Husk meg
Brukernavn
Passord

negativisme

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Topscorer

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 jul 03
Innlegg: 828

Lagt til: 14 okt 09, 17:34
Endret: 14 okt 09, 17:55
Endret av: Lemmy

Hvor lenge skal "Gymkarakter NG" prege forsiden?

Har ikke ffksupporternet noe annet å fokusere på enn negativitet?

---------------------------

9 serie- og 11 cupmesterskap!!!!


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 14 okt 09, 18:04

Om dette ikke var kødd:

Nyheten står frem til det kommer en nyere sak som vil være hovedsaken vår.

Om dette er et stort problem for deg, kan du selvfølgelig selv lage en kvalitetsmessig god nyhet som vi kan poste. Kontakt en av moderatorene, vi har masse idèer til saker vi gjerne skulle hatt hjelp med.

Konstruktiv kritikk tas gjerne i mot, men jeg skal innrømme at det er ganske irriterende å lese sånt som du skriver når det er flere moderatorer her som bruker fritiden sin på å lage en side.

PS: Ifølge det jeg har fått med meg av religionsundervisning skal det være et eller annet med en flis, en bjelke og et øye i bibelen. Hva med å begynne å konsentrere seg om stor forbokstav i tittelen og å poste innlegget i riktig del av forumet før du fyrer løs mot andre?


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 14 okt 09, 18:23

Kan dere ikke prøve å lage et intervju med noen spillerne?

Hva med Borges, som på en måte er litt solgt, hva er hans tanker om det?

Eller  M.Andersson som har scoret to mål og hvordan han trives i klubben?


solano2

Landslagsspiller
Ble medlem: 30 mar 07
Innlegg: 1217

Lagt til: 14 okt 09, 18:35

Eller hva med en artikkel ang Adiyiah sitt fantastiske spill i VM?


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 14 okt 09, 18:45
Endret: 14 okt 09, 18:47
Endret av: hasse33

Siden her er basert på frivillighet slik jeg har forstått det og uten tvil er en av de beste uoffisielle nettsidene i norsk fotball.

Jeg tror sikkert at mod`ene her ikke har noe imot at folk  lager intervjuer med spillere eller ledere, men det kan vel gjengen bak denne siden svare bedre på enn meg.Cool

 


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 14 okt 09, 18:53

Selvfølgelig kunne vi lagd flere nyheter, og burde vel muligens hatt en om Adiyiah. Men det går opp og ned med hvilke prioriteringer man gjør. Noen perioder er siden veldig bra oppdatert, noen ganger ikke fullt så oppdatert. Vi har hvertfall hatt bra med analyser og referat fra årets kamper, er vel meget få vi ikke har hatt fyldig dekning av. :-)

Er helt klart at folk kan gjøre gode og interessante intervjuer for oss.

FFK Pra Sempre gjorde jo et kjempeintervju med Terje Jensen om en meget spennende sak som det ble en sak ut av. Ros til ham, det er bare å kontakte om flere vil hjelpe til. :-)


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 14 okt 09, 20:30
Endret: 14 okt 09, 20:34
Endret av: FFK1903

Som alt annet så er motivasjonen av og til veldig stor, av og til ikke. Det kan man også se på antall innlegg av både meg og Lemmy i det siste også. Litt skryt i ny og ne hjelper på motivasjonen, småsure innlegg gjør det ikke. Vi er nå to-tre stykker som skriver fast, jeg syns i grunn vi har gjort en utmerket jobb med å komme med analyser, kampreferat og spillerbørs til nesten hver eneste kamp. Selvsagt enig i at vi burde ha hatt flere intervjuer, men ikke alle spillere er alltid tilgjengelig. Tanken har streifet meg at Adiyiah skal få god spalteplass når VM er over, så du vil nok få ønsket oppfylt.

Denne siden er en dugnad. På alle dugnader er noen med, mens andre sitter hjemme med gardinene trukket for. Men det hører med til sjeldenheten at disse klager på arbeidet i ettertid.


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 14 okt 09, 20:55

Synes folka som skriver her gjør det meget bra. Gode analyser, et nogenlunde avbalansert lidenskapentlig forhold til FFK, gode innlegg (stort sett) og passe balanse mellom seriøsitet og humor. Alt dette med passe styrke på FFK brillene.

Stå på videre gutta !!!!!!!!!

 


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 14 okt 09, 21:19

Opprinnelig postet av FFK1903

Litt skryt i ny og ne hjelper på motivasjonen,

Dere får da masse skryt, så her skjønner jeg ikke helt hva du mener.. Kællen må da ha lov til å ha en mening uten at dere skal klage på det.


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 14 okt 09, 21:26

Hva mener du gutta i ffksupporter skulle gjort da? Lagt ut en gammel sak på førstesida? Eller kanskje laget en svart, evt en rød førsteside?

Jeg synes det er greit å ha en mening, men hvorfor ikke da heller lage noe selv da istedet for å bare klage? Personlig gidder jeg ikke å skrive verken referat eller lage intervjuer, men da gidder jeg da heller ikke å klage på de som blir laget. Jeg gjør mitt bidrag med "Poengligaen" og "Sinnataggen" med god hjelp fra andre her inne. Dette synes jeg er gøy å drive med.

Stå på videre guttær, dere gjør en bra jobb! Og vi får håpe på en opptur for klubb, lag og by etterhvert slik at entusiasmen kommer tilbake og innleggene/artiklene blir flere. Det er faktisk mer gøy å skrive/engasjere seg når klubb og lag gjør det bra. Smile


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 14 okt 09, 21:48

Opprinnelig postet av ffkmufc
Dere får da masse skryt, så her skjønner jeg ikke helt hva du mener.. Kællen må da ha lov til å ha en mening uten at dere skal klage på det.

Definér masse ;) Det ligger sikkert mye skryt innimellom i innleggene som vi aldri får lest. Uoppfordret skryt andre steder er derimot sjeldent.

Selvsagt blir konstruktiv kritikk mottatt med takk, men innlegg a la "er dere late eller, på tide å gjøre noe kanskje"-innlegg, det er noe helt annet - og dette er faktisk ikke det første. Det vitner mer om utakknemlighet enn konstruktiv kritikk.

Vi spør ved jevne mellomrom om noen ønsker å bidra eller har ønsker. Disse trådene blir sjeldent store.

Litt av den noe labre aktiviteten på nyhetsfronten har også selvsagt litt med den sportslige biten å gjøre. Må ærlig innrømme at det var mer moro å skrive i fjor. Jeg har skrevet rundt 20 kampreferatet i år, de fleste av dem har endt med tap. Når man for n'te gang setter seg ned foran tastaturet etter å ha sett nok et tap, så går man også litt lei av å skrive.

Vi kommer nok sterkere tilbake når et par av våre faste skribenter får litt bedre tid og kan bidra mer, inntil videre får vi ta ting litt som de kommer. Et intervju med Adiyiah skal jeg nok likevel love at kommer om ikke lenge. Å skulle det være andre dere ønsker intervjuer med, så er det ikke verre enn å sende et hint til undertegnede, så er det ikke umulig at vi får til noe.


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 14 okt 09, 21:55

Syns eksemplet du drar frem om deg selv er bra, Plankekæll. Du ordner med både Poengligaen og Sinnataggen, og det er et lite, men viktig bidrag. Kjempebra!

Vi har også Keiko som har dommeroppsettet i trådene før kamp. Muligens flere med sånne faste ting også, uten at jeg kommer på det i farta.

Personlig syns jeg de små tingene man gjør fast er knallbra! Selv om det ikke er gigantiske nyheter man lager, så setter det sitt særpreg på siden når folk tar seg tid til sånne ting.

Uansett så har vi massevis av idèer på lager, det er heller motivasjon og tid det går på for de fleste. Ta derfor gjerne kontakt om noen vil skrive noe, vi har som sagt en del nyhetsidèer i bakhånd. :-)

 


Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 14 okt 09, 22:36

Jeg synes dere som driver denne siden på frivillig basis gjør en kjempejobb..

At det noen ganger kommer artikler med negativ vinkling om FFK er med på å få klubben litt mer på tå hev...

Og jeg kan garantere at sidene leses på gamle værste Wink

Ønsker dere noe rundt jr-laget eller FFK 2 så bidrar jeg gjerne med det.

(F.eks portrettintervju med spillere... eller med Even...)

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 14 okt 09, 23:05

Opprinnelig postet av Topscorer

Hvor lenge skal "Gymkarakter NG" prege forsiden?

Har ikke ffksupporternet noe annet å fokusere på enn negativitet?

Skal man ikke formidle virkeligheten da ? Det er vel ingen vits i å skryte laget uhemmet opp i skyene slik de har fremstått i år. FFKSupporternet oser av kvalitet. Takk heller moderatorene og medarbeiderne for glimrende jobb enn å klage på de.

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 14 okt 09, 23:09

For å være krystallklar, så er ffksupporter.net den eneste siden for oss som er glad i  FFK som er verdt å lese.

Klubbens egen hjemmeside er definitivt ikke noe å rope hurra for.

Klart alt kan bli bedre, men så lenge dette handler om frivillighet holder det i massevis.Cool


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 15 okt 09, 07:43

Opprinnelig postet av FFK1903

Definér masse ;) Det ligger sikkert mye skryt innimellom i innleggene som vi aldri får lest. Uoppfordret skryt andre steder er derimot sjeldent.

 

Det var nok det jeg tenkte på, for er en del skryt innimellom i innlegga. Men skjønner jo at ikke alt det blir lest. Synes også dere fortjener mye mer skryt enn dere får, for detta er uten tvil den beste sida om FFK!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 15 okt 09, 09:04

Jeg er også enig at at denne siden er veldig bra og at dere gjør en flott jobb med den. I år har det meste gått skeis for vårt kjære FFK og da blir det jo en del negative oversrifter påde på artikler og innlegg.


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 15 okt 09, 10:39

Dagen blir fattigere uten VG sies det, det samme kan vel sies om denne siden. Og være moderator for noe som skaper engasjement og føleser, kan vel være litt som å være fotballtrener eller politiker! Kjeft får du uansett.......

     Stå på, dagen er ikke det samme uten..


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 15 okt 09, 11:16

syns dere på supporter.net er veldig snille og flinke. Jeg har ikke noe vonde ord til dere Smile

stå på vidre dere. vil samtidig si Tusen takk til han som satte ideen om supporter.net i live.

Det er her vi kan sitte og syte og klage over bagateller samt at vi kan ha en liten krig mot varandre, men dere passer alltid på at krigen ikke går for langt Laughing

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f