Husk meg
Brukernavn
Passord

Grönhagen sykemeldes på ubestemt tid

Flat Trådet Nøstet
Side 8 av 16 8

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 17 jun 09, 15:02

Opprinnelig postet av schpa84
Da synes jeg det er skremmende at man ikke kan ta til seg kritikk. Kritikk er ikke ment for å halshugge, men minne dere på hva som kunne vært gjort bedre.

Vel, vi har da gjort det allerede tidligere i tråden.

Opprinnelig postet av Holters
Nei da, vi kan godt ta kritikk for at saken er tabloid og spekulativ, for det er den jo, men vi tar ikke kritikk for å ha publisert det vi har gode kilder på, og som vi føler vi kan stå inne for.

Men, vi må også få lov til å forsvare kritikken og legge frem hvorfor vi gjorde dette. Det betyr strengt tatt ikke at vi ikke tar til oss kritikk. Uten konstruktiv kritikk hadde ikke nettsiden hatt en progresjon i det hele tatt.


foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 17 jun 09, 15:03

Opprinnelig postet av FFK1903

Jeg syns bare du reagerte voldsomt på noe som faktisk er helt vanlig i dagens medieverden.

Når vi står overfor valget mellom å publisere en artikkel med spekulasjoner, eller la være å legge ut en aritkkel ettersom det "kreves" at kildene blir offentliggjort, så velger vi det første. Det ville ikke tatt lang tid om noen andre hadde gjort det samme uansett. Som supporterside så syns jeg også vi skal få lov til å spekulere litt, så lenge vi faktisk har grunnlag for det.

Jeg er for øvrig enig i at mediene i dag knapt kan bære navnet avis. Og neppe alene om det, lesertallene taler sitt tydelige språk.

Først av alt - masse kred for en flott side som egentlig er det som FB eller andre burde hatt ambisjon om å være

Det som jeg imidlertid er litt usikker på er om dere ønsker å være en objektiv/referende part eller en påvirkende part. På den ene siden så blir det lagt lokk på informasjon om den økonomiske tilstanden for ikke å skade klubben, samtidig er det en kraftig slagside i favør av TKK kontra Grønhagen. I saken rundt sistnevnte har det heller ikke vært vanskelig å legge sammen to og to mtp den siste utviklingen når man har fulgt med noen måneder.

 


Ramp

Juniorspiller

Ble medlem: 18 sep 07
Innlegg: 161

Lagt til: 17 jun 09, 15:06

Leser at Henriksen er irritert over at det spekuleres så kraftig i at Grönis er ferdig, og det synes jeg er helt greit ettersom man har gått ut og sagt at det ikke er noe dramatisk. 

Men er det som Runar sier troverdig? Det som jeg ikke synes er greit er at FFK selv har skyld i alle spekulasjonene. Klubben er rett og slett mestre i å legge lokk på ting, avdramatisere og hemmeligholde.

Det har blåst stiv kuling i FFK siden vi rykket opp i Tippeligaen, og vinden ser ikke ut til å avta med det første.

Etter en La Manga tur, hvor det visstnok skal ha vært vill vest, som har ført til at Anders ikke har full tilitt i spillergruppa, en sak med sportsdirektøren som endte i rabalder, en sykdomsperiode med operasjon og ikke så altfor tilfredsstillende resultater i vår er det kanskje ikke så rart at han nå trenger en pause, kanskje over sommeren.

Skulle det vise seg at arbeidsforholdet Grönhagen / FFK nå avsluttes, synes jeg klubben burde spille med åpne kort og legge fakta på bordet, hva som har skjedd og hvorfor.

Til slutt er det vel bare å ønske Grönis god bedring og Tom Freddy og Jokke lykke til med ledelsen av laget.

---------------------------

-FFK
-Manchester United
-Stjernen


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 17 jun 09, 15:16

Ikke enig at de trenger å si hva som har skjedd hvis det er det mange av oss tror det er.
Men hvis det er riktig, de avslutte arbeidsforholdet, dette er ingen vanlig arbeidstakerjobb med tarrif og LO medlemskap.
Derfor vil han også få en form for fallskjerm.
Om dette skjer på en verdig måte eller ikke, er helt opp til Grönhagen og Henriksen.
Men igjen dette er spekulasjoner, og hva hadde ett supporterforum vært uten spekulasjoner?


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 17 jun 09, 15:23

Jeg syns ikke det er gærnt at dere har publisert saken. Dersom dere har troverdige kilder på at Grönhagen etter all sannsynlighet er ferdig i klubben, så syns jeg ikke det er gærnt at dere skriver det heller. Et hvilket som helst annet nyhetsmedium ville gjort det samme, og uten at jeg mener at ffksupporter.net nødvendigvis skal konkurrere om å være først ute med det siste sladderet, er FFK-relaterte nyheter fra relativt sikre kilder naturligvis veldig relevant stoff.

Det siste avsnittet, derimot, kunne dere etter min mening spart dere for inntil det evt. er offisielt. Det virker uprofesjonelt, og kan oppfattes som å nesten grense til mobbing.

At moderatorer og nyhetsskribenter i diskusjoner på forumet ikke har lagt skjul på en viss... skepsis til Grönhagen, bidrar bare til det ovennevnte inntrykket.

ffksupporter.net er selvfølgelig ikke et "profesjonelt" medium (på den måten at det drives på frivillig, ubetalt basis). Og jeg mener ikke at hverken dere eller andre, betalte, mediefolk ikke skal ha lov til å ha en personlig mening og gi uttrykk for den. Men det er verdt å huske på at om dere gir veldig tydelig uttrykk for dem, så vil det også farge folk når de leser de "nøytrale" nyhetsartiklene her. Like it or not.

---------------------------

Hater hat!


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 17 jun 09, 15:30

Opprinnelig postet av Holters

Nei da, vi kan godt ta kritikk for at saken er tabloid og spekulativ, for det er den jo, men vi tar ikke kritikk for å ha publisert det vi har gode kilder på, og som vi føler vi kan stå inne for. Saken er med vilje skrevet svært spekulativt, da det ikke var mulig å oppdrive sitater eller offisielle bekreftelser på daværende tidspunkt., og da må vi formulere oss på en måte som tilsier "etter hva vi erfarer...". Vi kan godt beklage at saken ble for spekulativ, men det blir nå engang slik når man ikke kan basere seg på direkte sitater.

 

Og i VG eller Dagbladet så hadde dette vært helt normal framgangsmåte, men på en supporterside (Uoffisiell nettside for Fredrikstad Fotballklubb)? Nei, der bør det ikke være om å gjøre å komme med "dritten" først. Å si at "det ikke var mulig å oppdrive sitater eller offisielle bekreftelser" på tidspunktet for publiseringen av artikkelen viser vel bare hvor jævlig "viktig" det var å være først ute med "nyheten". Selvkritikk gentlemen? Nei, antagelig ikke Cool
Dere har en utmerket side her, men ta en titt i speilet og innse at dere er amatører. Sikkert morsomt å bli sitert av profesjonelle medier, men la det ikke gå til hodet på dere!
Vet at du/dere har gode kilder på det meste som dreier seg om FFK og tviler ikke på det som blir skrevet, men igjen, er det ffksupporter.net sin oppgave å drive tabloid journalistikk?
Og å avslutte med å takke Grønhagen for innsatsen før han offisiellt har sluttet? Nei, ærlig talt det var ihvertfall unødvendig..


1947modell

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 mai 07
Innlegg: 828

Lagt til: 17 jun 09, 15:32

Ja, på La Manga var vill vest. Det kjenner vi til som bor der om vinteren. Det starta med Toth som jeg flere ganger var ute med,forsatte med at ALLE spillerne holdt på å bli gærne av all kondistrening og ikke balltrening. Klart noen sa fra, og da ble det vill vest.Grønhagen blir fort fonærmet og er langsint. Tre i troppen sa rett ut (vi sto 5 m fra); det må vel for fa.... gå an og bli en god fotballspiller uten å trene  for maraton i OL? Etter det utsagnet var en av de ikke mere synlig under treningsleiren.Kunne kommet med MYE mere negative uttalelser som kom fram under kortspill etc. etc. på tidlig kveld. Men la det være usagt. Ellers så får vi øske Grønhagen lykke til videre i karrieren og håpe at helsa hans bedrer seg. Vi må ikke glemme at han har hatt en tøff tid.


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 17 jun 09, 15:37

Opprinnelig postet av FFK1903

Men, vi må også få lov til å forsvare kritikken og legge frem hvorfor vi gjorde dette. Det betyr strengt tatt ikke at vi ikke tar til oss kritikk. Uten konstruktiv kritikk hadde ikke nettsiden hatt en progresjon i det hele tatt.

Ja, hvorfor ble artikkelen lagt ut slik den er? 


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 17 jun 09, 15:50

Det ble skrevet tidligere i tråden. Rundt den posten

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)


Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 17 jun 09, 15:57

Bra jobba av Holters & co. Ser ingen som helst problemer med artikkelen fra i går som mange henger seg opp i. Supporter.net har hatt riktig før og kommer til å få det igjen - stoler mer på denne siden ang nyheter og spekulasjoner enn det f.eks f-b.no gjør.

 


Ramp

Juniorspiller

Ble medlem: 18 sep 07
Innlegg: 161

Lagt til: 17 jun 09, 16:41

Opprinnelig postet av 1947modell

Ja, på La Manga var vill vest. Det kjenner vi til som bor der om vinteren. Det starta med Toth som jeg flere ganger var ute med,forsatte med at ALLE spillerne holdt på å bli gærne av all kondistrening og ikke balltrening.

Tenkte på turen(e) til La Manga før årets sesong jeg da men...

---------------------------

-FFK
-Manchester United
-Stjernen


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 17 jun 09, 17:01

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Grönhagen ba om hemmlighold

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=565815

- Jeg tror ikke det er noen som vet hva dette er. Jeg håper bare Anders vet det selv og at han har kontroll, sier midtbanespilleren Abgar Barsom til VG Nett.

Dette blåser bare liv i spekulasjonene igjen, og jeg føler meg mer og mer trygg på at det var det "hemmelige" som ble skrevet her inne i natt som har vært utslagsgivende.

At Barsom sier at han ikke tror NOEN vet hva dette er, tror han vel ikke på selv engang? Noen ganger kan dere være en fordel å bare svare "ingen kommentar" på spørsmål fra pressen. Jeg tror MANGE vet hva dette mest sannsynlig handler om. Og nei, jeg kommer ikke til å skrive det her inne.

Jeg vil ønske Grönis "god bedring", og samtidig ønske Aune lykke til med FRIE TØYLER!! Ikke instrukser fra han som er sjukmeldt.


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 17 jun 09, 17:02

Opprinnelig postet av Ramp

Opprinnelig postet av 1947modell

Ja, på La Manga var vill vest. Det kjenner vi til som bor der om vinteren. Det starta med Toth som jeg flere ganger var ute med,forsatte med at ALLE spillerne holdt på å bli gærne av all kondistrening og ikke balltrening.

Tenkte på turen(e) til La Manga før årets sesong jeg da men...

Oppkjøringa til denne sesongen var ikke en dritt bedre. Mannen er galere enn Lasse Trulsen.


1947modell

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 mai 07
Innlegg: 828

Lagt til: 17 jun 09, 17:59

Opprinnelig postet av Ramp

Opprinnelig postet av 1947modell

Ja, på La Manga var vill vest. Det kjenner vi til som bor der om vinteren. Det starta med Toth som jeg flere ganger var ute med,forsatte med at ALLE spillerne holdt på å bli gærne av all kondistrening og ikke balltrening.

Tenkte på turen(e) til La Manga før årets sesong jeg da men...

Det gjorde jeg og, men kunne ikke dy meg å ta med litt fra tidligere. Ikke det at det er leven bare i FFK der nede , det skal jeg love deg. LSK og Tromsø hadde også skikkelige oppgjør, og det ikke på kammerset,men på El Paraisio. Men nok om det. Nå setter vi strek om La Manga.


A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 17 jun 09, 18:17

Cred til ffksupporter.net som går ut med denne informasjonen. Dette er et UOFFISIELL nettside. Jeg er rimelig sikker på at denne informasjonen stemmer, vet godt at Holters og Co ikke publiserer noe før det stemmer, av ren erfaring av andre saker.

Bra at ting kommer fram, stå på!

---------------------------

Drillo svarte følgende på et spørsmål om det var noe magisk ved ham.

- Nei, dette er ikke noe magi. Det har med avstander, vinkler,løpskapasitet,førsteforsvarsjobbing og overganger å gjøre, og ikke med magi.


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 17 jun 09, 18:27

Gir ros til FFKsupporter net for å si det som det er , når vi ser hvor patetisk FB er om dagen så er det fint at noen tar tak i sakene.

Om de kommer med en eller annen antagelse, hva med det. Dette forumet er jo ikke Vårt Land, om alle som skrev her inne var diplomatiske og sakligeog livredde for å tråkke noen på tærne, så hadde denne siden vært lagt ned for lenge siden.

Stå på videre

 

 


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 17 jun 09, 19:05

Jeg oppfatter FFKSUPPORTER.Net som et  forum med meget høy grad av saklighet.  Mye av det som har skjedd i FFK har først blitt publisert her for så å bli plukka opp av F-B (stort sett uten kildehenvisning). Klart at det er rykter her også som forblir kun rykter, men det skulle bare mangle Cool

Det er folk her som har lagt ned/legger ned mange timer for at vi andre skal få være mest mulig oppdaterte. 

Keep up the good work !!!!!


Tiger

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 06
Innlegg: 660

Lagt til: 17 jun 09, 19:27

Opprinnelig postet av hasse33

Jeg oppfatter FFKSUPPORTER.Net som et  forum med meget høy grad av saklighet.  Mye av det som har skjedd i FFK har først blitt publisert her for så å bli plukka opp av F-B (stort sett uten kildehenvisning). Klart at det er rykter her også som forblir kun rykter, men det skulle bare mangle Cool

Det er folk her som har lagt ned/legger ned mange timer for at vi andre skal få være mest mulig oppdaterte. 

Keep up the good work !!!!!

FB.no hadde sine EGNE kilder.

Syntes det som ble skrevet på ffksupporter var på kanten av hva man kan tillate seg å skrive. Må si at jeg ble litt skuffet over Holters som legger ut slike "rykter"

Må gå ann å vise litt hensyn til personen som er sykmeldt også.


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 17 jun 09, 19:41
Endret: 17 jun 09, 19:42
Endret av: dracula

Synes virkelig fortsatt at Holters og 1903 fortsetter med å kjøre sin egen agenda.

De kan ta selvkritikk sier de, men fortsetter med hakk i plata angående egen fortreffelighet.

Toppen synes jeg Holters når når han blir fornærma på Runar Helgesen som kritiserer ffk.supporter.net, og svarer med å si at Runer H. trenger et kurs i å behandle media.  Arroganse som tipper mot stormannsgalskap, etter min mening.

Ønsker fortsatt en kommentar på hvilke interesser de mener at de tjener, FFK eller eget EGO.

Det er lov å ta feil, og det vitner om sunnhet å kunne innrømme sine feil, kanskje er det andre enn Grønhagen som også trenger en "sykemelding".

Fortsetter dette blir ffksupporter.net et "menighetsblad" for de som ønsker å spre rykter om egen fortreffelighet.

 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


schpa84

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 okt 04
Innlegg: 777

Lagt til: 17 jun 09, 19:48

Meget bra innlegg Dracula!!

---------------------------

Rød hvit til jeg dør:)



Flat Trådet Nøstet
Side 8 av 16 8

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f