Husk meg
Brukernavn
Passord

Hva kan vi si? (FFK - Stabæk)

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 3 1

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 23 mai 04, 19:36
Endret: 23 mai 04, 19:40
Det finnes rett og slett ikke ord. Jeg kan ikke skrive noe saklig nå. I skrivende stund er jeg altfor frustrert. Stikkord: Forsvaret. I dag trodde jeg virkelig vi skulle klare det, men nei da. For noen gavepakker!

Men må sensurere meg selv, skriver mer senere i dag når jeg har klart å roe meg...

Jo, og en ting til... FA%# ta de idiotene som forlater stadion når Stabæk økte sin ledelse til 2-0!

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Røvern

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 374

Lagt til: 23 mai 04, 19:38
Når skal dette snu? Når skal vi for en gangs skyld få marginene på vår side? Det holder ikke å presse når man ikke setter sjansene, og man GIR bort målene.....

---------------------------

FFK

-fortsatt i tippeligaen!!


RødOgHvit

Knøttespiller
Ble medlem: 16 mai 04
Innlegg: 38

Lagt til: 23 mai 04, 19:44
Det er noe galt i FFK.
Det er noe galt med hele laget. Vi vinner ikke fotballkamper. Og det er det viktigste i fotball, enkelt og greit. Og vi vinner ikke fotballkamper.

Noe må skje for at FFK skal holde seg i Tippeligaen. Enten en gave fra oven, som jeg forøvrig er veldig skeptisk til, eller at Eggen og spillerene tar seg sammen. Jeg mener at gutta har mulighet til å være gode nok til å unngå nedrykk, men det går ikke når vi ikke tar tre poeng hjemme. Gutta må gå i seg selv, rett og slett, og bli bedre individuelt og kollektivt.

Vi har ikke rykka ned, men vi har heller ikke holdt oss i tippeligaen enda.

Satser på en motsatt FFK-effekt. Hvis dere husker tilbake i 2.div dagene, så vant vi alt (nesten) før sommerferien, men så ble det vel for mye pølser, damer og øl i sommerglede. I å kanskje vi får det motsatte, med bare seirer etter sommeferien.
Spørsmålet er, vil det bli nok poeng nå, eller senere? Tiden vil vise.


:ffk::ffk:

:ffk::ffk:

---------------------------

Eksil i Trondheim, et svarthvitt helvete, med kun øyn for den Røde og Hvite himmel sørover.


RødOgHvit

Knøttespiller
Ble medlem: 16 mai 04
Innlegg: 38

Lagt til: 23 mai 04, 19:47
Nei, tilfeldighetene er ikke med oss. Man kan vel si at FFK ikke er med oss heller til tider. Noe må skje. Seriøse innkjøp, satsing, og en endring i lagets mentalitet. Vi må vinne kamper, for å holde oss i tippeligaen.

Tippeligaen er ikke over.

---------------------------

Eksil i Trondheim, et svarthvitt helvete, med kun øyn for den Røde og Hvite himmel sørover.


skruknott

Knøttespiller
Ble medlem: 30 apr 04
Innlegg: 27

Lagt til: 23 mai 04, 19:47
hadde en "gratulere med første hjemmeseier appell" klar te guttane i dag, men det ser vel ut til at den trygt kan spares 2 uker til.. jævli surt.

---------------------------

ære være plankeb........


Røvern

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 374

Lagt til: 23 mai 04, 19:56
Virker som om guttane har gitt opp litt etter en bra åpning på sesongen uten å få poengene de har fortjent. Les: 2 poeng som ble stjålet både mot VIF og Sogndal.

Så straffen som Stabæk fikk av dommeren nå, veldig betegnende at slike situasjoner blir dømt mot oss, og ikke med oss.

---------------------------

FFK

-fortsatt i tippeligaen!!


RødOgHvit

Knøttespiller
Ble medlem: 16 mai 04
Innlegg: 38

Lagt til: 23 mai 04, 20:00
Endret: 23 mai 04, 20:09
Dette skal jeg utrede noe mer om.

Men det kan endres, og sesongen er langt fra over. Ingenting er ferdig, men spillerene må gå inn i seg selv, for hvis vi spiller slik hele sesongen, så trengs det vel egentlig ikke noe snakk om hvor på tabellen vi vil være. Føreløpig sier jeg at situasjonen VIL endre seg.

Forøvrig, så må vi FFK-supportere blø, BLØ for drakta. Dette handler om lojalitet, og som Ola by Rise sa:
"Bare rotter forlater skip i hard sjø."

Hold deg til en tråd om emnet. Du har allerede lagd to.

---------------------------

Eksil i Trondheim, et svarthvitt helvete, med kun øyn for den Røde og Hvite himmel sørover.


En Annen Planke

Juniorspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 208

Lagt til: 23 mai 04, 20:17
FFK må snu den negative trenden....Gutta må brette opp ermene og ta tak i situasjonen. Per i dag ser det selvsagt mørkt ut med henhold til spillerstallen. Vi har et forsvar som i stor grad baserer seg på spillere uten erfaring som forsvarspillere. Og ikke nok med det - de har ikke engang erfaring fra tippeligaen.

Ikke dermed sagt at løpet er kjørt. Vi må bare få snudd denne negative trenden. En seier - godt humør - og vips vinner vi kanskje noen kamper. Det er faktisk så enkelt...Om vi henger med sånn nogenlunde frem til ferien er det fortsatt håp, forutsatt at vi får noen bra forsterkninger....

---------------------------

Opprinnelig postet av trigz


Hvis dere vil leve i trua på at dere veit en dritt om supporterkultur, lykke til på ferden mot en lang rekke tap og en hel masse nedturer. Vi ses i høst, bønder. Hvis dere ikke har gått lei innen den tid.


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 mai 04, 20:20
Dette begynner å se veldig mørkt ut. Vi taper mot lag vi skal vinne mot for å overleve. De andre lagene rundt oss har begynt å vinne og fått tilbake mye av selvtilliten.

Som jeg skrev på VGD. Det nytter ikke å hente inn 3-4 spillere til sommeren, når vi kanskje ligger så mye som 10-12 poeng bak sikker plass. Vi har vunnet en av 8 kamper nå vel, og det ser ikke ut til at det kommer en ny seier med det første, i så fall så er det bare tilfeldighet som gjør at vi haler inn en trepoenger.

Plukker man HamKam og FFK fra hverandre bit for bit, spiller for spiller, vil vi se at vi ikke stiller noe dårligere. Deres antatt beste kjøp har ennå ikke spilt for klubben. Forskjellen er likevel at HamKam for øyeblikket ligger blant topplagene, mens vi for alvorlig begynner å bli hektet av.

Så hvorfor er det så stor forskjell, når de spiller for spiller ikke er noe bedre? Det er limet som holder sammen laget. HamKam gir aldri opp, de har en arbeidsmoral som gjør at de kjemper og kjemper til siste slutt. Under FFK - Sogndal så jeg tydelige tendenser til at spillerne gav mindre og mindre av seg selv, når Sogndal utlignet og vi stod alle man og skyldte på dommern. Ikke la det skje midt i kampen. Gi 100 prosent igjennom hele kampen, og heller bruk energi på dommere og den slags etter kampen.

Kanskje kom opprykket et år for tidlig? Kanskje hadde vi hatt godt av et år til i førstedivisjon, selv om Eggen bastant mener noe annet. Det er tydelig at FFK ikke har gjort en god nok jobb når det gjelder å tilpasse seg Tippeligaen, kanskje har Eggen fått litt for mye ansvar? Han er jo i tillegg sportsdirektør, noe som har betydd at han også har gjennomført en oppgradering av det administrative til Tippeligaenivå. Kanskje burde han kun fått ansvaret med å oppgradere laget? For det er tydelig at vi ikke har gjort hjemmeleksa.

Vi spilte da også veldig mange treningskamper mot førstedivisjonslag, fremfor Tippeligalag.

Nå er gjort gjort, og vi kan ikke gjøre noe med det nå. Vi må se fremover og støtte laget uansett. Det kan snu fort i fotball. Stabæk taper 2-5 hjemme mot Bodø/Glimt, men har nå to strake seire. Men jeg kan ikke helt se at FFK skal komme ut av denne onde sirkelen.

Og hvilke spillere med ambisjoner kommer til en klubb som ligger i bunnen? Hadde vi investert i litt bedre spillere før sesongen, hadde vi kanskje ligget høyere oppe og vært mer attraktiv for spillere...

Men men, vi har kanskje hatt litt uflaks, vi har hatt dommerne mot oss. Til og med cupkampen, hvor Rotevatn fikk rødt kort for å ta ballen utenfor keeperområdet, mens jeg ser nå at Rønningen kun får gult kort for å gjøre det samme. ;)

Uansett, det er nå klubben trenger støtte!

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Svupzz

A-lagspiller

Ble medlem: 04 mai 04
Innlegg: 329

Lagt til: 23 mai 04, 20:23
Er bare lei meg nå!!! Skal egentlig skrive hjemmeeksamen, men men. Skuffa!

Godt vi vinner i bodø:rolleyes:

---------------------------

Er det ikke deilig å ha fasiten?

Stolt Oslo Aristokrat


pølse

A-lagspiller

Ble medlem: 15 mar 04
Innlegg: 525

Lagt til: 23 mai 04, 20:25
jeg ble skremt når jeg så hvordan FFK spilte i dag! hvordan kan guttane spille sånn når vi er i TL? hadde vi spilt sånn mot Grindvoll hadde vi vel f*** meg tapt der og! vi trenger deg tor!

---------------------------

We play with 2 stoppers and 3 spisses...

Nils Arne Eggen


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 23 mai 04, 20:27
Kan ikke se hvordan dette skal snu, jeg har mista trua helt når utviklingen er som den er...

Laget er rett og slett ikke bra nok, ingenting funker, forsvaret, veldig få pasninger sitter, innlegg er forferdelige, mister ballen alftor lett, lista er lang, er nok ikke sunt å skrive som furstrasjonen er som størst, men dette ser ut som et 1div lag............

Espen

A-lagspiller

Ble medlem: 28 okt 03
Innlegg: 668

Lagt til: 23 mai 04, 20:27
FFK 1903 har flere gode poeng, men kanskje det mest tankevekkende er det om at toppspillere ikke gidder komme til bunnlag. Det er mange på forumet som gleder seg til overgangsvinduet åpner igjen, men jeg tror det er å lure oss selv å satse på at vi skal få tak i et par jokere som skal snu motgang til medgang.

Det er selvsagt umulig å være veldig kritisk til Eggen som har bragt lage rett fra 2. til TL. Men tatt i betraktning nettopp hans suksess-historie, så er det kanskje lov å spørre om Eggen er like god for FFK i motgang som i medgang?

pølse

A-lagspiller

Ble medlem: 15 mar 04
Innlegg: 525

Lagt til: 23 mai 04, 20:28
dagens store skuff!

---------------------------

We play with 2 stoppers and 3 spisses...

Nils Arne Eggen


antidrillo

A-lagspiller
Ble medlem: 29 feb 04
Innlegg: 326

Lagt til: 23 mai 04, 20:31
Hva kan vi si, jo ganske enkelt dagens
:ffk:-stall holder ikke TL nivå.
Den eneste trøsten i dag må jo være at det var fullt fortjent av Stabæk ant med 2 mål. :ffk: var så mye dårligere.
Skal ikke trøtte dere eller meg sjøl, med å skrive/ si mer om dette nå.

Ensete tanken som begynner å forme seg i "høvve" er at KTE og :ffk: ledelsen trolig overvurderte :ffk: stallen er all den medgangen de siste 2 åra.

Idag "planløsT"
:cool:
Uansett divisjon vi sees på Stadion neste år, og enig med dere som blir forbanna. når folk begynner å gå hjem etter 0-2 for å grine.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden." " Evig eies kun et dårlig rykte"


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 mai 04, 20:37
Det som faktisk kan hjelpe er å få inn en som kan komme inn med litt humør inn i spillergruppa. Vi husker vel alle Brann i fjor, før Kvisvik kom, og etter. Hele laget ble positivt påvirket av at Kvisvik med sin fleipende tone kom inn i laget med en innstilling som noe sånt: "Hei dere, ikke se så gravalvorlige ut. Fotball er et spill, la oss ha det morsomt utpå der".

Men det forutsetter at vi får inn en som de andre spillerne vet hva står for. En som dem kan stole på, en som vil løfte resten av laget. For det er ingen tvil om at Kvisviks inntreden reddet Brann fra en begrederlig sesong i fjor. De visste hva Kvisvik stod for, fordi han hadde vært der før og brilijert. På grunn av han, kunne de andre spillerne slappe mer av og få vekk litt press fra sine skuldre. Kvisvik på sin side kom fra benketilværelsen i Austria Wien, og var veldig sulten på å vise seg frem fra sin beste side igjen. Han er også en som takler presset som legges på en spiller med høy status. Det førte til at de andre spillerne slappet av, og de begynte å spille bedre, og når de så resultatene komme, så gjorde de det enda bedre.

En slik spiller _kunne_ vært for eksempel Tore P. Det kan være Myggen, og det kan være en anerkjent spiss, som de andre spillerne stoler på. Vi kan håpe på det beste, at vi får akkurat en slik joker til sommeren.

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 23 mai 04, 20:41
Det er vel egentlig ikke så mye å si !!!!

Forsvaret !!!!!!!!!!!!!




FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 mai 04, 20:42
Og en ting til. Solbakken har en utrolig effekt på HamKam. Han får spillerne til å tro på at det er mulig å slå Bodø/Glimt, Viking osv. Dette kunne også Drillo mye om, og kanskje det er det Eggen mangler? Det virker som at litt motvind er alt som skal til for å stoppe fremgangen. Det meste sitter i hodet på spillerne. Print inn i hodet på dem at det er mulig, og de begynner å tro på det selv.

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


RødOgHvit

Knøttespiller
Ble medlem: 16 mai 04
Innlegg: 38

Lagt til: 23 mai 04, 20:56
Helt enig 1903 - det sitter i hodet, først og fremst. Hvis guttæne ikke tror de kan vinne, vinner de ikke. De må trua, VI må ha trua.

---------------------------

Eksil i Trondheim, et svarthvitt helvete, med kun øyn for den Røde og Hvite himmel sørover.


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 23 mai 04, 20:56
Skal du spille fotball på øverste nivå så må du ikke bare være på banen men og prestere, idag viste guttane at de ikke vil være i TL. Helt greit det men vis du ikke vil være med så får du heller be om å slippe, nå har dem skylla på dommern og marginene etter vær kampe, Idag ga dem seier`n til Stabæk som heller ikke hadde noen god dag.

Det var en ting både jeg og Ingebrigt var enige om etter kampen og det var at Stabæk ville ikke vunnet hadde det ikke vært for det helt elendige spillet i forsvaret. Og Jørgen hvorfor gir du fra deg ballen til Woahwo , det vil jeg kalle årets gavepakke..

Jeg håper at Eggen nå ber guttane spille en type fotball hvor vi tar poeng.

PS: Dommer idag er etter min mening noe av det bedre jeg har sett på lenge.

En annen ting, vi behøver ikke snakke om spillerkjøp og at vi da vil bli bedre..


Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 3 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340