Husk meg
Brukernavn
Passord

Jan Rafn trekker seg fra styret i FFK

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 5 3

nilz1

Knøttespiller

Ble medlem: 12 aug 08
Innlegg: 68

Lagt til: 05 sep 12, 14:35

Etter min menig er dette et lite gjennomtenkt stunt fra Rafn sin side. Dette skaper enda mer negativitet rundt klubben og det er ikke hva vi trenger nå.

Det er forståelig at Rafn som enkeltperson og medlem av klubbstyret kan føle at han har lite kontroll på det som skjer med klubben vår, men dette er ikke noe nytt og hva jeg vet absolutt ikke noe som plutselig har kommet for en dag etter at Følstad tok over stafettpinnen i AS-et. Mye og kanskje det meste av det som Rafn sikter til skriver seg fra "gamle dager". I 2011 som han krast refererer til så var det vel så vidt jeg husker en viss Kverneng som hadde denne rollen.....  Så da blir det vel sånn at det blir skutt etter feil person her?

Jeg vil tro det beste nå er at vi som mener og tror vi skal vite alt om våre kjære fotballklubb snart stikker fingeren i jorda og husker at det ikke lenger er mulig å styre et million foretak basert på hva menig mann mener og synser. Faktisk er det på tide at noen tar tak, plasserer skapet og sier i fra slik at vi kan ha en fotballklubb vi kan elske, på godt og vondt, også neste år og årene som kommer deretter.

Etter den store "bomben" da det "tilfeldigvis" ble oppdaget at klubben var i ferd med å bli visket ut av fotballnorges store kart har det vært flere såkalte økonomisk flinke personer i forskjellige styrer og posisjoner som alle har utalt at vi nå har ryddet opp, nå er det ikke fler spøkelser osv... Problemet er bare at disse personene har vært opptatt av å dekke over feil "som ble gjort i går" da de også tidligere satt med leder verv i klubben. Derfor har aldri den hele sannheten og alle fakta kommet på bordet....

Vi trodde alle at når "han Svein" (Johannessen) uttalte at "vi har kontroll og styrer mot et  lite overskudd", ja da var det endelig ryddet opp en gang for alle. Men etter hans inntreden var det jo igjen verre enn noen gang...

Så hvem skal vi skylde på? Hvem har ødelagt klubben vår? Er det Værste kanskje eller de som med hue under armen godtkjente avtalen den gang da???  Nei det er ikke det. Feiler har blitt begått på veien av alle de frivillige som har gjort sitt beste for klubben i sitt hjerte og som dessverre på enkelt områder ble blendet av suksess og gleden av å løfte Fredrisktad Fotballklubb mot nye høyder...  Dessverre er det personer som nettopp Jan Rafn og andre jeg ikke vil og kan nevne navn på som frivillig at stilt opp for klubben gjennom mange år som må ta sin del av skylden men det er selvfølgelig vanskelig å svelge....  Nå hentyder jeg IKKE at Rafn har hatt en finger med i den svimlende pengebruken og tankeløsheten som har foregått i klubben, men at det faktisk stor sett er folk fra gata med hjerte for klubben som har stilt opp og gjort "så godt de kan".

Så da tilbake til dette hensynsløse personangrepet på Følstad. Jeg vil rose mannen for å i det hele tatt å ville stikke hodet inn i det formidable vepsebolet det er for å prøve å gjenreise økonomien i klubben vår. For uten økonomi har vi ingen klubb. DET vil NFF sørge for om kort tid. Derfor har vi INGEN tid å miste. Et styremedlem som føler seg tråkket på, (det er ihvertfall hva jeg leser mellom linjene i bloggen) det må vi ha råd til å unnvære på veien.

Så til deg Følstad, som frivillig stikker fram nesa for å lede redningen av klubben vår: Stå på videre klubben trenger slike som deg!!  

Til Rafn må jeg si at utspillet ditt igjen har satt FFK i gapestokken over vårt ganske land (ref alle nettviser i går som slukte historien rått!!!). For klubbens beste burde du forlatt ditt verv med stillhet. Hva har klubben og vi supportere å tjene på dette kun få dager etter at "håpet" igjen ble tent med en meget overraskende seier på Åråsen? Sannsynligvis ingen ting, eller kanskje bare enda mer misttillit og flere såkalte supportere som vender klubben ryggen......

Jeg for min del håper på en bedring i økonomien, en god poengfangst og fornyet tippeliga kontrakt for neste sesong.  Møter opp og støtter guttane ikledd FFK drakt og matchende skjerf....

---------------------------

FFK og Manchester United

Sitat fra en legende: I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste 20 minutter i mitt liv. (George Best, the world's best footballplayer - ever!!)


Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 05 sep 12, 15:07


nilz1: Sterkt å kalle det et hensynsløst personangrep uten å ha nær kjennskap til situasjonen? Jeg ville tenkt meg om to ganger før jeg sier "Stå på" til en kar som får slike anklagelser mot seg.. Men men.

Man kan diskutere i tid frem og tilbake hva som er smart timing og ikke, men han står frem nå med avgjørelsen sin og det synes jeg det står respekt av. Og at han har satt FFK under gapestokken er bare tull.. Tror du FFK er friskemeldt nå så er du rimelig naiv. Vil heller risikere gapestokken med engang jeg enn en ny "Nå styrer vi mot overskudd - *BANG* VI trekker det tilbake. Klarte vist å feilberegne litt salg av billetter og lignende...." som dukker opp senere.

Men for å holde det litt konkret her, nilz1; hva har Følstad gjort til å få deg som tilhenger?

---------------------------

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


rødforalltid

A-lagspiller
Ble medlem: 10 mar 05
Innlegg: 252

Lagt til: 05 sep 12, 15:21

Supert at du svarer, Rafn. Det er uansett du som har følt og kjent dette på kroppen, og mener at nok er nok. Det respektere jeg til det fulle. Negtive ting er det som du sier aldri ett godt tidspunkt å komme med. Men akkurat denne gangen syns jeg det ble veldig feil. I forhold til at det var en veldig veldig svak bris av positivitet på vei.

 

 


nilz1

Knøttespiller

Ble medlem: 12 aug 08
Innlegg: 68

Lagt til: 05 sep 12, 15:23

Å gå ut på denne måten i all offentlighet er hensynsløst uansett agenda eller sak. Det er det vel liten tvil om.  Å si "stå på" til en person som frivillig tar på seg oppgaven med å forsøke å rydde opp i vepsebolet syns nå jeg er på sin plass uansett hvem det måtte være. For det er helt klart at det er langt mellom den eller de personene som har baller og guts til å gjøre det. Og - noen har forsøkt og tatt sin hatt og godt etter kort tid.

Kanksje litt feil av meg å påpeke at dette er dårlig PR for klubben da det meste har vært negativt vinklet å lang tid, MEN for meg virker det som helt meget dårlig timet utspill fra Rafn sin side. Og DET må faktisk jeg få lov til å mene, for meninger er det mange av her inne og mange burde ikke vært på trykk!

Følstad fortjener å få støtte på bakgrunn av at han faktisk ønsker å gjør en jobb for klubben. Til nå kanskje den viktigste på mange, mange år ved siden av KTE sin enorme innsats for å løfte oss sportslig opp av dvalen. Skal vi tilbake til glade dager med full stadion og gode fotballopplevelser MÅ vi lykkes nå for klubben, supportere, sponsorer og andre støttespiller (les frivillige) tåler ikke enda en "nesten godt nok". Da MÅ man tråkke på enkelte tær og det vil gjøre vondt for enkeltpersoner. Det gjelder bare å ha baller til å ta de vanskelige og upopulære avgjørelsene.  Ut i fra hva jeg vet så har Følstad den evnen, noe som for enkelte er vanskelig å akseptere.

Vi kan mene hva vi vil om å få klubben tilbake til folket, satse på unge lokale talenter osv..  Men vi må igjennom pest og kolera for å komme dit.... Det sportslige ser bra ut, og etter min mening har og gjør Jokke og Amundsen en kjempejobb. Synd at dette skal komme i skyggen av, noe jeg igjen må få si og mene, et dårlig timet utspill fra Rafn.

 

 

---------------------------

FFK og Manchester United

Sitat fra en legende: I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste 20 minutter i mitt liv. (George Best, the world's best footballplayer - ever!!)


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 05 sep 12, 15:41

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen:

FFK trenger ikke noen "redningsmann". FFK trenger heller ingen "sterk leder som forteller alle hvor skapet skal stå".

FFK trenger å redde seg sjøl, og den eneste måten jeg kan se for meg at det skal skje på er at klubbdemokratiet igjen settes i høysetet, og at årsmøtet igjen skal bli høyeste organ i FFK. Idag er årsmøtets rolle nærmere beskrivelsen "latterlig" enn "viktig for klubben".

Det er på denne måten vi kan bli sikre om at ingen forsøker å sko seg på FFK. Eller at noen forsøker å bestemme fordi de mener at deres syn er det eneste rette.

Det er slett ikke fordi JEG vil ha mulighet til å endre FFK jeg mener dette, det er fordi jeg oppriktig mener at dette er det desidert beste som kan skje FFK akkurat nå.

Timinga til Jan er helt grei: Jo før det blir satt fokus på FFKs framtid, jo bedre. Et problem forsvinner ikke bare fordi vi lar være å snakke om det, eller later som om det ikke er noe problem. Snarere tvert imot. Realitetsorientering er absolutt påkrevd for å finne løsninger.

Og at det er et problem at Følstad i praksis styrer klubben utifra en ren bedriftstenkning: Dette er en fotballklubb, og da KAN man ikke styre utifra ren bedriftstenkning. For gjør vi det kommer regnskapene til å se fine ut, mens klubben råtner på rot.

 


Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 05 sep 12, 15:51

Greier ikke å la være å kommentere en del av dette :

- Jeg er enig i at det ikke er AS-modellen i seg selv som er problemet, men bruken av AS’et, og også  ”bemanningen” – dvs styre og eiere. Klubben har mistet kontrollen over det som reelt sett er innholdet i klubben.

- Ja – en del av grunnlaget for dagens problemer oppstod før flytting til Værste, men (mis)driften etter flytting har sannelig forsterket problemene, og også skapt nye.

- Og selve flyttingen til Værste har også gitt klubben problemer så det holder. Eller – kanskje ikke selve flyttingen, men konsekvensene av denne, slik som realitetene viser seg å være.

Her er det med andre ord en rekke ting som har gått galt – og klubben har nå mistet seg selv og sitt eget innhold. Dette har man i stor grad bidratt til selv gjennom naive og lite gjennomtenkte beslutninger over en 15-års-periode.

Til Rafn’s ”grausamme salbe” : Diskusjoner hvor den ene part argumenterer fra et økonomisk/strategisk ståsted og den andre part fra et mer kulturelt ståsted er sjeldent fruktbare. Spesielt ikke når de to partene også (delvis) forsvarer forskjellige interesser.  Og kanskje en av partene ikke engang har forstått den annens ståsted.

Flere av innleggene her inne bærer også preg av slike forskjellige ståsted. Asgeir sier det sågar i klartekst over.

- Om det som Rafn framholder er en korrekt beskrivelse av hvordan han har opplevd dette – så er det helt uforståelig. Man kan rett og slett ikke tilbakeholde informasjon overfor tillitsvalgte ansvarlige hos en av aksjonærene! Jeg ser nå forresten at FFK står oppført med 9,1% av aksjene (purehelp) og føler at dette stemmer dårlig med det som ble kommunisert etter siste”redningsaksjonen” ?

 - Igjen om det som Rafn framholder er en korrekt beskrivelse, så er det mye som tyder på at også klubbstyrets leder mer er AS’ets mann en klubbens. Det er i tilfelle uholdbart i dagens situasjon.

Dette er triste saker. Det blir ikke lysere av at styreleder i AS’et i dagens FB uttaler at ”de skal bygge opp igjen tilliten”.

Dette vitner om mangel på forståelse for de grunnleggende problemene: Så lenge stadionavtalen ligger der som en uavklart verkebyll og så lenge utleier Værste as er aksjonær i AS’et vil det alltid bli stilt spørsmål om hvilke interesser AS’styret tjener når man tar en beslutning (les: habilitet). Det behøver overhodet ikke være noe galt, men man har satt seg i en situasjon hvor dette spørsmålet uansett vil bli stilt, og det meste blir mistenkeliggjort – bortsett fra hos nikkedukkene i FB :)

Nilz1 her mener det jo positivt når han sier at ”Følstad gjør en jobb for klubben” – men det kan virke som om Nilz1 ikke forstår de mange som etter hvert slett ikke identifiserer AS’et med klubben. Det er jo nettopp det som er problemet!

Slik vil det være så lenge Værste er aksjonær i AS’et – og så lenge realitetene i stadionavtalen og de underliggende beslutningsbetingelsene for flyttingen er tåkelagt.

 Og bare for å gjøre det helt klart : Jeg mener IKKE at folket bak Værste mangler ”hjerte for klubben” som det har blitt uttrykt her tidligere. F.eks Brynildsen-familien har en 100-årig historie med FFK – og det blir helt feil å anklage dem for noe sånt. Jeg er derfor ganske sikker på at noen og enhver har måttet ta en del beslutninger med ganske tungt hjerte. Dette uavhengig av om mange andre er rivende uenige i disse beslutningene. Men man er tvunget inn i en handlingsrekke her som ganske sikkert føles ubehagelig

Jeg tror det bare er en utgang på dette : Værste as må helt ut av FFK as som aksjonær, og stadionavtalen og leieforholdet må bringes i overenstemmelse med de opprinnelige intensjoner og løfter (om det da ikke mot min formodning er slik).  

Klubben må så få tilbake kontrollen over sin egen kjerneaktivitet – for aldri å gi den fra seg igjen.

La oss håpe at det skjer fort – og frivillig.

 


T1974

Knøttespiller
Ble medlem: 20 aug 12
Innlegg: 67

Lagt til: 05 sep 12, 16:39
Endret: 05 sep 12, 16:40
Endret av: T1974

Mange årsaker til at klubben er der de er.
Ingen kan underslå at det har vært en til tider dårlig drift.

Men det som bør være fokus nå er hva som skal gjøres fremover!

Det blir ingen tillitt til FFK klubb, AS, eller Værste uten åpenhet. Det som er situasjonen NÅ er en hermetisk lukket organisasjon der man kun får plantede bruddstykker. Det som er bekymringen rundt denne tråden er jo at mange trodde at ihvertfall klubb hadde denne oversikten, men det viser seg at også styremedlemmer føler at de ikke blir informert om hva situasjonen i klubben er.

Når styremedlemer i FFK ikke vet hvordan ståa er da er det mange som feiler, ikke minst styreleder i FFK og FFK Sport AS.
Hvis dette kun er tilfellet for en, Rafn, er det kanskje tilgivelig, men er dette en utbredt oppfatning bør styrelederne gå av snarest, og erstattes med noen som er for en reell åpenhet.


Spørsmålet er om det er så mange skjelett i skapet rundt avtaler ifm stadio, AS, Værste osv at mange mektige kjemper med nebb og klør får å ikke slippe disse ut i lyset.

 

---------------------------

Thomas


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5339

Lagt til: 05 sep 12, 18:46

Biørn Arnesen støtter Jan Rafn fullt ut

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5339

Lagt til: 06 sep 12, 18:42
Endret: 06 sep 12, 19:42
Endret av: Rey

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 06 sep 12, 19:41

Etter dagens FB intervju med Følstad i papiravisa må jeg begynne å lure.. Hva er det han ikke forstår? At han holder på å kjøre klubben i dass med sin egenrådighet? Kjenner jeg blir provosert av hele fyren og intervjuet han ga i avisa idag, enten så spiller han dum eller så er han dum..

Sier som Rafn, når var rette tidspunkt for å ta dette? Når TFA gikk av? Hvis FFK går ned? Når FFK presenterer gode tall? Mye mulig at Følstad gjør mye bra for klubben og at han er dyktig, men arroganse hadde vi nok av da Runar Henriksen satt her med sine Lotto utalelser..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

24.08.2010 :)


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 06 sep 12, 20:44
Endret: 06 sep 12, 20:44
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Rey

Mens Umbach Hansen mener det er bra med uenighet

Synes det er direkte merkelig at Umbach Hansen (styreleder) karakteriserer samarbeidsklimaet som godt samtidig som Jan Rafn (styremedlem) får 100% støtte av Biørn Andersen (nestleder) og Vigdis Grøndahl (styremedlem) tilsynelatende har trukket seg som klubbens representant i AS-styret...

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 06 sep 12, 21:17

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av Rey

Mens Umbach Hansen mener det er bra med uenighet

Synes det er direkte merkelig at Umbach Hansen (styreleder) karakteriserer samarbeidsklimaet som godt samtidig som Jan Rafn (styremedlem) får 100% støtte av Biørn Andersen (nestleder) og Vigdis Grøndahl (styremedlem) tilsynelatende har trukket seg som klubbens representant i AS-styret...

Gutteklubben grei er på gang..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

24.08.2010 :)


Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 07 sep 12, 02:22

Hvor er 'vi' og 'klubbens beste' tankegangen hen? Leser om at en leder sier at alt er vel,mens nestleder sier at alt IKKE er vel......er disse to gutta på samme møte? Representerer de den samme klubben?

Klubben,tillhengere og sponsorer trenger HÅP og en TRO . Og da kan man starte med ÅPENHET,selv om jeg skjønner at A/S'et er reinspikka business,og ikke vil/har behov for den åpenheten vi forventer av klubben. Skal bli spenende å høre hvordan 2013 er tenkt,spesielt med tanke på publikum. Slik det er akkurat nå,håper jeg inderlig at folk støtter klubben,og ikke straffer den,selv om noen mennesker åpenbart ikke skjønner at FFK er helt avhengig av publikum på kampene.

Når det er sagt,snur det jo utrolig fort,og jeg håper at bunnen nå er nådd....vi tåler snart ikke mere negativitet. Bare se på hvordan spillerstallen gikk ifra 'helt forrferdelig' til 'veldig bra' med 2 signeringer den siste dagen,og seieren borte mot LSK.

Styrk markedsavdelingen. Det er åpenbart at klubben må ha flere og større inntekter,og da må man kanskje satse litt økonomi på å ansette folk der. Selv om det koster 1 million i lønnskostnader,så vil det tjenes inn igjen,ved at vi får flere,og større sponsorer. Hva sponsorer får idag,utenom noen hundre gratis biletter,aner jeg ikke. Og jeg tror at bedrifter krever noe helt annet idag,enn de gjorde for få år siden,da sponsorer nesten kun var med fordi de holdt med FFK.

Kanskje en ide å høre om Jacob Lund kunne kommet inn i klubben å hjulpet til med en plan? 


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5339

Lagt til: 07 sep 12, 08:13

Tidligere styremedlem i FFK og nå organisasjonsleder i Østfold Idrettskrets sier at å tilbakeholde informasjon er et klart brudd på loven.

Hun sier også at det var samme problemer i 2010 når hun satt i styret

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 07 sep 12, 12:05

Opprinnelig postet av Rey

Tidligere styremedlem i FFK og nå organisasjonsleder i Østfold Idrettskrets sier at å tilbakeholde informasjon er et klart brudd på loven.

Hun sier også at det var samme problemer i 2010 når hun satt i styret

"Derfor har jeg kalt sammen til et møte mellom partene, i et håp å bidra til økt forståelse", sier hun...

Tror nok dette initiativet bare vil skrape litt i overflata i problemkomplekset, gett.

Nei, hvis noe forbund skal komme på banen må det være NFF. Det er de som bestemmer om vi skal ha lov til å spille i tippeligaen med en AS-Klubb-modell som ikke ligner grisen...


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5481

Lagt til: 10 sep 12, 09:06

Opprinnelig postet av Asgeir

Opprinnelig postet av Rey

Tidligere styremedlem i FFK og nå organisasjonsleder i Østfold Idrettskrets sier at å tilbakeholde informasjon er et klart brudd på loven.

Hun sier også at det var samme problemer i 2010 når hun satt i styret

"Derfor har jeg kalt sammen til et møte mellom partene, i et håp å bidra til økt forståelse", sier hun...

Tror nok dette initiativet bare vil skrape litt i overflata i problemkomplekset, gett.

Nei, hvis noe forbund skal komme på banen må det være NFF. Det er de som bestemmer om vi skal ha lov til å spille i tippeligaen med en AS-Klubb-modell som ikke ligner grisen...

Det er vel ikke NFF som forvalter aksjeloven?

Er det ikke slik at NFF en gang(antageligvis i -97) har godkjent samarbeidsavtalen mellom klubb og AS(den gang ASA)?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


T1974

Knøttespiller
Ble medlem: 20 aug 12
Innlegg: 67

Lagt til: 10 sep 12, 09:38

Nei det er ikke NF som forvalter akseloven, men de forvalter klubblisensen.

I krav til klubblisens er det helt klart FFK klubb og dets styre som er på toppen av strukturen, og AS eller andre underlagte eller samarbeidende organisasjoner skl rapportere til dette. Dette kalles konsolideringsprinsipp i lisenskravet om jeg ikke tar helt feil.

Ergo får ikke FFK klubb styre den informasjon de har krav på er det brudd på lisenskravene og kan eksempelvis medføre bøter, poengtrekk, eller suspensjon fra NFF (+ masse andre reaksjonsformer)

---------------------------

Thomas


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5481

Lagt til: 10 sep 12, 09:58

Opprinnelig postet av T1974

Nei det er ikke NF som forvalter akseloven, men de forvalter klubblisensen.

I krav til klubblisens er det helt klart FFK klubb og dets styre som er på toppen av strukturen, og AS eller andre underlagte eller samarbeidende organisasjoner skl rapportere til dette. Dette kalles konsolideringsprinsipp i lisenskravet om jeg ikke tar helt feil.

Ergo får ikke FFK klubb styre den informasjon de har krav på er det brudd på lisenskravene og kan eksempelvis medføre bøter, poengtrekk, eller suspensjon fra NFF (+ masse andre reaksjonsformer)

Hvis det tilbakeholdes informasjon i AS'et til enkelte styremedlemmer(klubbrepresentanter i AS styret) er dette brudd på aksjeloven. 

Klubben påvirkningsgrad i AS'et er prisgitt hvilken eierandel man har. Enkelt og greit. Det finnes ingen andre føringer for hvordan et AS styres, og forbundets regler går på ingen måte foran norges lover.

Klubben/medlemmene sa fra seg makten da ASA og FFK Eiendom AS ble stiftet i -97. Dette ble vedtatt på generalforsamling og var en nødvendighet da klubben var teknisk konkurs.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


T1974

Knøttespiller
Ble medlem: 20 aug 12
Innlegg: 67

Lagt til: 10 sep 12, 10:12

Tåpelig svar.

Som sagt: Nei - NFF står ikke over aksjeloven

Ja -  NFF bestemmer selv hva som skal stå i lisenskravet

Følges ikke lisenskrav kan NFF ilegge straff, i ytterste konsekvens inndra lisens.
Aksjeloven er denne sammenheng irrelevant.

Skal FFK velge å følge aksjeloven og stå utenfor NFF tenkte du da eller? Starte egen serie?
Ikke annerledes enn alt annet man velger å være medlem i og som har et regelverk man må forholde seg til.

---------------------------

Thomas


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5481

Lagt til: 10 sep 12, 10:38

Opprinnelig postet av T1974

 

Skal FFK velge å følge aksjeloven og stå utenfor NFF tenkte du da eller? Starte egen serie?
Ikke annerledes enn alt annet man velger å være medlem i og som har et regelverk man må forholde seg til.

Da ASA ble stiftet i -97 ble avtalen godkjent av forbundet. Sevfølgelig kan de nedre regelverket, men dette kan ikke ha tilbakevirkende kraft. Mao kan ikke NFF la strukturen mellom klubb og AS påvirke vurdering av lisens.

Men det er neppe dette som er problemet. Hvis klubbens representanter i AS'et ikke informerer øvrige medlemmer i klubbstyret utfra gjeldende regelverk(NFF), og heller ikke jfr dette informerer klubben generalforsamling, så er dette klanderverdig. men dette har ingen ting med AS'et å gjøre.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!



Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 5 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24