Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamtråd Fredrikstad - Jerv 30.05 kl 15:00

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5390

Lagt til: 30 mai 21, 13:36

Endelig kampdag og  i dag er det Jerv som står på motsatt banehalvdel med vår gamle venn, Andreas Hagen, i trenerteamet hos gjestene.

Jerv har åpnet bra og er ubeseiret etter tre kamper. 1-1 mot KFUM og ettmålsseier mot Blink samt en ordentlig skrell med 4-2 seier over opprykksfavoritt Start. Den siste kom nok som en bombe for de fleste.

Vi klart det kunststykket å vinne alle kampene våre i år selv om forrige hjemmekamp var et gedigent ran. Men poeng er poeng. Satser på tre nye i dag.

Nå drar jeg på stadion!

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5390

Lagt til: 30 mai 21, 14:26

Lindström ute med skade. Åsheim på sentral midtbane med Øby som indreløper. Solberg ut til fordel for Ismaheel og Aukland ut til fordel for Betten. Føler ikke vi er svekket i det hele tatt. Fy så deilig med bred stall når kampene kommer tett

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5390

Lagt til: 30 mai 21, 16:08

Må vel sies å være en godkjent omgang :)

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 30 mai 21, 17:02

Dette var ennå en god kamp og en seier som var i overkant


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4681

Lagt til: 30 mai 21, 19:09

Dette var gøy!

I 1. omgang slipper vi Jerv til en god sjanse før vi så tar helt over en god stund. På 2-0 får de jo den fete sjansen hvor Håvar gjør en flott regning og Jerv-spissen handser når han skal ta returen.

I 2. omgang synes jeg vi blir litt slappere i presset i perioder og da får Jerv til en del spill. Det at de ikke scorer i dag skyldes kun en veldig god Håvar Jenssen. Har vi 1. divisjons beste keeper?

At vi så utnytter den plassen vi får i sluttminuttene til å spikre kistelokket skikkelig på plass, det er det jo bare å nyte. Ingenting er som å la motstander avslutte kampen med å ta avspark Cool

Neste kamp, etter landslagspausen, er borte mot AaFK. Den kan bli tøff.

---------------------------

Journalist: "Gordon, in what areas do you think Middlesbrough were better than you today?"

Gordon Strachan: "What areas? Well, mainly the big green one out there"


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5390

Lagt til: 30 mai 21, 19:23

Kjempegod førsteomgang og det hadde ikke vært noe å si på om vi hadde scoret et til. Den store sjansen til Alba skal selvfølgelig sitte. En god keeper gjør at vi ikke slipper inn også. Kjemperedning av Håvar.

Andreomgangen blir litt som ventet. Vi har nok brent litt mye krutt i førsteomgang også i denne kampen og slipper Jerv inn i kampen, i hvert fall spillemessig. Vi dabber vel egentlig av i det Kjelsrud og Molde går ut. Får ikke ting helt til å stemme med Begby og Solberg og vi er bare en kjempegod keeper unna å slippe inn mål i denne perioden. For en sjuk dobbeltredning han har. Litt sært at banens beste spiller kåret av publikum er keeperen vår når vi vinner 4-0, men kan ikke si at det er gæli heller.

Ellers har vi et par andre store sjanser som burde ha gitt uttelling. Anas sin når han blir spilt igjennom alene med keeper er egentlig enorm, men touchen sitter ikke for han. Godt han får et mål senere som kanskje kan hjelpe på selvtillitten. Burde vel også hatt straffe da Alba blir revet ned / holdt i feltet relativt tidlig i omgangen.

Ellers synes jeg Drage bare blir bedre og bedre. Har mye gode stikkere og pasninger som åpner opp forsvaret til Jerv. Olav Øby bør vel også nevnes: "Om det kommer en særping det gjør ingenting". Synes han også er knallgod for tiden.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5514

Lagt til: 31 mai 21, 09:24
Endret: 31 mai 21, 09:54
Endret av: kanogvetalt

Nok en kamp i flytsonen. Har klart mest ball, men skaper ingenting, før vi scorer på våre to første sjanser. Og det ironiske er at vi i ettertid snakker om at vi burde scoret på den tredje også. Vi er veldig effektive om dagen.

I andre omgang utligner nok Jerv i sjansestatistikken, men de er ikke like effektive. Når Kjeldsurd og Molde går ut, mister vi mye dødballstyrke, og blir kjørt litt på cornere/innkast. Dette gjør at Jerv i en periode "tar over føringen" i kampen.

På 3-0 måler viser Solberg sin styrke som midtspiss.

Synes også Øby har overasket positivt, men ikke at han er noe selvfølgelig førstevalg på midtbanen. Jeg synes han ofte har litt for mange ballberøringer.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f