Husk meg
Brukernavn
Passord

Ingen tillit til Tom Nordlie

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 25 4

A.Hegerfors

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 10 nov 09, 15:35
Endret: 10 nov 09, 15:42
Endret av: A.Hegerfors

Vedrørende kilder og anklager om løgn:
Er dere virkelig så naive at dere tror at artiklene til FFK-supporter.net er basert på anonyme kilder? Det er faktisk forskjell på kilder som blir holdt anoyme overfor "folk flest" slik som her og kilder man ikke vet hvem er. Jeg blir helt matt over at enkelte her faktisk bruker Nettavisen som argumenter for at det FFKsupporter.net skriver er feil. Hallo? Nettavisen?! I regi av TV2... Jeg vet ikke hvem som driver mest kokos-journalistikk jeg...

Har det ikke slått en del av dere hvorfor FFKsupporter.net gang etter gang sitter med informasjon som faktisk stemmer? Kanskje fordi kildene da føler seg trygge på at ting blir fremstilt riktig, at man ikke går ut med navn uten videre o.s.v. Har ikke slått dere at kildene faktisk stoler på gutta bak FFKsupporter.net fremfor f.eks. VG, TV2, Nettavisen, F-B e.t.c.

Man ikke rette baker for smed!
Jeg kan forstå om enkelte her fortsatt ønsker å tro på at Nordlie er rett mann, at spillerne er sutrete o.s.v.. Og med utgangspunkt i dette Jantelovens land, så kan jeg forstå at enkelte ønsker at FFKsupporter.net skal drite seg ut. Det er tydelig at enkelte ikke aksepterer at noen faktisk vet mer! Joda, dere har full rett til å ikke tro på det de skriver frem til det motsatte er bevist. Men likevel: Enkelte hevder jo ganske så bastant at FFK-supporter.net har en skjult agenda? Jeg spiller ballen tilbake: Hva er kildene deres? Eller er det bare et desperat forsøk på å ikke måtte innse at man selv tok feil?

For egen regning - Kommentar til artikkelen:
Jeg har ikke tenkt til å avsløre mine kilder. Men påstanden om at Tom Nordlie omtrent ikke har noe som helst tillitt i spillergruppen stemmer! Velg om du vil tro det eller ikke, men jeg har ingen skjult agenda.

---------------------------

Sverige marscherade ut ur VM-90: 1-2, 1-2, 1-2


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5517

Lagt til: 10 nov 09, 15:37

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Troverdighet er ikke subjektivt i journalistikk,

Troverdighet er subjektivt. Period!

---------------------------

Failure has a name - Tom Nordlie


Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 10 nov 09, 15:37

Hvordan blir man inside slik som enkelte her er, og finner ut av slike ting?

Imponerende.

---------------------------

2010: The new era begins.


danieltr

A-lagspiller
Ble medlem: 17 des 04
Innlegg: 605

Lagt til: 10 nov 09, 15:42

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Aune er en hyggelig fyr, men kommer aldri til å bli en topp trener, han har rett og slett ikke de ferdighetene som skal til for å bli en dyktig trener. Aune er der han er mer fordi han aldri kutta ut fotball. Har ett navn pga tilstedeværelsen, men ingen kompetanse.

Fullstendig uenig! Tom Freddy er en tidligere toppspiller(Sogndal) som har gått den "tunge", men riktige veien mot toppen -> Idrettslærer ved fotball-linja ved Frederik 2, juniortrener i FFK, A-trener i Lisleby og Kvik og nå hjelpetrener i FFK. Han har alt av utdannelse innen fotball og ikke minst ved Idrettshøyskolen. Skaffer seg stadig erfaring, og er etter min mening en helt naturlig, fremtidig, lokal kandidat til å lede Fredrikstad Fotballklubb.

Som mennesketype er han en person som fotballspillere ønsker å prestere for, noe Raio på mange måter bekrefter med sine uttalelser i VG. Man må ha en trener som det går an å diskutere med, som ikke kjører sitt løp uten å involvere spillerne. Det tærer på en prestasjonsgruppe over tid. Det skjedde med AG og det kommer garantert til å skje med TN også.. Bare et tidsspørsmål.

Tom Freddy er riktig mann uten tvil, men kanskje ikke riktig ennå.

---------------------------

"Ja det humpær og går, som ho tante sa, som hadde hengsla trebein."

-Ullo


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 10 nov 09, 15:48
Endret: 10 nov 09, 15:49
Endret av: Supreme NTM

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Troverdighet er subjektivt. Period!

Fint å lime ut setningen ikke sant? Jo troverdighet er subjektivt, men når det er snakk om en artikkels troverdighet handler ikke det her kun om din subjektive tro på ffksupporter.nets artikler. I posten du så greit sletta alt unntatt en halv setning, så skrev jeg at jeg personlig tror på at det kun var to personer som hadde tillit til Nordlie. Men det kommer jo også fram her i tråden at noen av spillerne ikke ville ta stilling til spørsmålet, og at flere av de utenlandske spillerne ikke deltok i problemstillingen av språkmessige grunner. Her presenterer man halvsannheter, det er ille nok, men måten man fremstår for utenforstående som ikke har stor kjennskap til ffksupporter.net er ikke bra. Man ødelegger for sin egen troverdighet, selv om faktumet man kommer med stemmer.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


danieltr

A-lagspiller
Ble medlem: 17 des 04
Innlegg: 605

Lagt til: 10 nov 09, 15:51

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av kanogvetalt

De som er pro Nordlie burde overvære en FFK trening som han leder.

Haha. Det er en opplevelse i seg selv.

Her finner man lite smil og latter, her finner man masse bannskap og faenskap. Han bruker omtrent hele treningen til å kjøre to lag mot hverandre der det ene laget (reservene) omtrent blir brukt som kjegler for førstelaget. Jeg har aldri opplevd maken til dårlige treninger. Jeg har vel sett 5-6 treninger, og blir helt skremt.

I tillegg er han så usmakelig i kjeften at jeg bare blir flau. Det er verken tøft, kult eller akseptabelt. Det er (som nevnt tidligere) også helt forbanna utrolig å bli kalt inn på teppet etter hele sju uker i jobben etter et verbalt sleivspark mot Thomassen. Thomassen gjorde som sagt én feil, og det var å slå en dårlig pasning.

Hadde jeg hatt en slik sjef hadde jeg sagt opp på dagen.

Hvis det du sier her er riktig, så er det direkte skremmende. Det bekrefter litt det jeg har trodd om hans lederstil, totalt autoritær uten evne til innspill/krtikk fra andre.

---------------------------

"Ja det humpær og går, som ho tante sa, som hadde hengsla trebein."

-Ullo


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 10 nov 09, 16:03

Ideelt mener jeg at en trener bør gå gradene som hovedtrener, ikke komme inn direkte fra en assistent rolle.
Aune har riktignok fått litt erfaring i år, men det er minimalt.
Mannen er fortsatt relativt ung.

---------------------------

http://twitter.com/FFKprasempre


Flisa

A-lagspiller

Ble medlem: 26 sep 09
Innlegg: 300

Lagt til: 10 nov 09, 16:30

Personlig mener jeg at Aune bør få muligheten til å lede FFK på et ordentlig grunlag og ikke som "vikarierende" trener, og dermed ha mer makt. En sportslig direktør bør også være på plass som har til sikte å satse yngre og finne de riktige spillerne. FFK bør være en klubb som har fullt oversikt over spillere rundt om i distriktet og nedover i divisjonene. Vi har en kraftig investeringsgruppe i ryggen som er mer enn villig til å legge ut penger. Det mange misforstår er at en Afrikansk spiller til flere millioner ikke er et hett investeringsobjekt en en ung spiller nede i divisjonene... Vi må rett og slett bruke den ressursen vi har i spillerinvest og ikke bare skrike ut når vi trenger en spiller til flere millioner, og samtidig klage når de ikke vil gi noe tilbake etter salg... (en liten digresjon)

Aune under Nordlie vil gi null videreutvikling da jeg slik jeg har oppfattet det at Nordlie er svært egenrådig og ønsker alt sportslig ansvar. At han i tillegg har med seg gymtrenern sin i tillegg til de assistentene vi har er også dumt.

Mitt ønske er at styret og Henriksen går krypende tilbake til spillerinvest og forklarer at de har gjort en tabbe, ber de om å kjøpe ut Nordlie allerede denne uka. Sette i gang en diskusjon om FFKs sportslige verdier og sette en fremtidsrettet strategi og ansette en profilert og kjent hovedtrener. Ansett en sportslig direktør/talentutvikler ala Eggen eller TKK. Sidestill deretter Aune som neste hovedtrener i FFK og la han få ansvaret for talentuviklingen og foreta en grundig "opplæring" til hovedtrener.

Om vi rykker opp i 2010 er meg likegyldende. Det jeg bryr meg om er at FFK går tilbake til den klubben vi en gang var, og er en aristokrat i Norge som alle ser opp til og misunner for dens verdier og tankemåte innen fotball. Om vi spiller i 1. divisjon så får det bli med det! Ut med Barsom, ut med Nordlie, og inn med talentfulle spillere med utviklingspotensial. Sats enda mer på 2. laget som en utviklingsarena i Fredrikstad og ikke bare en arena for avdanka A lagsspillere!

---------------------------

Fredrikstad Supporter fra 2000 direkte fra Nydalen, Oslo!

- Men så lenge han mener at det er det beste for laget, og han har tross alt tatt oss fra 13. til 14. plass (Kvisvik)


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 10 nov 09, 17:55

Javel, jeg hører du sier det. Jeg har hørt annet fra andre, og har mine egne betraktninger/observasjoner som ikke helt støtter oppunder, men som noen andre så fint har sagt det, tiden vil vise om han er en å satse på. Men mener klart FFK bør la Aune trene en litt mindre klubb en FFK før han evt får hovedt ansvaret, mtp at kompetansen blant ledelsen i FFK ikke akuratt er kompetente nok til å se hvem som skal gå inn å gjøre en slik jobb. For meg er det ikke naturlig at han kommer inn. desverre.

Og om andre trenere fra Østfold utaler at han er den mest talentfulle trenern i Østfold så mener jeg at det forteller mer om trenerne i Østfold fremfor Tom Freddy. Østfold har vel ikke hatt en trener av betydning de siste 20 åra i noen som helst idrett, bortsett fra kanskje trøsken skiklubb.

Kjenner mange som har den samme utdanningen som Aune, bare innen andre idretter og det er ikke utdanningen som beviser om du er en god trener. Utdanningen forteller kanskje mer om at du er iherdig og har interesse fremfor evner og potensiale. Fotball/lagidretter er forholdsvis lett og forstå teoretisk. Men er vanskelig i praksis da evnen til å få folk til å jobbe sammen er utfordringen. Holde stallen i form og skjerpet hele sesongen igjennom, sørge for å holde sulten oppe over tid. Se potensialet i spillere, utvikle spillestil etter spilleres styrker og svakheter.

Men skal ikke hogge hodet av Aune, jeg har faktisk mer tro på han en TN.


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 10 nov 09, 18:03

Er enig med deg Ebenfalk, men akkurat denne stusset jeg litt på:

 Østfold har vel ikke hatt en trener av betydning de siste 20 åra i noen som helst idrett 

Gunnar Pettersen og Drillo eksempelvis? 

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 10 nov 09, 18:11

Tirsdag hevder supporternettstedet FFKsupporter.net at bare to av spillerne faktisk har tillit til Nordlie. Dette avviser imidlertid både Czwartek og Ramberg overfor Nettavisen.

- Dette må det være noen som har funnet på, for det stemmer ikke, sier Ramberg.

Det er selvfølgelig ikke usannsynlig at enkelte i spillergruppa er kritiske til treneren. Sånn er det selv i klubber der alt går bra (det er for eksempel ingen som liker å bli plassert på benken), og når en storklubb som FFK rykker ned, vil også noen i frustrasjonens time plassere skylda på treneren. Skriver Nettavisen.


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 10 nov 09, 18:51

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Er enig med deg Ebenfalk, men akkurat denne stusset jeg litt på:

 Østfold har vel ikke hatt en trener av betydning de siste 20 åra i noen som helst idrett 

Gunnar Pettersen og Drillo eksempelvis? 

Hvis Gunnar Pettersen er fra Østfold? er det i alle fall ikke her han har lært.
Drillo har vel aldri vært noen god trener, en glimrende landslagssjef derimot, men det er noe helt annet.

---------------------------

http://twitter.com/FFKprasempre


TheJester

A-lagspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 306

Lagt til: 10 nov 09, 18:59

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Er enig med deg Ebenfalk, men akkurat denne stusset jeg litt på:

 Østfold har vel ikke hatt en trener av betydning de siste 20 åra i noen som helst idrett 

Gunnar Pettersen og Drillo eksempelvis? 

Hvis Gunnar Pettersen er fra Østfold? er det i alle fall ikke her han har lært.
Drillo har vel aldri vært noen god trener, en glimrende landslagssjef derimot, men det er noe helt annet.

Pettersen er vel fra Fredrikstad om jeg ikke tar feil?

---------------------------

"Jeg startet på bunnen og jobbet meg nedover"

@ Twitter: http://twitter.com/matiashs
http://thejester.blogg.no


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 10 nov 09, 19:00

Han er fra Moss.


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 10 nov 09, 19:04

NRK  Nordlie raser mot media:

"Nettstedet ffksupporter.net meldte i dag at kun to spillere har tillit til Tom Nordlie.

NTB snappet opp saken først, men byrået valgte å trekke saken etter å ha sjekket kilder - tre timer etter den ble publisert. Både NRK og TV2 publiserte artikkelen.

- Det er tydelig at folk fråtser i nedrykket vårt og graver i alle verdens negative ting. At man velger å kjøre ut saker på bakgrunn av hva supporterne har skrevet på en nettside, synes jeg er lettvint journalistikk. Dessverre er det en trend i tiden, sier Tom Nordlie til VG Nett.

- Jeg synes det blir for dumt, avslutter treneren."

 

Jeg lurer på om Nordlie har glemt sin egen læresetning jeg; "det er viktig å erkjenne nåsituasjon"
Er det ikke det han pleier å si...

 

---------------------------

http://twitter.com/FFKprasempre


Svein

A-lagspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 653

Lagt til: 10 nov 09, 19:22

Dette er storm i vannglass!!

Hvordan kan ffksupporter.net bruke spillerne som sannhetsvitne? Flesteparten av spillerne VET jo at de sannsynligvis uansett er arbeidsløse etter denne sesongen, siden Tom Nordlie sannsynligvis kommer til å bygge opp laget helt på nytt. Raymond er et eksempel på én som "ber for sin syke mor" uavbrutt nå i to år. Bruker media flittig for å "presse" seg til kontrakt.

Vi har med overbetalte lønnstakere som ønsker å beholde jobben! Denne stormen er helt absurb!

---------------------------

Who is General Failure and why is he reading my disc??


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 10 nov 09, 19:42

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Er enig med deg Ebenfalk, men akkurat denne stusset jeg litt på:

 Østfold har vel ikke hatt en trener av betydning de siste 20 åra i noen som helst idrett 

Gunnar Pettersen og Drillo eksempelvis? 

Samt  Jørn Andersen,Sjur Robert Nilsen, Rune Gulliksen, og Morgan Andersen.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 10 nov 09, 19:45
Endret: 10 nov 09, 19:46
Endret av: KeJ

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Østfold har vel ikke hatt en trener av betydning de siste 20 åra i noen som helst idrett

Jørn Andersen?

 

Edit: hockeytassen over her slo meg :-(

---------------------------

Uansvarlig forumbruker, uten rettigheter og blottet for ansvar...


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 10 nov 09, 20:22

Skylde på lavt blodsukker;) men som er i Østfold de siste årene, Gunnar pettersen slo jo igjennom for ganske lenge siden, samme med Drillo og jørn andersen, men felles for dem er vel at de ikke akuratt har utviklet seg i Østfold. Poenget mitt er at utviklings arenaen innen idrett i Østfold er uhyre lavt. Så i Aunes del blir målestokken lav.


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 10 nov 09, 20:33

Snakket med en fra Sparta her om dagen og han sa att Sjur Robert Nilsen har klare svakheter som trener og han stiller spørsmålstegn ved hans kapasitet. Morgan Andersen er vel ett forholdsvis ubeskrevet blad, men blir morsomt å følge, Rune Gulliksen han flytta vel såpass tidlig at han ikke kan regnes som å være fra Østfold lengre, og han har ihvertfall ikke utviklett trener ferdighetene sine her.

 

Tror mye av problemet er at ambisjonsnivået i østfold er for lavt med tanke på utvikling i idretten, er ingen arena for utvikling annet enn ett par begrensa plasser med "topp" idrett i Sarp, Moss og Fredrikstad. Og kapasitetene her er vel og forholdsvis begrenset, ikke særlig idrettstalenter fra Østfold som man hører om nasjonalt. Arbeidskarriere og utdanning blir viktigst når middlene til utvikling på annet en fotball er begrenset, og fotballspillere er i seg selv begrensede idrettsutøvere:)



Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 25 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f