Husk meg
Brukernavn
Passord

Overgangsvinduet sesongen 2020

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 6 3

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 19 des 19, 10:39

Ny sentral midtbanemann fra Sverige. Vil Lindström fikse biffen?

https://www.f-b.no/ffk/fotball/jakob-lindstr-m/dette-er-den-svensken-midtbanespilleren-ffk-har-jaktet-pa/s/5-59-1715627

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Anders Strand

Juniorspiller

Ble medlem: 19 jun 09
Innlegg: 162

Lagt til: 19 des 19, 12:26

[quote=Tøfflus]

Ny sentral midtbanemann fra Sverige. Vil Lindström fikse biffen?

La oss håpe det - selv om han kanskje ikke er like god på bjørnekjøtt som Amundsens kokk.

 

Uansett var det vel denne plassen det var mest om å gjøre å fylle? Så det er bare å slippe optimismen til ... enda en gang.

---------------------------

- Hvor var du da Rekdal tok straffa mot Brasil?
- På felt D, rad 10, plass 84.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 21 des 19, 10:11

For å være ærlig viste jeg ikke hvem Lindstrøm var før han kom. Jeg har lest hva f-b.no skriver og tenker på en rekke andre spillere vi har fått de siste årene og hvordan det har gått. Jeg tenker jeg vil se noen kamper før jeg henter champagnen

 


Vedahl

Juniorspiller

Ble medlem: 19 sep 08
Innlegg: 98

Lagt til: 02 jan 20, 07:41
Endret: 03 jan 20, 14:13
Endret av: Vedahl

Hva skjer med den godeste Høgmo da mon tro? Nå er vel kontrakten utløpt og FFK uten sportssjef... 

 

Edit: Da var det klart at PMH forlenger med et år. 


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 06 jan 20, 13:15

Nå venter vi bare på spillere. Wink

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 648

Lagt til: 13 jan 20, 15:22

Dette må være den kjedligste off season perioden noensinne.  Noen som har noe oversikt over de skadede spillerne ? Håper Reuterswærd blir klar snart.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5387

Lagt til: 13 jan 20, 17:29

Veldig lite engasjerende overgangsvindu ja. Skaper ikke akkurat entusiasme med tanke på sesongkortsalg heller. Kanskje ikke så veldig svekket siden i fjor, men Veteli er et tap selv om vi aldri klarte å få det beste ut av ham. Ellers er jeg usikker på kantene og backene. Rart vi ikke får inn noe mer på spesielt backplass. 

Reuterswärd var vel snakk om at ikke var i trening før i februar?

Begby trener ikke for fullt og det er litt bekymringsverdig ettersom vi ikke har noe backup på den plassen.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 13 jan 20, 22:19

Dette med venstreback virker spesielt rart. I fjor sommer ønsket man å hente inn en ny venstreback fordi man bare satt igjen med Ludvig Begby etter at Leo Getz reiste til USA. Det var tydelig at klubben særlig ønsket Jo Nymo Matland som ble tilgjengelig på markedet og fikk vist seg frem i treningskamp før han ble snappet opp av Ham-Kam. Til slutt endte man isteden opp med den unge islendingen Barkarson fra reservelagsspill i Norwich. Nå er han også ute, men nå mener klubben tydeligvis at man ikke trenger noe mer dekning på venstreback. Tilbake står man med en alltid skadeutsatt Ludvig Begby og kun det.

Så, hvem skal bekle venstrebackplass om (eller når) Begby blir satt ut av spill med skade over tid, uten at posisjonen blir et klart svakt punkt på laget? Spørsmålet er retorisk for jeg kan virkelig ikke se at den spilleren finnes i eksisterende stall. 

Så er jeg klar over at det er utfordrende å hente en ren venstreback til klubben som er god nok til ikke å svekke laget om/når Begby er skadet, men samtidig aksepterer å sitte på benken når Begby er skadefri. For det bør ikke være noe alternativ å hente en ny venstreback som er ment å erstatte og henvise Begby til benken. Han skal selvsagt fortsatt satses på. Men bekymret for dekningen på akkurat denne plassen, ja, det er jeg.

For øvrig er jeg blant de som mener at "kjedelig overgangsvindu" er et bra tegn denne gang, selv om det jo ikke skaper entusiasme. Den må isteden skapes gjennom gode prestasjoner og resultater allerede i de første treningskampene. At stallen er komplett allerede ved oppstart i januar med omtrent identisk spillerstall som fjoråret og samme hovedtrener, vel, det er jo ganske unikt i nyere FFK-sammenheng og bør kunne slå positivt ut og forbedre det som har vært FFKs akkilleshæl over flere sesonger: mangel på struktur, samspill og relasjoner i særlig det offensive spillet. Mye av det bør se bedre ut i 2020, rett og slett fordi man har hatt tid til å spille sammen et lag og lære seg å kjenne på en helt annen måte enn man får ved å bytte ut halve spillerstallen hver vinter. Jeg tror dette kan bli bra, og stallen/laget skal være godt nok for opprykk.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 14 jan 20, 08:32

For en gangs skyld er stall og trenerapparat på plass før jul, og det er jo bra. I tillegg vil vi kunne møte sesongen med en historisk kontinuitet til oss å være vel å merke. Det er jo også veldig bra.

 

Men ja, det blir en kjedelig oppkjøring til sesongen for ossWink

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 14 jan 20, 10:31
Endret: 14 jan 20, 10:32
Endret av: Erikk

Kontinuitet er viktig hvis man har fått til noe og ønsker å bevare det. For oss virker det som vi skal ha kontiunitet for en hver pris. Vi har jo slett ikke fått til noe og spillet i løpet av 2019 ble jo merkbart dårligere på høstsesongen enn det var på vårsesongen. Taktikken vår hvor vi spiller sakte og slår alt på Kjelsrud Johansen er ikke god nok. Har vi en trener som ikke får til bedre taktikk eller har han en helt annen taktikk som spillerne ignorerer? Når det gjelder spillere har vi mistet Veteli som har spilt de fleste kampene og vært en av våre beste, vi har mistet vår toppscorer samt vår kapten. Inn har vi fått en svenske som jeg håper er god, men det aner jeg ikke om han er. Konklusjonen min er at jeg ikke kan huske sist jeg hadde så liten tro på laget.


scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 16 jan 20, 11:50

Gamst er ledig på markedet da. Tipper han sliter med å få tilbud fra tippeligaen, og FFK er vel like interresant å spille for som en Obos klubb. Som Blackburn supporter så hadde jeg syntes det hadde vært moro om han tok en sesong eller to i FFK. Men i forhold til økonomien så er det nok ikke så veldig lurt. Kan hende det ikke hadde vært så ille i forhold til at vi sannsynligvis hadde solgt en del sesongkort.


Sandaker

Juniorspiller
Ble medlem: 10 mar 17
Innlegg: 201

Lagt til: 16 jan 20, 12:16

Gamst inn hadde vært gull. Hans ro med ballen og dødballfot hadde løftet laget enormt. Han kunne vaka rundt i en 10 rolle og vært fuss i alt. Der hadde vi hatt boxåpneren mot de som parkerer bussen på stadion.

Ellers tror jeg vi vinner avdelingen i år. Vi havner på 59 poeng. Kvikk Halden kommer til å slite med å holde seg. 


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 19 jan 20, 16:31

Opprinnelig postet av Erikk

Kontinuitet er viktig hvis man har fått til noe og ønsker å bevare det. For oss virker det som vi skal ha kontiunitet for en hver pris. 

Tja, kontinuitet er vel også et utgangspunkt for å bygge noe opp. De siste mange år har vel heller refrenget vært utskiftninger for enhver pris, så kanskje et lite ekspriment med kontinuitet, for en gangs skyld, kan gi noen av de fremganger som har uteblitt i så land tid...? 

Hva gjelder den nye svensken så er vel det viktigste at de som har sirklet ham inn og signert ham kjenner til ham, ikke at vi supportere gjør det.

Tenker ellers at hvis sesongen 2020 kan oppsummeres med at vintertreningsperioden var den kjedeligste tiden, så var vel alt som det skulle være. Er heller ikke så opptatt av at treningskampene blir så underholdende. Resultater i serien er vel det eneste som egentlig betyr noe. Vet ikke om kontinuitet i troppen er tilstrekkelig i så måte, men jeg tror det er helt nødvendig. 

Hva gjelder dilemmaet Begby så er vel en tenkelig løsning at man finner en spiller til som er god nok for laget og som kan spille både back og kant, akkurat som Begby kan. Vil kunne gi både fleksibilitet og sunn konkurranse. 

Gamst høres ut som en drømmesignering, og rent økonomisk vil det kanskje ikke være så dumt heller, gitt at han vil trekke publikum og bidra til gode resultater. Hvis ikke Høgmo kan lokke ham til FFK vet jeg ikke hvem eller hva som kunne. 


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 648

Lagt til: 13 feb 20, 13:45

Andreas Hagen er nå ferdig i FFK. Han går til jerv for å bli assistent trener. Da er det vel rom for en ny spiller inn ? Hvem vil vi ha, og hvilken plass på banen er det viktigst med forsterkninger ? Jeg tenker forsvaret.


ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 13 feb 20, 14:05

Dette er nesten en litt lettende melding å få, da jeg synes vi per nå har hatt litt for mange spillere som utelukker hverandre. Med A Hagen ut blir det litt enklere å finne en startoppstilling som ikke utelukker de beste spillerne. Det er fremdeles litt uheldig at vi i fjor hentet inn spillere tilpasset en slags 442 med svært tydelige vinger (Solberg, Drage, Love), for to av dem er nødt til å bli benket, og passer vel heller ikke nødvendigvis like godt inn i en 433. Likevel synes jeg vi med A Hagen ut, står igjen med en tropp med færre overflødige spillere. 

Her er forslag til startoppstilling i henholdsvis formasjon 433 og 4231 (sistnevnte med Kjell som et slags oppspillspunkt bak Alba, kunne for så vidt stått 442). 

Jensen - Begby, Nielsen, Molde, Aukland - Åsheim, Lindstrøm, M Hagen - Solberg, Kjell, Alba

Jensen - Begby, Nielsen, Molde, Aukland - M Hagen, Lindstrøm - Solberg, Kjell, Drage - Alba

Synes vi har fin dekning på alle plasser. Karstensen bak Jensen. Hermansen, L Borgersen i forsvaret. Nieves, Farah, Love, Koko på midtbaneplass. Vestby i angrepsrekka. Jeg kjenner ikke til B Hermansen så godt, men akkurat nå ser det litt tynt ut med backup i forsvaret. Kan de ikke bare hente inn en junior eller ukjent ung spiller som ikke koster så mye, så kan resten gå til sparekassa, slik at vi på lang sikt kan investere i treningsfasiliteter?


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5387

Lagt til: 13 feb 20, 14:31

Synd å miste et slikt forballhode, og også spiller og trener for damelaget Kelsey Hood samtidig, men jeg tviler vel på om vi mister så mye egentlig. Usikker på om han ville tatt fast plass på laget... men nå har jeg jo aldri sett han ordentlig skadefri så mitt inntrykk er preget av det. Og jeg føler vi har grei dekning i hans posisjon.

Er det et sted vi mangler dekning er det på backplass. 

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 13 feb 20, 21:11

For midtbanens del var det et større tap at Veteli dro, og jeg er enig i at det nok er dårligere dekning andre steder på banen.

Håper det jobbes med dette.

Ellers har jo ikke treningskampene gått så verst hittil, det er jo noe å ta med seg - selv om vi vet at det er noe annet når serien starter og FFK igjen er "årets kamp"  for de fleste motstanderne.

For å si det litt enkelt, jeg tror at for at vi skal rykke opp holder det ikke å ha et knepent bedre lag enn de andre på papiret. Vi må ha et klart bedre lag enn de andre. Også i de kampene hvor vi må bruke noen som ikke er førstevalg på sin plass.

 

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 14 feb 20, 17:51
Endret: 14 feb 20, 21:44
Endret av: Erikk

Jeg synes det er flott at Hagen valgte å reise. At han hadde en dårlig sesong er han jo enig i selv også, jeg ble veldig overasket over at han var så treg.

Høgmo sier at vi skal vente med erstatter og jeg håper vi får se noen unge spillere fra egen stall markere seg i og med at vi har færre "etablerte" midtbanespillere enn vi hadde forrige sesong.


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 16 feb 20, 18:08

Opprinnelig postet av Tøfflus

 det er noe annet når serien starter og FFK igjen er "årets kamp"  for de fleste motstanderne.

For å si det litt enkelt, jeg tror at for at vi skal rykke opp holder det ikke å ha et knepent bedre lag enn de andre på papiret. Vi må ha et klart bedre lag enn de andre. 

Enig. 

Tror også det er viktig at FFK innser betydningen av at alle andre lag legger inn en ekstra innsats når det er FFK de møter.

Ergo er hver eneste kamp årets kamp for FFK. Hver eneste motstander må møtes med den kompromissløse innstilling at nettopp denne motstander SKAL slås, for enhver pris. FFK er nødt til å møte, og matche, den innstilling alle motstandere kommer med. FFK må ganske enkelt kjempe hardere enn motstanderne er i stand til, i absolutt hver eneste kamp. 

Det sagt, så er det også viktig at spillerne får lov til å slippe seg løs, ha det gøy, og gjøre det de er gode til. Alt for mange talentfulle spillere har feilet i FFK, for straks å blomstre opp når de kommer til en annen klubb. Jeg håper (og tror) Høgmo er kompetent nok til å både innse at dette er et kronisk problem i FFK, og til å vite hva som skal og må gjøres med det. 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5387

Lagt til: 01 jun 20, 15:16

Ikke en ny overgang, men Anas har skrevet under ny kontrakt i dag ut 2022. Det var en gledelig nyhet. Får håpe han endelig klarer å holde seg skadefri

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity



Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 6 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f