkes.
Vi har et lag med gode spillere, med et godt økonomisk grunnlag for videre forsterkning. Vi har en god organisasjon rundt klubben. Vi har Norges beste trenerstab, og sist men ikke minst; Vi har norges beste publikum! DET BARE MÅ BLI BRA!!!

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


seal_dm

A-lagspiller

Ble medlem: 03 mai 04
Innlegg: 416

Lagt til: 11 nov 04, 12:17
Opprinnelig postet av Julekake


FFk har alle forutsetninger for å lykkes.
Vi har et lag med gode spillere, med et godt økonomisk grunnlag for videre forsterkning. Vi har en god organisasjon rundt klubben. Vi har Norges beste trenerstab, og sist men ikke minst; Vi har norges beste publikum! DET BARE MÅ BLI BRA!!!


Bare det att vi har fått Drillo til klubben, kommer til å øke statusen som medieyndling ytterligere. Det kommer til å bli enda lettere å få sponsorene på plass enn det det var før denne sesongen. Det kommer sikkert til å gjøre att det blir enda mer folksomt på kampene enn det var i år.
Eneste som mangler nå er et par nye spillerprofiler i tillegg til de vi har nå.

Fattern

Juniorspiller
Ble medlem: 23 aug 04
Innlegg: 96

Lagt til: 11 nov 04, 13:23
Endret: 11 nov 04, 13:23
Tanker om FFK`s nye trenerteam fra Nettavisens fotballekspert Bengt Eriksen kan leses

(her)

---------------------------

... et lenke er ikke sterkere enn det svakeste ledd ...


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 11 nov 04, 14:46
Hvor mange kamper var severdige under Drillo på landslaget. Max.3, hjemme mot Nederland og England + borte mot Polen i kval.til VM i 94. Ellers så syntes jeg døm hadde en bråta med tur. Men det er jo moro å ha medgang også da. Men den spillern som holdt limet sammen på den tiden var jo Bratseth. En spiller som greide å få med seg resten av laget på Drillos filosofi. Hadde ikke Drillo funnet den rette mannen å formidlet dette til så hadde Norge vært like grått med han også. Hjelper jo ikke å ha en fotballfilosofi hvis ingen gidder å høre på en.

stenhard

A-lagspiller

Ble medlem: 14 jun 03
Innlegg: 587

Lagt til: 11 nov 04, 14:55
Tror faktisk ikke Rune Bratseth hadde en så dominerende rolle som du tror. Var nok ikke en så stor ledertype. Husk at før Drillo så stod det norske landslaget med lua i hånda og venta på å få bank. Det var mange unge spillere som var lojale ovenfor treneren og hans system.
For min del synes jeg at sånn som f.eks Real Madrid spiller om dagen er søvndyssende. Elleve mann som skal ha ballen i bena og ikke springe en meter uten.
Håper at du Rune Haugen kan se det positive i dette etter hvert. Jeg for min del velger å være positiv. Tror Drillo er sulten og er guttane sultne nok så kan dette bli hur bra som helst.

---------------------------






Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 11 nov 04, 15:08
Jeg er fortsatt avventende i forhold til Drillo, ja. Og det har jeg også god grunn til så lenge han ikke har prestert nevneverdig på klubbplan. Det kan nok hende at jeg blir positiv etter hvert, stenhard hvis res. går vår vei. Sånn som nå har jeg en mer sånn vent og se holdning. Jeg er ikke negativ heller, har lissom fått litt bakoversveis av dette her, så jeg vet nesten ikke hva jeg skal tro. Har sånn uggen følelse for dette her.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 11 nov 04, 15:25
Jeg er optimistisk, men er absolutt ikke ubekymret optimistisk........spennende blir dette hvertfall uansett med mye blest rundt klubben, men jeg er opptatt av at FFK skal representere noe mer enn blest og gode resultater, vi skal være et offensivt skapende fotballag.

Det som bekymrer meg er at Drillo ikke er god på å skape et spill mot etablert forsvar. Virker som filosofien hans da er å gi bort ballen høyt på banen slik at vi kan prøve å vinne den igjen der oppe og dermed ta motstanderen i ubalanse, for det er jo i sånne situasjoner det statistisk sett scores mest mål, så da må man jo skape slike situasjoner, og det gjorde drillo på landslaget med "flo-pasningen". Jeg håper han finner andre virkemidler i FFK og jeg håper han tør å satse på å skape et offensivt spill som bygger på gode prestasjoner hos oss og ikke dårlige prestasjoner hos motstandern, men jeg er på ingen måte overbevist om at "25% Eggen" vil sikre oss det, tror vi er avhengig av at også drillo ønsker det og der ligger min bekymring. Jeg velger dog å være optimistisk fram til det motsatte eventuelt blir bevist.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 11 nov 04, 15:31
Og ikke har vi Leo og Strand heller, som kunne løpe og løpe og løpe. Jeg ser kun en spiller i FFK som kan jobbe slik, og det er Risholt. Men han er ikke stabil han heller. Derfor kan jeg ikke se at vi kan vinne baller etter at vi har gitt den fra oss ( ta døm andre på senga ), og så vende opp igjen.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 11 nov 04, 15:34
Nå er det vel Simen Brenne som er løpsmotoren vår. Risholt er mer en ballvinner defensivt på midtbanen ala Mykland på landslaget under Drillo. Han får en viktig oppgave i forhold til å gjenvinne ballen og starte såkalt "breakdown" mens motstanderen er i ubalanse. Da er det viktig for Drillo sin fotballfilosofi at ballen går raskt fremover på banen. Tror med andre ord ikke Risholt får lov å kjæle så mye med ballen i slike situasjoner neste år!

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 11 nov 04, 15:41
Endret: 11 nov 04, 15:42
Hei Holters & Stenhard.
Må jo innrømme at jeg ikke helt tar det tibudet fra Holters. Hva du mener med at jeg mister post eller annet er litt uklart.
Mener du at ikke folk gidder å lese hva jeg skriver pga nicket, er det jo deres problem i hovedsak.:p
Tror nok ikke at holdninger lar seg endre pga et nick.
Men det kan jo være fint å ha en unskyldning dersom synsfeltet snevres inn.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 11 nov 04, 15:42
Men Brenne løper langt i fra så mye som Leo og Strand. Derfor tror jeg ikke vi greier å få den løpskraften som skal til slik som Drillo hadde på landslaget.

Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 11 nov 04, 15:47
Ajg:kan ikke du vær så snill og lære deg en ting, drillo-fotballen er ikke bare høye baller opp på flo, eller ringberg i FFKs tilfelle. Han står for en gjennombruddshissig fotball som faktisk kan være veldig underholdende å se på.
Og hvordan kan du si at han gjorde vålerenga til et nedrykkslag?? Han kom da til klubben når de lå med halve kroppen nede i nedrykksgjørma, og fikk de opp til en 7. plass. GJORDE DEM TIL ET NEDRYKKSLAG??Feil!

Man kan ikke regne med at vi kan niholde på en trener i evig tid vettu, nye impulser er bare sunt, spesielt når vi får en såpass dyktig og kjent mann som drillo faktisk er.

Og at Høgmo står for så veldig offensiv fotball, vil jeg ikke kjøpe ass.

---------------------------

Pættærnæ døm hang og slang!!


stenhard

A-lagspiller

Ble medlem: 14 jun 03
Innlegg: 587

Lagt til: 11 nov 04, 15:51
Til Bitær`n: Måtte bare tulle litt med deg. Det var vel ikke den første du ville valgt som trener. Klarte bare ikke å dy meg.:D

---------------------------







Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 7 5

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f