Husk meg
Brukernavn
Passord

Trenger FFK en ny trener ?

Flat Trådet Nøstet
Side 17 av 17 17

GodeGeir

Juniorspiller

Ble medlem: 10 mar 09
Innlegg: 168

Lagt til: 30 nov 10, 19:35

Opprinnelig postet av Kai Roger

Opprinnelig postet av GodeGeir

Det ville vært rart om ikke Tern har og blir fortløpende vurdert i forhold til en rolle i FFK,dette fordi FFK kjenner til hans flotte jobb med å utvikle unge spillere,og folk i FFK har jo regelmessig pratet med han. Tror nok at han er mest aktuell som spillerutvikler. Eller at han ¨får et par år til på seg,FFK tenker langsiktig nå! Hvor utrolig det enn høres..

Da vil jeg si: vedr spillerutvikling så har vi idag en av Norges beste i Trond Amundsen...og så vidt jeg har skjønt har han den stilling idag.

Få en ny kontrakt med Trond,jeg synes det er superviktig å ha både han og Aune i klubben,samme hva som skjer ang hoved trener spørsmålet. Hvor finner man en gutt som Aune idag? En gutt som elsker FFK,som er 'innfødt',og som virkelig ikke er opptatt av seg sjøl i forhold til lønnings posen.

 Amundsen er samme gutten: ikke opptatt av feite lønninger,men mere opptatt av å jobbe med identitet,utvikling og egen-produserte spillere. La de 2 gutta bli i klubben.Smile

Det er jeg ganske enig i,men vet jo aldri om han ønsker å bli,han har jo blitt kontaktet av andre klubber,både som kandidat til hovedtrener,og spillerutvikler.


ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 07 nov 10, 15:19

Opprinnelig postet av Anne
Slapp av, tror faktisk Aune sitter på oppsigelse uansett hva som skjer kvalikken.

Håper da endelig det. Med det mannskaper, så skal man ikke komme nummer tre i konkurranse med en gjeng saftblandere, en to år gammel samarbeidsklubb, en gjeng hobbytrøndere og et tidligere borettslag-lag.

Han viser jo store mangler når han trenger en hel sesong for å finne ut hvordan en mye bedre startellever enn motstanderen skal vinne kamper på hjemmebane. Hvor mange drittpoeng har vi ikke sløst vekk i år hjemme?

Nå blir det salg av Celso Borges og de fleste andre profiler. Jeg sier bruk nesten alle pengene på en skikkelig trener som vet å hente kvalitet for en billig penge. Om Alanzinho ble funnet i Brasil og kostet en halv million og knapp nok det, så finnes det helt sikkert en drøss av slike spillere rundt om i verden. Denne treneren bør også kunne se hva som bor av kvalitet i talentene. Og dermed satse på de som har potensiale.

Det er helt ufattelig at vi skal klare å gjøre en så totalt ræva sesong det tross alt er å havne på tredjeplass. Dette er en av de dårligste utgavene av Adeccoligaen noen gang. Etter at det ble 16 lag i Tippeligaen, så betyr jo det at det har blitt to færre gode lag i Adeccoligaen.

Nei, dette er bare flaut. Helt forbanna flaut. Om vi ikke tar grep nå, så forsvinne mer og mer kvalitet ut fra troppen, og Aune kommer til å føre oss inn i nye dystre år i Adeccoligaen. Jeg mener vi bør finne en ny trener selv om vi på mirakuløst vis skulle vinne kvalifiseringen. For dette, dette holder rett og slett ikke mål.

Vi skulle kvitte oss med daukjøttet og la talentene spire vi. Det har vi ikke sett mye til i år.


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 07 nov 10, 11:37
Råd til !, for meg ser det mer ut som feilprioritering. Det har jo vært mulig å hente nye spillere, midlene burde nok vært brukt anderledes. LIkte komentaren til bedreviteres: snakke om vanskeligheter skaper ofte det samme.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 26 okt 10, 18:35

Opprinnelig postet av egkrist

Dersom FFK har fortsatt ambisjoner om å bli en toppklubb igjen må det skaffes en ny og mye bedre trener snarest. En som kan gi laget gløden tilbake, gi laget et tydelig spillemønster og troen på egne ferdigheter. Hadde dette vært på plass hadde tippeligakontrakt vært på plass for lenge siden. Selv om økonomien ikke er bra, så vil det bare bli værre med et lag som ikke vinner.

Det hadde hjulpet med en midtbanemotor som hadde teknisk overskudd til å være trenerns forlengede arm utpå banen og.

Vi må bare innse det: Vi har ikke hatt noen velfungerende lav midtbane iår. Når vi leder 1-2 over drittlag, så må vi kunne stille krav til problemløsning utpå der som består i noe annet enn å kælke ballen oppover, og bli liggende igjen på egen sekstenmeter. Man klager over at TFA ikke har kustus på guttane, men vi har egentlig ikke hatt materiellet heller. Hjelper ikke med kustus når du ikke har spillere som kan levere.

Midtbanen vår har aldri hatt overskudd iår til å utgjøre en taktisk faktor, og jeg tror det er mye av grunnen til at vi har slitt angrepsmessig også. Roger Risholt er rett og slett ikke den motoren jeg hadde håpa på.



Flat Trådet Nøstet
Side 17 av 17 17

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340