Husk meg
Brukernavn
Passord

Etter kamp: Odd Grenland - FFK (11. serierunde)

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 4 1

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 24 mai 09, 19:51
Endret: 25 mai 09, 10:48
Endret av: Rey

Da går vi mot vårt femte tap på seks kamper, og sjette på åtte kamper. Nå kan vi ikke lenger gjemme oss bak "uflaks" og "uflyt". Når det går system i prestasjonene slik som nå, så dreier det seg om udyktighet.

Nok en gang taper vi en kamp som er forholdvis jevnspilt. Vi produserer kanskje til og med flest sjanser. Vi kan rett og slett ikke fortsette med å tape de jevnspilte kampene. Da rykker vi rett ned. Og nå er det faktisk tilnærmet krise.

1-0 er en kombinasjon av at vi er uheldige for tida, men også udyktige. Det skal selvsagt aldri bli dømt frispark i duellen mellom Kovacs og Piiroja, men samtidig har Piiroja alle muligheter i hele verden til å forhindre at situasjonen aldri oppstår. Han har minst fem meter forsprang på ungareren, men velger å luntre etter ballen, og slipper Kovacs foran seg. Det er rett og slett forferdelig dårlig forsvarspill. Piiroja kunne avverget hele situasjonen som førte til frisparket. Et stort spørsmålstegn ved at Barsom (!) er den som markerer Kovacs på den påfølgende corneren, og det lukter litt frispark når Kovacs dytter bort Barsom.

2-0 er også en merkelig situasjon. Askar, som burde ha startet på kant på bekostning av Barsom, blir flyttet om under kampens gang. Frem til da hadde Askar stort sett hatt grei kontroll på venstrebacken. I den første duellen mellom Thomassen og Gulsvik, så blir førstnevnte rundlurt. Et enkelt skudd blir fyrt av, og av en eller annen helt ubegripelig årsak så velger Wehrman å løfte beinet. Staw, som sikkert er noe dekket, reagerer litt sent, og slipper inn målet. Svakt keeperspill, men også en helt merkelig handling av Wehrman.

På 0-0 hadde Everton vært helt usynelig etter innhoppet. Brått dribler han seg igjennom hele forsvaret til Odd, blir holdt, og stopper opp. Brasilianeren hadde alle muligheter til å avslutte angrepet, men velger å gå for straffe. Soleklar straffe, men hvorfor gi seg der? Tannløst.

FFK går også til verks med altfor stor respekt for Odd. Grönhagen er rett og slett feig på bortebane! Borges blir liggende svært lavt hele kampen. Gashi holder også igjen de fleste løpene sine, og backene står igjen. Når vi spiller med to så treige kanter som Barsom og Kvisvik, så må faktisk backene komme på overlapp. Det skjedde ikke i dag. Czwartek var vel ikke over midtbanelinja en eneste gang. Vi fyller rett og slett ikke på nok bakfra. Det er for få løp og for lite bevegelser på topp. Ønsker flere andre og tredjebevegelser, slik at vi ikke må slå på det første alternativet hver gang.

Barsom var direkte ræva i dag. Ubegripelige valg med og uten ball. Mottar en langpasning, en dårlig touch, og svirrer umiddelbart inn mot i midten. Ikke én gang forsøker han å holde bredden. Fryktelig ukonstruktiv og sinker spillet i dag. Trodde ikke det jeg så da 2-3 mann var på vei inn i feltet, og i stedet for å legge inn, så velger Barsom å trekke inn mot midten, og fyre av et svakt skudd fra skrå vinkel.

Czwartek hadde også store problemer.

... og Grönhagen stiller spørsmålstegn ved sin egen innsats etter dagens kamp.

---------------------------

Jambo 19/5: "Du går ikke i skogen utkledt som en elg midt i jaktsesongen. (...) Dersom du da blir skutt på så bør du ikke være veldig overrasket."


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 24 mai 09, 19:52

Ja nå er vi der nede hvor vi var da Grønhagen tok over FFK.. Hva skjer no? Noe vi kan endre på til neste kamp?

Hva tror dere skjer nede blant stadions fire vegger? Deilig at Brenne ikke scora da :D

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Topscorer

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 jul 03
Innlegg: 828

Lagt til: 24 mai 09, 19:55

Ja og en ny keepertabbe av Lasse. Hvor lenge skal han få lov til å holde på?

---------------------------

9 serie- og 11 cupmesterskap!!!!


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 24 mai 09, 19:56

Opprinnelig postet av Topscorer

Ja og en ny keepertabbe av Lasse. Hvor lenge skal han få lov til å holde på?

Gi han tillitt


Fredd

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1206

Lagt til: 24 mai 09, 19:59
Endret: 24 mai 09, 20:00
Endret av: Fredd

Hvorfor i huleste er det Barsom som markerer Kovacs på frisparket ved 1-0 målet? Helt utrolig..... Nå har jeg lyst til å slå og brenne diverse ting..... For en gjeng med amatører. Trodde de kikket litt på motstanderene før kampen og da har notert seg at Kovacs er relativt sterk i kroppen og god på hodet.

Gruer meg til Start-kampen. Skal hjemover å se den på stadion sammen emd 4 Start-supportere i bilen. Kan bli en tung tur hjem igjen til sørlandet......

---------------------------

Fredd


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 24 mai 09, 20:06
Endret: 24 mai 09, 20:08
Endret av: dracula

Dårlig kamp, hvor dommeren avgjør for ODD.

Snyter Everton for straffe, dømmer billig frispark mot Raio som ender i mål.

Lasse Staw har vasket hansken i Salo i før 2.omgang.

Nei dette var skralt, egentlig Ok at ODD vant, men sur måte de vant på.

Ikke så mange på FFK som får godkjent etter min mening.

Raio, Borges så lenge han orker, Raymond i perioder det samme med Vidar M. Duracell-kaninene Gashi og Askar i i perioder, men mens rot og tull. Ok at Askar vinner til seg noen balller, men hvor mange pasninger finner medspiller.

Barsom tja, sinker spiller og gjør endel merkelige ting. PAC er PAC. Gardar svak det samme om Adiyah, Everton Ok når han kom inn sett ifht de andre FFkerne.

FFK er ett lag hvor det kreves full innsats alle samtlige 11, indiviuelt er ikke spillerne bedre enn tabellposisjonen. Det kan virke som flere lider av kollektive primadonna nykker. Synes Enerly sa det bra i F-B, Bosmann spillere burde jo vise  seg fram for ny kontrakt, ikke daffe. Det ser det ut som om flere av dagens duellanter ikke har fått med seg.

 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 24 mai 09, 20:10

Opprinnelig postet av dracula

 

Barsom tja, sinker spiller og gjør endel merkelige ting.

 

 

 

Som MLarsen sa til meg på msn under kampen :  når han får ballen skjer det følgende: stopper opp, tar seg pølse i vaffel. Så løper han inn mot midten og prøver på noe han ikke kan og mister ballen

---------------------------

Adecco neste sesong ?
-------
Do join my mafia at http://apps.facebook.com/inthemafia/status_invite.php?from=709870754


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 24 mai 09, 20:30

Aldri frispark på situasjonen i forkant av Kovacs sitt mål. Feil av Roy Helge Olsen, som etter min mening er en av de dårligste dommerne i Norge(ikke bare basert på denne kampen). Lasse Staw har en god redning på det påfølgende frisparket, men nok en gang klarer vi ikke å holde markeringene og være nøye med 2.ballen. Det går på konsenrasjon og vilje. Svakt.

At Grönhagen presterer å bytte inn Wehrman for Borges er flaut. Man ser på hele kroppsspråket hans at noe er gæærnt, og å gi ham kapteinsbindet er respektløs overfor de spillerne på laget som faktisk gjør en innsats. Staw skal ikke lastes for målet, det er Wehrman som trekker til seg beinet. Forferdelig vurdering av ham.

Jeg kan virkelig ikke skjønne det byttet. Wehrman får mest sannsynlig ikke kontrakt, hvorfor i helvete velger de da å gi ham så mye spilletid istedenfor feks. Hans Erik Ramberg?!? Herregud...

Ellers mener jeg at det er en soleklar straffe. At dommeren ikke blåser for det syns jeg derimot ikke er så rart. Så ekstremt som fokuset er på dommerne etter kampene(anført av tv2) skjønner jeg at dommerne vegrer seg for å blåse straffe til et bortelag. Dessverre.

Ellers syns jeg Askar gjør en veldig god kamp. Samme med Staw. Ros til ham! Han har hatt et par uheldige situasjoner ute i feltet, syns det er tøft av ham å fortsette å gå ut da. Heller at han går ut og feiler enn at han står på streken og ikke lærer! Borges var bra. Elsker spillestilen hans! Martinsen og Piiroja klarte seg greit på det lille som kom.

Czwartek, Adiyiah, Barsom, Èverton og Wehrman var ræva. Gashi, Kvisvik og Gardar var helt greie..

Kan bli en tung sesong, dette. Tror personlig ikke på nedrykk, men tipper vi ikke havner så veldig mye over streken..


Anne

A-lagspiller
Ble medlem: 03 mar 05
Innlegg: 446

Lagt til: 24 mai 09, 20:38

 

Ellers syns jeg Askar gjør en veldig god kamp. Samme med Staw. Ros til ham! Han har hatt et par uheldige situasjoner ute i feltet, syns det er tøft av ham å fortsette å gå ut da. Heller at han går ut og feiler enn at han står på streken og ikke lærer! Borges var bra. Elsker spillestilen hans! Martinsen og Piiroja klarte seg greit på det lille som kom.

 

[/quote]

Ennå mer respekt står det av det da dette er et område (feltarbeid) som hovedtrener ikke ser noen som helst grunn til å trene på. Det eksiterer ikke trening på feltarbeid med forsvar, angrip under treningen, Dette gjør at keeperene må bruke kampene som treningsarena, noe jeg mener er feil. Feltarbeidet går på gjennkjennelse og må trenes på, og den treningen skal ikke foregå i kamper. Kanskje en av grunnene til at mange kommer med såpe, noe som blir helt feil. I dag var lasse faktisk meget god i feltarbeidet, med untak av en han mistet som burde vert bokset da han var for langt bakpå..


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 24 mai 09, 21:32

Opprinnelig postet av Anne

Ennå mer respekt står det av det da dette er et område (feltarbeid) som hovedtrener ikke ser noen som helst grunn til å trene på. Det eksiterer ikke trening på feltarbeid med forsvar, angrip under treningen, Dette gjør at keeperene må bruke kampene som treningsarena, noe jeg mener er feil. Feltarbeidet går på gjennkjennelse og må trenes på, og den treningen skal ikke foregå i kamper. Kanskje en av grunnene til at mange kommer med såpe, noe som blir helt feil. I dag var lasse faktisk meget god i feltarbeidet, med untak av en han mistet som burde vert bokset da han var for langt bakpå..

Tippeligaen er vel strengt tatt ikke plassen man skal lære på? Vi snakker profesjonell fotball her (jobb).... Ellers så er det vel ikke noe som heter "meget god bortsett fra"? Enten er du meget god uten å gjøre tabber eller så er du ikke meget god. For keepere så er det nok sånn at gjør du en tabbe så blir det ikke brukt ord som "meget god"... Sånn er det å være keeper.


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 24 mai 09, 21:36

Opprinnelig postet av HotDream

For keepere så er det nok sånn at gjør du en tabbe så blir det ikke brukt ord som "meget god"... Sånn er det å være keeper.

Kan du nevne en keeper i verden som da er meget god? :-)


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 24 mai 09, 21:44

Opprinnelig postet av Lemmy

Opprinnelig postet av HotDream

For keepere så er det nok sånn at gjør du en tabbe så blir det ikke brukt ord som "meget god"... Sånn er det å være keeper.

Kan du nevne en keeper i verden som da er meget god? :-)

Noen må tydligvis ha ting inn med teskjeer: Veldig mange keepere blir betegnet som meget gode. Jeg snakker om etter en kamp. Jeg skal gi deg et eksempel fra tiden før du ble født (?): Steinar Sørli for FFK mot Rosenborg på Lerkendal. Overrasket? Som sagt veldig veldig mange keepere har stått kamper og vært meget gode... Du er ikke meget god om du slipper inn et tabbemål. Hvorfor tror du det er stor diskusjon om norske keepere i år? Fordi de er meget gode, eller kan det være fordi de som skulle være meget gode ikke er det pga alle tabbene? Fritt valg

Det var ikke værre....


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 24 mai 09, 21:46

Opprinnelig postet av HotDream

Opprinnelig postet av Lemmy

Opprinnelig postet av HotDream

For keepere så er det nok sånn at gjør du en tabbe så blir det ikke brukt ord som "meget god"... Sånn er det å være keeper.

Kan du nevne en keeper i verden som da er meget god? :-)

Noen må tydligvis ha ting inn med teskjeer: Veldig mange keepere blir betegnet som meget gode. Jeg snakker om etter en kamp. Jeg skal gi deg et eksempel fra tiden før du ble født (?): Steinar Sørli for FFK mot Rosenborg på Lerkendal. Overrasket? Som sagt veldig veldig mange keepere har stått kamper og vært meget gode... Du er ikke meget god om du slipper inn et tabbemål. Hvorfor tror du det er stor diskusjon om norske keepere i år? Fordi de er meget gode, eller kan det være fordi de som skulle være meget gode ikke er det pga alle tabbene? Fritt valg

Det var ikke værre....

 

Hey, den kampen der var ikke Sørli MEGET god. Skuddene kom rett på mål akkruat der han stod. Han var for treg til å komme seg unna når skuddene kom. Dårlig eksempel desverre...


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 24 mai 09, 21:55
Endret: 24 mai 09, 21:59
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av HotDream

Jeg skal gi deg et eksempel fra tiden før du ble født (?):

Det oser "little man complex" når du gang på gang føler det er nødvendig å trekke frem alderen til Lemmy for å hevde deg. Kan du ikke bare diskutere sak fremfor å hakke på Lemmy og alderen hans støtt og stadig? Det begynner å bli en uvane at du gjør dette. Lemmy er, tross sin alder, en av de mest seriøse og velartikulerte her inne, og han argumenterer saklig for sin sak.

Kanskje du kan lære noe i stedet? :)

Alderen hans er uansett ikke noe argument...

---------------------------

Jambo 19/5: "Du går ikke i skogen utkledt som en elg midt i jaktsesongen. (...) Dersom du da blir skutt på så bør du ikke være veldig overrasket."


A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 24 mai 09, 22:12

Off topic:

Opprinnelig postet av HotDream


Jeg skal gi deg et eksempel fra tiden før du ble født (?):



Hev deg over det, Lemmy! Er det en ting som er farlig i dette jantelovens land så kombinasjonen ung og dyktig. Det er nemlig "forbudt" i manges øyne. Når man ser på diskusjonen, her så er det ingen tvil om hvem som fremstår som mest voksen av Lemmy og HotDream.

Skal alder først trekkes inn alder, så er det ganske ironisk å se en bruker på 55 år som må tråkke på andre for å hevde seg selv. DET er faktisk ganske vanlig blant barn og ungdom, men de aller fleste vokser av seg dette ihvertfall før fylte 50.


Når det gjelder keeperdiskusjonen så er jeg ikke enig i HotDream sitt ressonnement.

Det er stor forskjell på å spille en meget god kamp og å være en meget god spiller. Steinar Sørlie var en likandes kar som stod enkelte meget gode kamper. Han vavr derimot langt ifra det som kan kalles en meget god keeper. Jeg vil faktisk hevde at Lasse Staw til tross for sin unge alder er en langt bedre keeper en Steinar Sørlie noen gang har vært.

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 24 mai 09, 22:55

Opprinnelig postet av A.Scheie


Når det gjelder keeperdiskusjonen så er jeg ikke enig i HotDream sitt ressonnement.

Det er stor forskjell på å spille en meget god kamp og å være en meget god spiller. Steinar Sørlie var en likandes kar som stod enkelte meget gode kamper. Han vavr derimot langt ifra det som kan kalles en meget god keeper. Jeg vil faktisk hevde at Lasse Staw til tross for sin unge alder er en langt bedre keeper en Steinar Sørlie noen gang har vært.

 Uff, jeg blir så lei av å øse ting inn i hodet på folk. Les heller innlegget mitt, og kom med et svar på det istedet for å begynne å bla om noe annet når det gjelder keepere... Kodeordene er prestasjoner i enkeltkamper. Sammenligner ikke Staw med Sørli. Det er det du som gjør...

Ellers så er bastante påstander om ditt og datt mest vanlig blandt en viss aldersgruppe. Det har alltid vært sånn, også når jeg var i den alderen. Så kan jo du prøve å forklare meg hvorfor de samme folka ikke styrer både fotball og det som ellers er viktig rundt om i verden De har (og vi hadde) jo riktig svar på altLaughing 
Noen kalte tidligere sportsdirektør Tor Kristian Karlsen for en arrogant broiler som trodde han visste best... Han var vel over 30? Om han er det noen påstod, så  er det vel noen som har en vei å gå....?Laughing


A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 24 mai 09, 22:57
Endret: 24 mai 09, 23:04
Endret av: A.Scheie

Kanskje du skal bruke mindre øse?

Vi andre her er jo tydeligvis ikke i nærheten av ditt nivå. Ellers vil jeg si at retorikken din bare underbygger min påstand om at Janteloven står sterkt i dette landet.

Skjønner egentlig ikke hvorfor du trekker inn TKK her. Jeg fikk gleden av å bli litt kjent med hvordan han var som person og han fremstod ihvertfall ikke som noen brolier for meg. Faktisk både kunnskapsrik og hyggelig. Så kanskje du kan forklare for meg? Men liten øse...

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 24 mai 09, 23:05

Og vi skulle hatt straffen sa Bengt Sæternes

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 24 mai 09, 23:06

Evt Bengt Eriksen.

 


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 24 mai 09, 23:08

Opprinnelig postet av Plankekæll

Evt Bengt Eriksen.

 

Hahah.. Snakk om å være trøtt æ :P Mente selvfølgelig Bengt Eriksen ;)

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 4 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f