Husk meg
Brukernavn
Passord

Hva kan vi si? (FFK - Stabæk)

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

Rødhvit

Juniorspiller
Ble medlem: 27 jan 04
Innlegg: 200

Lagt til: 24 mai 04, 00:19
Opprinnelig postet av FFK Forever
Hagen får godkjent.Han bør starte neste kamp på høyreback.



Man pleier ikke å bruke en venstrebent spiller på høyreback...

---------------------------

FFK i tyyyyyyykkkkkt og tyyyyyyyynnnnnt


FFK Forever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jun 03
Innlegg: 848

Lagt til: 24 mai 04, 00:25
Endret: 24 mai 04, 00:34
Hehe Beklager Rødhvit! Mente Selvfølgelig Venstreback!Litt trøtt se..
:ffk:

Får ikke håpe at du var en av dem som brukte klappere i dag og gikk tidlig! :D
Grusomt!:mad:

---------------------------

Man bytter damer her i livet, men aldri klubb!


skruknott

Knøttespiller
Ble medlem: 30 apr 04
Innlegg: 27

Lagt til: 24 mai 04, 00:55
Opp me hue!!

Greit at dette er kampen "Vi må vinne" osv.. Det sa jeg og. hvilket ikke skjedde. Tenk på at det er mange kamper å gjøre det på a?? vi skal møte alle de "vi må slå" en gang til, pluss at det er ikke uventet om guttæne klinær te mot en a de antatt beste laga i TL. Av erfaring er ikke tabellen satt etter 8 kamper. Det kommer lysere dager en denne!

---------------------------

ære være plankeb........


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 24 mai 04, 00:58
Endret: 24 mai 04, 01:03
Er utrolig skuffet over kampen i dag. Syns jeg kunne merke det før kampen begynte, det var en type resignert atmosfære på stadion og kanskje smittet det over på guttane, for det virket ikke som de hadde noe engasjemang i det hele tatt! Vanligvis på hjemmebane så går vi ut i høyt press og stresser motstandern, og satser alt fremover når vi vinner ballen. I dag så står vi med lua i hånda og lar Stabæk ta kontroll over kampen. Når vi vinner ballen og skal komme fremover så er det ingen som tar noe initativ eller virker interessert i å være en del av spillet, da blir det veldig vanskelig for ballfører å gjøre noe konstuktivt.

Vet ikke om Eggen hadde bestemt at vi skulle ligge mer bakpå for å unngå så mange baklengs som tidligere eller om vi rett og slett ikke maktet å sette inn noe trøkk. Men på hjemmebane så mener jeg at vi må vise at det er vi som bestemmer. Være kompromissløse i duelspillet, sette presset høyt på banen og komme med mange spillere og stor fart framover når vi har sjansen! I dag gjorde vi ingen av de delene. Vi var direkte tamme.

Men vi skulle uansett hatt ett poeng. Vi kan ikke spille sånn i forsvar på det nivået her. Er vi under press så avklarer vi høyt og langt, men neida, vi prøver å heller å få ordentlig kontroll på ballen før vi så prøver å lirke en genial pasning gjennom tre motstandere! Forferdelig å se på. Finspillet kan vi varte opp med når vi er på trygg grunn, ikke i og rundt egen sekstenmeter! En annen ting vi er forferdelig dårlig på er å starte angrep mot etablert forsvar. Vi prøver lissom å rulle ballen oss i mellom bak der i påvente av at det skal åpne seg en luke som vi kan forsøke å lirke ballen igjennom, men i halvparten av tilfellene så ender det heller med at vi knoter det til å gir bort ballen i farlige posisjoner som gir motstandern flotte overgangsmuligheter! I følge Drillo`s statistikker så kommer de fleste målene i fotball på overganger, når det ene laget har gitt bort/mistet ballen og det andre laget kommer i kontra. Dette må vi begynne å unngå, skjer altfor ofte nå!!

Jeg tror vi kan snu dette. Vi er ikke noe dårligere enn 90% av de andre lagene i TL, hvis vi bare kan være litt mer kyniske bakover og luke bort de grove personlige feilene, så vil vi vinne kamper, for vi har jo vist at vi kan score mål!! Stå på guttær, så skal vi klare det her!

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Becks

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 mai 04
Innlegg: 19

Lagt til: 24 mai 04, 00:59
Når FFK ikke en gang klarerå slå middelmådige(?) Stabæk, så trengerdu ikke være et geni for å skjønne at det kan bli en lang ogtung sesong for alle som elsker laget fra Norges vakreste by

---------------------------

Hilsen Becks


FFK Forever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jun 03
Innlegg: 848

Lagt til: 24 mai 04, 01:08
Jeg er overbevist om at vi snur dette!
:ffk:

---------------------------

Man bytter damer her i livet, men aldri klubb!


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 24 mai 04, 01:11
Dette var FFK`s dårligste kamp iår. Tror vi må akseptere at noen kamper blir sånn, selvom man synes at akkurat idag skulle vi så absolutt ha spillt bra og tatt 3 poeng.
Tror akkurat det kanskje var grunnen til at vi spillte så dårlig idag. Presset ble rett og slett for stort på spillerne, fordi alle forventet at nå måtte vi jo bare ha 3 poeng.
Neste gang mot Bodø/Glimt er presset borte, ingen forventer poeng, og da slår vi til og tar vår andre seier i år. :D:ffk:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 24 mai 04, 01:38
Vi var ikke noe dårligere i dag enn mot Odd. I Skien ble vi regelrett rundspilt, det ble vi ikke i dag.

Jeg synes dette er den beste dommeren vi har hatt på stadion i år, så det blir feil å skylde på han. Vi kan ikke holde på å skylde på dommeren hver eneste kamp vi taper. Det er feil fokus, og det kan føre til nedrykk. Stabæk ble også snytt for en straffe, så det går ikke an å holde på å si at vi hadde vunnet hvis dommeren hadde vært bedre. Det hjelper ikke en å henge seg opp i det. Slik er fotballen; noen ganger går det mot oss, andre ganger for oss.

Jeg synes det er skremmende at det er så stor foskjell på FFK og HamKam. Vi slo HamKam i begge kampene i fjor, i år er de brått flere klasser bedre enn oss, uten nevneverdige forsterkninger.

Jeg har ikke svar på hvorfor det går så dårlig for tiden, eller hva vi kan gjøre annerledes. Det er ikke min jobb, og jeg har heller ikke kvalifikasjoner nok til å kunne peke på noe konkret.
Sannsynligvis er det mange ting som gjør at vi sliter så voldsomt;
Trenererne, spillerne, innsatsen, taktikken, selvtillitt, klubbledelsen og en del andre faktorer gjør at vi per i dag ikke er gode nok for TL.

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 24 mai 04, 01:54
Synes faktisk dagens kamp var verre enn kampen mot Odd, ajg. Årsaken? I Skien møtte vi et virkelig godt fotballag som hadde dagen og spilte VELDIG god fotball. Høyt tempo og høy presisjon i spillet deres. Stabæk derimot var ikke noe stort lag. Derfor er det ekstra bittert å avgi alle poengene mot de på hjemmebane. Hadde vi møtt litt bedre motstand i dagens kamp, så er jeg redd sifrene ville blitt stygge.

Og forskjellen mellom FFK og Ham Kam i år tro jeg er ganske enkel: de har en utrolig innsatsvilje og disiplin som ligger i bunn. De spiller taktisk smart og har et solid defensivt fundament. FFK er derimot mer offensive og naive i spillestilen. Legg til at Kamma fikk en god start som gav de selvtillit, mens FFK fikk en tøff åpning med få poeng, så tror jeg mye av årsaken til Kammas gode resultater og FFKs mindre gode resultater finnes der.

Angående dommeren så er jeg kanskje enig med deg i at han er den beste på stadion sålangt i år (ikke sterk konkurranse) Muligens var Øvrebø fra RBK-kampen hakket bedre. Etter å ha sett tv-bildene hvor Stian taklet ball og spiller og det ble dømt straffe, konkluderer jeg med at det var svært billig idømt. Når FFK i tillegg har tre situasjoner som kunne kvalifisert til straffe, uten at det blåses for noen av dem - ja, så er det lov å hvertfall poengtere det (tenker på Ringberg-situasjonen i 1. omgang som minnet litt om den Stabæk fikk straffe på, en klar hands hvor Stabæk-spilleren hvertfall ikke har hånda inntil kroppen og situasjonen med Stian Johnsen i 2. omgang). Personlig mener jeg hvertfall handsen var klar straffe. Ble dømt straffespark på en nærmest identisk situasjon i en annen kamp i samme serierunde (husker ikke hvilken i farta). Dette er et klart bevis på at dommerne sliter med å være konsekvente, dermed blir det hele litt urettferdig og meningsløst. Hadde vi fått dette straffesparket på stillingen 0-0 (andre dommere ville altså dømt straffe her), hvordan ville da kampen ha endt?

Men jeg skal ikke dra det lenger. For i dag var det ikke dommeren som avgjorde kampen direkte (som det var mot Vålerenga). Og enig med deg ajg, det er egentlig feil fokus. Det å klage på dommere er vel også ganske symptomatisk med å være et bunnlag. Dessverre.

Synes også, dessverre, at vi ser ut til å minne faretruende mye på Aalesund fra i fjor. De spilte offensiv, ganske naiv fotball med mange taktiske blundere i hver kamp som avgjorde i deres disfavør. Entusiasmen rundt laget var likevel stor, men det holdt liksom ikke til fornyet kontrakt. Visst var de nær ved å overleve, men kan vi regne med å plukke såå mange poeng på høsten? Det er vel 54 poeng igjen å spille om nå. Man snakker gjerne om ca 30 poeng for å være sikker. Det betyr at FFK nesten må vinne halvparten av kampene fremover. Sålangt har vi vunnet 1 av 8...

PS! Jeg blir borte fra internett og dermed forumet og ffksupporter.net en del dager fremover nå. Sånn i tilfelle noen lurte....

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 24 mai 04, 02:02
Endret: 24 mai 04, 02:04
Opprinnelig postet av ajg

Jeg synes det er skremmende at det er så stor foskjell på FFK og HamKam. Vi slo HamKam i begge kampene i fjor, i år er de brått flere klasser bedre enn oss, uten nevneverdige forsterkninger.


Jeg tror ikke det er så veldig stor forskjell på FFK og Ham-Kam i år heller. Det er små forskjeller i prestasjonene som desverre for FFK utgjør store forskjeller i resultatene. Den mest opplagte forskjellen er at Ham-Kam ikke gir motstanderen noe gratis, er det fare på fere så feier de kompromistløst unna. Er ingen vits i å ta unødvendig sjanser bak der, for gjør man en liten slurvefeil så blir man hardt straffet på dette nivået. Kampen på Hamar var et godt eksempel på hvorfor Ham-Kam er et topplag og FFK et bunnlag. Vi hadde flere sjanser og et spillemessig overtak i store perioder, men vi er ikke gode nok der kampen avgjøres, nemlig forann måla. I angrep så er vi ikke tøffe nok og beslutsomme nok inn i kassa. Hadde vi vært det så hadde vi scora enda flere mål. I forsvar så er vi enda mindre beslutsomme og der blir vi straffet hardt. To av målene til Ham-Kam gir vi dem, mens de gir gir ingenting gratis. Ham-Kam står igjen med 3 poeng, vi ingen. Ham-Kam er et topplag fordi de kjenner sine begrensninger og spiller deretter. FFK har enda ikke skjønt at det vi slapp unna med i 2.div.av fiksfakseri i forsvar blir baklengs i TL, og derfor ligger vi der vi ligger etter min mening. Faktisk når man tenker etter så hadde vi nesten en bedre forsvarsrekke i 2 div. med Tore P. og Trondsen i midten!

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 24 mai 04, 02:13
Opprinnelig postet av Costanza
Og forskjellen mellom FFK og Ham Kam i år tro jeg er ganske enkel: de har en utrolig innsatsvilje og disiplin som ligger i bunn. De spiller taktisk smart og har et solid defensivt fundament. FFK er derimot mer offensive og naive i spillestilen.

Det siste der er jeg ikke helt enig i. Nå motsier du deg selv litt i forhold til det du skrev i kampreferatet. I starten av kampen spilte FFK med et defensivt fundament. I kampreferatet klager du på at de gjorde det. Men det var i den perioden vi hadde best kontroll. Problemet var at vi da ikke skapte en dritt offensivt. Mao må FFK spille det du kaller offensivt og naivt for å klare og skape målsjanser. Kamma klarer å skape masse samtidig som de har kontroll defensivt. Det mener jeg er forskjellen.

Opprinnelig postet av Costanza
PS! Jeg blir borte fra internett og dermed forumet og ffksupporter.net en del dager fremover nå. Sånn i tilfelle noen lurte....

Du får ha lykke til med eksamen da!!! (for jeg regner med at det er det som grunnen...)

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!



Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340