Husk meg
Brukernavn
Passord

tore p inn i trener teamet?

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

joko

Juniorspiller
Ble medlem: 02 jul 04
Innlegg: 93

Lagt til: 27 jul 04, 18:43
På treningen på stadion i dag snakket keeper trener jerry med tore p om han var interessert i å drive drilling på forsvarsspillerne. Tore p avviste ikke tanken.. Synes dette høres bra ut hvis det blir en realitet. Tore P har jo mer erfaring enn noen andre i nærmiljøet her.. Rekke landskamper og utenlands proff i mange år nettopp som forsvars spiller gjør han vel mer enn kvalifisert skulle man tro....

Dem snakket også om å gå over fra sone forsvar til mans markering innenfor sonen.. Det ervel på den måten at de fleste målene har gått inn i år, og at forsvars spillerne glipper sine markeringer! Mye og hente defensivt der synes jeg men nå kansjke gjør de noe med det..

Sveise

Knøttespiller
Ble medlem: 02 mar 04
Innlegg: 46

Lagt til: 27 jul 04, 21:00
Helt enig.Få Tore P inn så fort som mulig..

---------------------------

Sveise Alias Snæbbus Aristokrat #8

Lenge leve hjørnet


Pk

A-lagspiller
Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 756

Lagt til: 28 jul 04, 07:59
Opprinnelig postet av joko
Dem snakket også om å gå over fra sone forsvar til mans markering innenfor sonen.. Det ervel på den måten at de fleste målene har gått inn i år, og at forsvars spillerne glipper sine markeringer! Mye og hente defensivt der synes jeg men nå kansjke gjør de noe med det..
Helt enig, det er jo her hele problemet ligger, mangel på markeringer. Tanken om å få Tore P inn i trenerteamet synes jeg er helt knall!

ffk-thomas

A-lagspiller
Ble medlem: 23 sep 03
Innlegg: 370

Lagt til: 28 jul 04, 11:33
Joda, tanken er fin. Men da stiller jeg også et lite spørsmålstegn ved våre to hovedtrenere, Per E. Ahlsen og Knut T. Eggen, som begge var forsvarsspillere selv. Hva er det Tore P. kan som de begge ikke kan?
Flisespikkeri, kanskje, men jeg synes det var et interessant poeng.
Dessverre kan vel heller ikke Tore P. få gull ut av gråstein

Brukernavn

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 04
Innlegg: 1162

Lagt til: 28 jul 04, 12:13
Det kan være positivt å få inn folk som ser ting med nye øyne. Det kan være småting som feks Tore kan se på grunnlag av sine egne erfaringer. Kansje de sammen kan utgjøre forskjellen mellom TL og 1D. Uansett er vel hjelp fra Tore positivt. Hvis Tore vil hjelpe til så sier vi vel takk?
Jeg tror vi overlever uansett men bedre føre var...osv. :ffk::ffk:

---------------------------

Moss, Drillo-motstandere, og trommer er ræva ! (Klanen er på et enda fælere nivå,..for stygt for forumet)


varheim

A-lagspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 431

Lagt til: 29 jul 04, 00:56
Synes det er fornuftig, ToreP er ingen mirakelmann, men han nyter stor respekt og kan umulig forbigås hvis han er interessert.

---------------------------

Vi er røde, vi er hvite, vi står sammen side om side.


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 29 jul 04, 11:21
Jeg tror nok Tore P har mer å bidra med når det gjelder erfaring på *dette* nivået, i motsetning til KTE og Ahlsen, all ære til deres karrierer, men det er jo noen år siden KTE var forsvarsspiller, da. Mye er likt i dag, seff, men...

Når det gjelder det å gå over til ren mannsmarkering innafor seksten, så er dette vel heller en standard en unntak. Dess nærmere en kommer goalen, dess tyngre markering. Ikke så rart i og med at "sonene" i et soneforsvar blir så små, og det er så tett med folk.

Soneforsvar fordrer skikkelig god kommunikasjon mellom forsvarsspillerene, og ikke minst felles spilleforståelse, og det er vanskelig når det går så fort som det gjør innafor seksten.

Hvis ikke guttane bak har blitt drilla på ren markering, så forstår jeg utmerket godt hvorfor det har kommet så mange lette mål, for å si det sånn.

MEN, jeg tror fremdeles ikke det er her skoen klemmer. Uansett system; det er vanskelig å spille godt i forsvar uten å ha individuelle ferdigheter på plass. Dessuten trengs det en god posjon sjøltillit sånn at man kan gå ut og fram i angrepsspilleren, tørre å utfordre, oppsøke ballen osv osv.

Jeg er faktisk litt i tvil om det er de individuelle ferdighetene som gjør at vi slipper inn for mye mål, men jeg har mer følelsen av at det er sjøltilliten som er hinderet...

Gleder meg faktisk til å gå på stadion på søndag.

erikjorstad

A-lagspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 455

Lagt til: 29 jul 04, 11:31
Godt sagt Asgeir, forresten... jeg gleder meg ALLTID til å gå på stadion ! :ffk:

---------------------------

A struggling player, then sing his name....

Support him with honour, he`ll come good again....

Test dine managerferdigheter - Hattrick.org



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340