Husk meg
Brukernavn
Passord

Ingen tillit til Tom Nordlie

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 26 3

KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 10 nov 09, 19:45
Endret: 10 nov 09, 19:46
Endret av: KeJ

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Østfold har vel ikke hatt en trener av betydning de siste 20 åra i noen som helst idrett

Jørn Andersen?

 

Edit: hockeytassen over her slo meg :-(

---------------------------

Uansvarlig forumbruker, uten rettigheter og blottet for ansvar...


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 10 nov 09, 20:22

Skylde på lavt blodsukker;) men som er i Østfold de siste årene, Gunnar pettersen slo jo igjennom for ganske lenge siden, samme med Drillo og jørn andersen, men felles for dem er vel at de ikke akuratt har utviklet seg i Østfold. Poenget mitt er at utviklings arenaen innen idrett i Østfold er uhyre lavt. Så i Aunes del blir målestokken lav.


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 10 nov 09, 20:38

Blir med FFK ned i 1. divisjon uansett

http://fotball.adressa.no/forstediv/article155312.ece


Saturnus

Bedriftsspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 6

Lagt til: 10 nov 09, 21:31

Som KIL-supporter må jeg bare komme med noen kommentarer. Kanskje litt langt, men jeg håper noen gidder å lese. 

Nordlie sliter på omgivelsene. Det er ingen hemmelighet og skjedde også på Kongsvinger. Det er derimot ikke Nordlies skyld at FFK rykket ned. Det er spillerenes skyld. FFK spillerene minner mest om en gjeng bortskjemte unger som vil bestemme selv. De siste avsløringen bekrefter mer eller mindre dette. Nordlie sliter på omgivelsene over tid, men han har jo knapt kommet til klubben. 

Når Nordlie kom til KIL høsten 2008 lå vi elendig an, langt, langt bak sikker plass og et mye dårligere utgangspunkt enn FFK hadde. Derimot ble Nordlie ønsket velkommen av spillergruppa som VILLE ledes og VILLE ha endringer. Effekten ble et lag som på et par uker gikk fra bunnlag til topplag. Akkurat samme spillerstall plukket plutselig massevis av poeng og var et av topplagene hvis man hadde oppsummert poengene for den perioden Nordlie var trener. I år har KIL vært i toppen i hele år, og hadde ikke dere tatt fra oss Tom er jeg sikker på at vi hadde tatt en av plassene som ga direkte opprykk.

I FFK derimot var det ingen av spillerene som ville ha endringer eller ledelse. Kanskje ville de ikke innse hvor dårlige de var? Det er ofte farligere å "være for gode til å rykke ned" enn nederlagsdømt. Ei spillergruppe som er vant til fyll og slossing og ikke engang vil ha en ny trener i utgangspunktet? Allerede der tenkte jeg at dette kom til å bli vanskelig. Nordlie effekten kommer vanligvis av at spillerne ønsker ham som trener og er innstilt på å blø for drakta. Når sant skal sies tok Nordlie flere poeng med FFK enn jeg hadde trodd med slike forutsetninger.

Så hva bør FFK gjøre? Jeg ser det er mange her som påpeker 2 problemer (Nordlie og Henriksen), men hva med spillergruppa? Her må det tas en skikkelig opprenskning. FFK er vel en av de få klubbene som har klart å kjøpe seg til nedrykk. Her må det inn med sultne spillere som vil blø for klubben og treneren (uansett om det er Nordlie, Aune, Grönhagen eller noen andre). Hva FFK gjør med Nordlie bryr meg egentlig ikke så mye. Kan han trene dere opp i Tippeligaen neste år? Absolutt. Kan han trene klubben i to år til uten store konflikter? Tvilsomt. Men Nordlie skal iallefall ikke ha skylda for at dere rykket ned eller at det har vært en ukultur i spillergruppa hele året. Det er også bare tull at det blir vanskelig å få spillere til klubben med Nordlie ved roret. Toppspillere ønsker å spille i Tippeligaen, så de er uaktuelle uansett. Blant de nest beste/lovende vil FFK være et attraktivt valg uansett hvilken trener dere har.

Lykke til i 2010, så håper jeg vi slipper å spille mot dere neste år.


alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 10 nov 09, 22:01

Takk for et nyansert og balansert innlegg godt å høre på en som faktisk har hatt Nordlie som trener over lang tid og som kan faktisk forklare om  mannens svakheter og styrker utfra et rimelig nøytralt ståsted. Begynner å bli nok nå av historier om spillere som ringer gråtende hjem etter en overhøvling av Nordlie!!!!!. Jeg biter meg merke i at spillerne på Kongsvinger tok i mot mannen med åpne armer!!ingen primadonna nykker altså. Men slettes ikke bra at Nordlie sliter så vannvittig på omgivelsene, med tanke på at han har en 2 årskontrakt.

---------------------------

alexx


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 10 nov 09, 22:07

Han har ennå ikke fått tilbakemeldingene fra spillergruppas egen evaluering.

- Vi vil evaluere og lære av 2009-sesongen, spillerne har hatt evaluering og jeg vil få en rapport. Den har jeg ennå ikke mottatt, sier Runar Henriksen

http://fotball.adressa.no/forstediv/article155312.ece

Så da skjer det lite før spillernes møte med Henriksen på torsdag.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


JA

Juniorspiller
Ble medlem: 29 mar 03
Innlegg: 165

Lagt til: 10 nov 09, 22:51

Opprinnelig postet av Holters

Han har ennå ikke fått tilbakemeldingene fra spillergruppas egen evaluering.

- Vi vil evaluere og lære av 2009-sesongen, spillerne har hatt evaluering og jeg vil få en rapport. Den har jeg ennå ikke mottatt, sier Runar Henriksen

http://fotball.adressa.no/forstediv/article155312.ece

Så da skjer det lite før spillernes møte med Henriksen på torsdag.

Noen som har tenkt tanken at Nordli rett og slett regner med å få en fallskjerm før seriestart?

Slik har han jo skaffet seg et luktativt arbeidsforhold i noen måneder?

---------------------------

Høsten -74: Kai Roger Olsen sikret opprykk med bananskudd fra venstre ving med over 11.000 på stadion!


teflon

Juniorspiller

Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 119

Lagt til: 10 nov 09, 12:33

Opprinnelig postet av Flisa

Hva med Skullerud, Stig Inge Bjørneby, Henning Berg?

 

La oss bare ha det klart, vi trenger ikke en trener som har seg med konene til spillerne sine.


Flisa

A-lagspiller

Ble medlem: 26 sep 09
Innlegg: 300

Lagt til: 10 nov 09, 12:42

Opprinnelig postet av teflon

Opprinnelig postet av Flisa

Hva med Skullerud, Stig Inge Bjørneby, Henning Berg?

La oss bare ha det klart, vi trenger ikke en trener som har seg med konene til spillerne sine.



Såpass ja... Hvem snakker vi om?

---------------------------

Fredrikstad Supporter fra 2000 direkte fra Nydalen, Oslo!

- Men så lenge han mener at det er det beste for laget, og han har tross alt tatt oss fra 13. til 14. plass (Kvisvik)


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 10 nov 09, 12:44

Det er jo bare oppspin ansett da.


A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 10 nov 09, 12:52

Det vil kosta rundt 2,5 mil å fjerne Henriksen, og sannsynligvis det samme å fjerne Nordlie. At begge ryker er totalt urealistisk når de også må kutte kostnadene med mellom 30-50 mil. Da er det høl i huet å betale 5 mil i kompensasjon for så å ansette ny trener som skal ha en bra lønn.

Jeg vet faktisk ikke hvor mye jeg skal legge i det med at det kun er to som har tillitt til Nordli. Mye frustrasjon ute å går for øyblikket og Nordli har faktisk minimalt med skyld at det har gått som det har gjort. Ja, de taktiske disposisjonene i kampen mot Sarpsborg var merkelig, men om man ser på resten av kampene i tippeligaen så var det ikke så halvgærent med tanke på at man var ute å kjøre og måtte foreta noen grep.

En ting som kommer tydligere og tydligere fram er hvor mye makt Kvisvik og Ramberg sitter med i spillergruppa, DET er skremmende. Er ikke vanskelig å se mellom linjene at trioen Kvisvik, Czwartek og Ramberg ønsker at de tre bør være utpå. At for eksempel Kvisvik og Ramberg er ute i media å snakker om dette med at Tom Nordli ikke lar det få en plass i start elveren eller troppen virker bare som syting fra enne til annen. Lyser kammeratskap i gutteklubben Grei lang vei.

Jeg kan vedde på at de fleste her hadde gitt like mye pes til Nordli hvis han hadde brukt Ramberg og Kvisvik i denne kampen. Ingen av disse to har bidratt nevnverdig i hele sesong og en plass på benken og tribunen er faktisk fortjent.

Kvisvik er BITTER fordi han ikke får ny kontrakt som lovet samt at han blir satt på plass, Ramberg er også bitter for at han ikke lenger får spille.

Derimot det som bekymrer meg er når spillere som Czwartek og Piroja løfter bladet fra munnen - Da de aldri sier noe negativt om klubben ellers.

Jeg har troa på at Nordli kan klare å få dem opp i divisjonen i løpet av neste år. Det er i hvertfall høl i huet og bli med på hylekoret om å sparke Nordli etter seks kamper på grunn av at spillerne er misfornøyde og betale en hinsides fallskjerm.

Holters: Du har faktisk vært på heksejakt etter Nordli fra dag en, det lyser bitterhet lang vei over at Karlsen måtte gå - Helt enig med deg at han burde blitt og Grønhagen vært den som burde blitt sparket, men nå er det noe som heter spist er spist og gjort er gjort.   

Først må det tas grep i administrasjonen, så kan man begynne å jobbe seg 'nedover' med å rydde opp.

---------------------------

Drillo svarte følgende på et spørsmål om det var noe magisk ved ham.

- Nei, dette er ikke noe magi. Det har med avstander, vinkler,løpskapasitet,førsteforsvarsjobbing og overganger å gjøre, og ikke med magi.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5527

Lagt til: 10 nov 09, 13:01

Opprinnelig postet av RuneT

Dette overrasket meg også. At spillergruppa ikke har tillit til Tom, setter alt i et nytt lys.

Jeg er mest overasket over at noen er overasket over dette.

Når Nordlie kom til klubben hadde han med seg en historikk i bagasjen som var udelt negativ. Dette visste selvfølgelig også spillergruppa.

At noen i det hele tatt har vært positive til at han ble engasjert som trener er utrolig. Han mangler alle de egenskaper som skal til for å fremstå som en god leder og motivator, han er også en elendig kommunikator. Når situasjonen var som den var, så var vel han den minst egnede personen jeg kam komme på til å redde skuta.

---------------------------

Failure has a name - Tom Nordlie


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 10 nov 09, 13:39

Opprinnelig postet av kanogvetalt
At noen i det hele tatt har vært positive til at han ble engasjert som trener er utrolig. Han mangler alle de egenskaper som skal til for å fremstå som en god leder og motivator, han er også en elendig kommunikator. Når situasjonen var som den var, så var vel han den minst egnede personen jeg kam komme på til å redde skuta.

Vel, han har jo til tider vist at han absolutt ikke mangler dette.  Gjorde god jobb med Sandefjord i 2 eller 3 sesonger, Start ihvertfall en sesong, reddet Viking fra nedrykk nettopp som motivator og har gjort underverker med Kongsvinger.  Men så igjen feiler han helt fullstendig.   Nordli klarte ikke å redde FFK, men FFK tok allikevel flere poeng etter han kom enn før.  Kanskje klarte han å redde FFK fra direkte nedrykk.

Men når det er sagt, med bakgrunn i det som har fremkommet både mht hans ansettelse og spillernes manglende tillitt så har FFK nå et gigantisk problem.  Vel 2, det andre er Henriksen som er upopulær i flere leire og det kan ikke en toppleder leve med i et ikkekommunistisk land/firma.

 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5527

Lagt til: 10 nov 09, 13:53

Opprinnelig postet av DeKjök

Vel, han har jo til tider vist at han absolutt ikke mangler dette.  Gjorde god jobb med Sandefjord i 2 eller 3 sesonger, Start ihvertfall en sesong, reddet Viking fra nedrykk nettopp som motivator og har gjort underverker med Kongsvinger.  Men så igjen feiler han helt fullstendig.   Nordli klarte ikke å redde FFK, men FFK tok allikevel flere poeng etter han kom enn før.  Kanskje klarte han å redde FFK fra direkte nedrykk.

Men når det er sagt, med bakgrunn i det som har fremkommet både mht hans ansettelse og spillernes manglende tillitt så har FFK nå et gigantisk problem.  Vel 2, det andre er Henriksen som er upopulær i flere leire og det kan ikke en toppleder leve med i et ikkekommunistisk land/firma.

 

I Sandefjord hadde han en sportslig suksess. Samtidig ble de spillerne som ikke var klare førstevalg satt til forefallende arbeid som å male hytta hans. Skapte ikke akkurat god stemning. Laget falt etterhvert fra hverandre.

I Start var han en konstant belastning på omgivelsen. Spillerne opplevde suksess i to sesonger, og da finner du deg i mye. De kjente nok heller ikke så mye til historien i Sandefjord.

Viking reddet plassen på målforskjell ved å slå Brann 6-0 i siste serierunde. Brann var mestere helgen før, og stilte med redusert mannskap. Han fikk ikke gjort så mye galt i Viking, selv om historien da hadde blitt en belastning.

I LSK og VIF ble han betegnet som et vandrende minefelt. Det murret også på Kongsvinger.

Når han kom hit hdee han med seg denne historien. Det mest oppsiktsvekkende ar at han tydeligvis ikke har lært en dritt. Det kan se ut som at han oppfatter at hans svakheter faktisk er hans styrker. Han er selvhøytidelig og eier ikke ydmykhet overfor egne svakheter. Dessuten er han fullstendig blottet for folkeskikk. Høres dette ut som en du ville hatt som sjef?

---------------------------

Failure has a name - Tom Nordlie


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 10 nov 09, 14:00

Forskjellige meninger..

http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/article2753385.ece


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 10 nov 09, 14:01

Virker som Nordli har veldig tillit.Og det synes jeg er braLaughing

Den mannen kan få oss opp igjen.Gi han en sjangs.

http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/article2753385.ece

---------------------------

You'll Never Walk Alone


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5527

Lagt til: 10 nov 09, 14:15
Endret: 10 nov 09, 14:16
Endret av: kanogvetalt

Opprinnelig postet av kjell-H

Virker som Nordli har veldig tillit.Og det synes jeg er braLaughing

Den mannen kan få oss opp igjen.Gi han en sjangs.

http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/article2753385.ece

Anders Skjedingstad maler ett glansbilde som ikke er forenelig med virkeligheten. Det er klart media ønsker at Tom Nordlie skal ha jobb. Da har de jo noe å skrive om.

---------------------------

Failure has a name - Tom Nordlie


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 10 nov 09, 14:18

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av kjell-H

Virker som Nordli har veldig tillit.Og det synes jeg er braLaughing

Den mannen kan få oss opp igjen.Gi han en sjangs.

http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/article2753385.ece

Anders Skjedingstad maler ett glansbilde som ikke er forenelig med virkeligheten. Det er klart media ønsker at Tom Nordlie skal ha jobb. Da har de jo noe å skrive om.

Etter hva jeg forstod på denne så var det PAC og ramberg som mente at vi skulle beholde nordli men?

---------------------------

You'll Never Walk Alone


TheJester

A-lagspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 306

Lagt til: 10 nov 09, 14:21

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av kjell-H

Virker som Nordli har veldig tillit.Og det synes jeg er braLaughing

Den mannen kan få oss opp igjen.Gi han en sjangs.

http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/article2753385.ece

Anders Skjedingstad maler ett glansbilde som ikke er forenelig med virkeligheten. Det er klart media ønsker at Tom Nordlie skal ha jobb. Da har de jo noe å skrive om.

Enig.

---------------------------

"Jeg startet på bunnen og jobbet meg nedover"

@ Twitter: http://twitter.com/matiashs
http://thejester.blogg.no


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 10 nov 09, 14:21

Tirsdag hevder supporternettstedet FFKsupporter.net at bare to av spillerne faktisk har tillit til Nordlie. Dette avviser imidlertid både Czwartek og Ramberg overfor Nettavisen. 

- Dette må det være noen som har funnet på, for det stemmer ikke, sier Ramberg.

 

Noen som har noe å si på ffksupporter.net sine vegne? Greit at det har kommet opp mye grums som sikkert stemmer, men å skrive artikler basert på løgn er ganske alvorlig. Dette går altfor langt.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com



Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 26 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340