Husk meg
Brukernavn
Passord

Etter kamp: Odd Grenland - FFK (11. serierunde)

Flat Trådet Nøstet
Totalt 4 sider Alle

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 24 mai 09, 19:51
Endret: 25 mai 09, 10:48
Endret av: Rey

Da går vi mot vårt femte tap på seks kamper, og sjette på åtte kamper. Nå kan vi ikke lenger gjemme oss bak "uflaks" og "uflyt". Når det går system i prestasjonene slik som nå, så dreier det seg om udyktighet.

Nok en gang taper vi en kamp som er forholdvis jevnspilt. Vi produserer kanskje til og med flest sjanser. Vi kan rett og slett ikke fortsette med å tape de jevnspilte kampene. Da rykker vi rett ned. Og nå er det faktisk tilnærmet krise.

1-0 er en kombinasjon av at vi er uheldige for tida, men også udyktige. Det skal selvsagt aldri bli dømt frispark i duellen mellom Kovacs og Piiroja, men samtidig har Piiroja alle muligheter i hele verden til å forhindre at situasjonen aldri oppstår. Han har minst fem meter forsprang på ungareren, men velger å luntre etter ballen, og slipper Kovacs foran seg. Det er rett og slett forferdelig dårlig forsvarspill. Piiroja kunne avverget hele situasjonen som førte til frisparket. Et stort spørsmålstegn ved at Barsom (!) er den som markerer Kovacs på den påfølgende corneren, og det lukter litt frispark når Kovacs dytter bort Barsom.

2-0 er også en merkelig situasjon. Askar, som burde ha startet på kant på bekostning av Barsom, blir flyttet om under kampens gang. Frem til da hadde Askar stort sett hatt grei kontroll på venstrebacken. I den første duellen mellom Thomassen og Gulsvik, så blir førstnevnte rundlurt. Et enkelt skudd blir fyrt av, og av en eller annen helt ubegripelig årsak så velger Wehrman å løfte beinet. Staw, som sikkert er noe dekket, reagerer litt sent, og slipper inn målet. Svakt keeperspill, men også en helt merkelig handling av Wehrman.

På 0-0 hadde Everton vært helt usynelig etter innhoppet. Brått dribler han seg igjennom hele forsvaret til Odd, blir holdt, og stopper opp. Brasilianeren hadde alle muligheter til å avslutte angrepet, men velger å gå for straffe. Soleklar straffe, men hvorfor gi seg der? Tannløst.

FFK går også til verks med altfor stor respekt for Odd. Grönhagen er rett og slett feig på bortebane! Borges blir liggende svært lavt hele kampen. Gashi holder også igjen de fleste løpene sine, og backene står igjen. Når vi spiller med to så treige kanter som Barsom og Kvisvik, så må faktisk backene komme på overlapp. Det skjedde ikke i dag. Czwartek var vel ikke over midtbanelinja en eneste gang. Vi fyller rett og slett ikke på nok bakfra. Det er for få løp og for lite bevegelser på topp. Ønsker flere andre og tredjebevegelser, slik at vi ikke må slå på det første alternativet hver gang.

Barsom var direkte ræva i dag. Ubegripelige valg med og uten ball. Mottar en langpasning, en dårlig touch, og svirrer umiddelbart inn mot i midten. Ikke én gang forsøker han å holde bredden. Fryktelig ukonstruktiv og sinker spillet i dag. Trodde ikke det jeg så da 2-3 mann var på vei inn i feltet, og i stedet for å legge inn, så velger Barsom å trekke inn mot midten, og fyre av et svakt skudd fra skrå vinkel.

Czwartek hadde også store problemer.

... og Grönhagen stiller spørsmålstegn ved sin egen innsats etter dagens kamp.

---------------------------

Jambo 19/5: "Du går ikke i skogen utkledt som en elg midt i jaktsesongen. (...) Dersom du da blir skutt på så bør du ikke være veldig overrasket."


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 24 mai 09, 19:52

Ja nå er vi der nede hvor vi var da Grønhagen tok over FFK.. Hva skjer no? Noe vi kan endre på til neste kamp?

Hva tror dere skjer nede blant stadions fire vegger? Deilig at Brenne ikke scora da :D

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Topscorer

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 jul 03
Innlegg: 828

Lagt til: 24 mai 09, 19:55

Ja og en ny keepertabbe av Lasse. Hvor lenge skal han få lov til å holde på?

---------------------------

9 serie- og 11 cupmesterskap!!!!


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 24 mai 09, 19:56

Opprinnelig postet av Topscorer

Ja og en ny keepertabbe av Lasse. Hvor lenge skal han få lov til å holde på?

Gi han tillitt


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 24 mai 09, 19:57

Opprinnelig postet av Topscorer

Ja og en ny keepertabbe av Lasse. Hvor lenge skal han få lov til å holde på?

Nå må du slutte med det gnålet.

Jeg så minst et par tabber av samtlige av de andre også. Lasse stod en solid kamp i dag!


Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 24 mai 09, 19:58

Opprinnelig postet av Holters

 

Et enkelt skudd blir fyrt av, og av en eller annen helt ubegripelig årsak så velger Wehrman å løfte beinet. Staw, som sikkert er noe dekket, reagerer litt sent, og slipper inn målet. Svakt keeperspill, men også en helt merkelig handling av Wehrman.

Skuddet til Gulsvik er som vanlig veldig hardt. Og hvis Wherman finter ut Staw, så er det vanskelig å redde og derfor ingen tabbe. 

Hvor har det blitt av vinnerkulturen?


Fredd

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1206

Lagt til: 24 mai 09, 19:59
Endret: 24 mai 09, 20:00
Endret av: Fredd

Hvorfor i huleste er det Barsom som markerer Kovacs på frisparket ved 1-0 målet? Helt utrolig..... Nå har jeg lyst til å slå og brenne diverse ting..... For en gjeng med amatører. Trodde de kikket litt på motstanderene før kampen og da har notert seg at Kovacs er relativt sterk i kroppen og god på hodet.

Gruer meg til Start-kampen. Skal hjemover å se den på stadion sammen emd 4 Start-supportere i bilen. Kan bli en tung tur hjem igjen til sørlandet......

---------------------------

Fredd


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 24 mai 09, 19:59

Opprinnelig postet av Topscorer

Ja og en ny keepertabbe av Lasse. Hvor lenge skal han få lov til å holde på?

Det var like mye Wehrman tabbe som løfter beinet sitt og utmanøvrerer Staw. Wehrman kunne jo fint ha blokkert det skuddet.


GurrBass

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 jul 05
Innlegg: 1827

Lagt til: 24 mai 09, 19:59

Hmm.. Merkelig situasjon på 2-0 ja... Wehrman løfter beinet sitt og Staw er kanskje ikke klar over den.....

 

Noe annet jeg la merke til... Unggutten Stokkelien i Start har faktisk scora dobbelt så mange mål som vår toppscorer..

Og han har vel 2 innhopp og en kamp fra start...For Start!  Han er vel oppi 4 mål nå??

---------------------------

FFK,klubben i mitt hjerte :-)


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 24 mai 09, 20:06
Endret: 24 mai 09, 20:08
Endret av: dracula

Dårlig kamp, hvor dommeren avgjør for ODD.

Snyter Everton for straffe, dømmer billig frispark mot Raio som ender i mål.

Lasse Staw har vasket hansken i Salo i før 2.omgang.

Nei dette var skralt, egentlig Ok at ODD vant, men sur måte de vant på.

Ikke så mange på FFK som får godkjent etter min mening.

Raio, Borges så lenge han orker, Raymond i perioder det samme med Vidar M. Duracell-kaninene Gashi og Askar i i perioder, men mens rot og tull. Ok at Askar vinner til seg noen balller, men hvor mange pasninger finner medspiller.

Barsom tja, sinker spiller og gjør endel merkelige ting. PAC er PAC. Gardar svak det samme om Adiyah, Everton Ok når han kom inn sett ifht de andre FFkerne.

FFK er ett lag hvor det kreves full innsats alle samtlige 11, indiviuelt er ikke spillerne bedre enn tabellposisjonen. Det kan virke som flere lider av kollektive primadonna nykker. Synes Enerly sa det bra i F-B, Bosmann spillere burde jo vise  seg fram for ny kontrakt, ikke daffe. Det ser det ut som om flere av dagens duellanter ikke har fått med seg.

 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 24 mai 09, 20:10

Opprinnelig postet av dracula

 

Barsom tja, sinker spiller og gjør endel merkelige ting.

 

 

 

Som MLarsen sa til meg på msn under kampen :  når han får ballen skjer det følgende: stopper opp, tar seg pølse i vaffel. Så løper han inn mot midten og prøver på noe han ikke kan og mister ballen

---------------------------

Adecco neste sesong ?
-------
Do join my mafia at http://apps.facebook.com/inthemafia/status_invite.php?from=709870754


Kråkerøygutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 sep 04
Innlegg: 1011

Lagt til: 24 mai 09, 20:20

Jaja, etter nok et surt forbanna tap, så er det nesten fristende å bare grave seg ned littegrann. Hvor lenge kan det her fortsette da? Det ser jo ut til å bli en total motsetning fra ifjor. Ifjor fungerte så og si alt, og nå fungerer så og si ingenting.
Håpløse langpasninger og rare bytter hjelper ikke på en flau tabellplassering. Skjønner ikke helt poenget med å sette inn en umotivert Wehrman heller. Den mannen har jo vært ferdig med FFK siden før sesongstart.

Har blandede følelser foran kampen mot et Start-lag med masse selvtillit etter 4-0 mot Glimt idag, men for faen heller. Nå er det på tide å sende et varsel til de andre klubbene i Tippeligaen om at Fredrikstad Stadion fremdeles bør fryktes!

---------------------------

FFK for alltid!
Cupgull 2006
TL-sølv 2008


JonFT

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 04
Innlegg: 281

Lagt til: 24 mai 09, 20:28

Egentlig ikke så veldig skuffet over dagens tap, hadde på en måte sett det komme. Synes jeg har sett en trend siden starten i år, og jeg tror det er flere årsaker til at vi sliter nå:
 
Usikker fremtid:
6 av spillerne som var på banen i dag, vet ikke hvor de skal spille etter denne sesongen. De har en usikker fremtid altså, Da bør man normalt sett vise seg frem og spille for å få ny kontrakt. Men det virker nå som det motsatte skjer. Usikkerhet gjør seg fort utslag i ens eget spill.

Grönis:
Det virker på meg som at han begynner å miste grepet om spillerne. Først og fremst lurer jeg på hvordan han står i spillergruppa og om han faktisk er så upopulær som enkelte skal ha det til. Er han det, så er det ikke rart vi nå sliter.
I tillegg, kan sykdommen Grönis har vært gjennom, ha gjort noe motivasjonen? Kanskje han vil tilbake til Sverige? Kanskje er det andre årsaker til at vi helt tydelig ikke ser den samme Grönis som vi gjorde i fjor.
I dag gjorde han mange rare disponeringer som i større og mindre grad var med på å avgjøre kampen.

I tillegg, synes vi mangler offensivt system, det er også dårlig samhandling. Det kan skyldes mye skader og liten grad av samspill blant de som er på banen, men når vi nå har tapt 5 av de 7 siste kampene, så begynner vi å se et system som ikke fungerer, og da kan man ikke skylde på skader o.l, det blir for lett.
Dette er trenerteamet med Grönis i spissen sin skyld.

Så oppsummert, kanskje vi faktisk må tenke tanken om at Grönis har gjort sitt, og at vi nå trenger ny trener?
I tillegg, usikkerhet rundt fremtiden av flere av spillerne betyr nok mer for spillet enn man skulle ønske..

---------------------------

Alltid FFK!


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 24 mai 09, 20:30

Aldri frispark på situasjonen i forkant av Kovacs sitt mål. Feil av Roy Helge Olsen, som etter min mening er en av de dårligste dommerne i Norge(ikke bare basert på denne kampen). Lasse Staw har en god redning på det påfølgende frisparket, men nok en gang klarer vi ikke å holde markeringene og være nøye med 2.ballen. Det går på konsenrasjon og vilje. Svakt.

At Grönhagen presterer å bytte inn Wehrman for Borges er flaut. Man ser på hele kroppsspråket hans at noe er gæærnt, og å gi ham kapteinsbindet er respektløs overfor de spillerne på laget som faktisk gjør en innsats. Staw skal ikke lastes for målet, det er Wehrman som trekker til seg beinet. Forferdelig vurdering av ham.

Jeg kan virkelig ikke skjønne det byttet. Wehrman får mest sannsynlig ikke kontrakt, hvorfor i helvete velger de da å gi ham så mye spilletid istedenfor feks. Hans Erik Ramberg?!? Herregud...

Ellers mener jeg at det er en soleklar straffe. At dommeren ikke blåser for det syns jeg derimot ikke er så rart. Så ekstremt som fokuset er på dommerne etter kampene(anført av tv2) skjønner jeg at dommerne vegrer seg for å blåse straffe til et bortelag. Dessverre.

Ellers syns jeg Askar gjør en veldig god kamp. Samme med Staw. Ros til ham! Han har hatt et par uheldige situasjoner ute i feltet, syns det er tøft av ham å fortsette å gå ut da. Heller at han går ut og feiler enn at han står på streken og ikke lærer! Borges var bra. Elsker spillestilen hans! Martinsen og Piiroja klarte seg greit på det lille som kom.

Czwartek, Adiyiah, Barsom, Èverton og Wehrman var ræva. Gashi, Kvisvik og Gardar var helt greie..

Kan bli en tung sesong, dette. Tror personlig ikke på nedrykk, men tipper vi ikke havner så veldig mye over streken..


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 24 mai 09, 20:35
Endret: 24 mai 09, 20:37
Endret av: jambo

Hva gjør Everton på banen? Mannen er jo mer nede på midtbanen for å hente ball, enn å være opp på topp og hjelpe Gardar. Mannen er dyktig til å holde på ballen, god på å dra av 2-3-4-5 spillere, men hva faen hjelper det når han kaver rundt inne i midtsirkelen? ALLE angrep stopper opp når han får ballen, det går ALT for tregt, samt at vi omtrent ikke har folk igjen på topp fordi han plutselig er blitt midtbanespiller. Det er ikke rart vi mangler trykk på topp med en spiss på midtbanen. Gardar og Adiyah satser iallefall rett frem mot mål, selv om sistnevte ofte gjør mye rart. De skaper et trykk forran mål fordi de ER der. Bare se hva som skjedde i 2. når Everton kom innpå. Gi han forbud mot å bevege seg mer enn 20 meter fra gardar.

 

Og HVORFOR tar ikke Piroja ut Kovacs på dødballer? Konsekvent så var Vidar som dekket han opp. Har man ikke snakket sammen før kampen? Nå gikk det jo bra, men det er jo håpløst i utgangspunktet at ikke Piroja tar han i disse situasjonene. PÅ motsatt side av banen så var helt tydelig at Kovacs hadde en oppgave, og det var å ta ut Piroja. Det funket jo bra for Odd det.


Anne

A-lagspiller
Ble medlem: 03 mar 05
Innlegg: 446

Lagt til: 24 mai 09, 20:38

 

Ellers syns jeg Askar gjør en veldig god kamp. Samme med Staw. Ros til ham! Han har hatt et par uheldige situasjoner ute i feltet, syns det er tøft av ham å fortsette å gå ut da. Heller at han går ut og feiler enn at han står på streken og ikke lærer! Borges var bra. Elsker spillestilen hans! Martinsen og Piiroja klarte seg greit på det lille som kom.

 

[/quote]

Ennå mer respekt står det av det da dette er et område (feltarbeid) som hovedtrener ikke ser noen som helst grunn til å trene på. Det eksiterer ikke trening på feltarbeid med forsvar, angrip under treningen, Dette gjør at keeperene må bruke kampene som treningsarena, noe jeg mener er feil. Feltarbeidet går på gjennkjennelse og må trenes på, og den treningen skal ikke foregå i kamper. Kanskje en av grunnene til at mange kommer med såpe, noe som blir helt feil. I dag var lasse faktisk meget god i feltarbeidet, med untak av en han mistet som burde vert bokset da han var for langt bakpå..


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 24 mai 09, 20:39

FFK kommer aldri i verden til å benytte seg av opsjonen med Éverton, helt sjanseløst å spille 20 kamper og skåre 1 mål. Det er Fofana-nivå. Ja, han er flink til å holde på ballen, men totalt ufarlig foran mål. Ikke legger han målgivende heller. Ingenting ville gledet meg mer enn hvis han begynner å skåre, men jeg tror ikke han har det i seg. Ser liksom ingen Solskjær i den mannen. Fem millioner er en drøy pris for en som aldri skårer.


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 24 mai 09, 20:50

Ta  av Borges ???? Forstår ikke det.. 


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 24 mai 09, 20:54

Opprinnelig postet av Topscorer

Ja og en ny keepertabbe av Lasse. Hvor lenge skal han få lov til å holde på?

Ingen keepertabbe. Blir rundtlurt av Wehrman.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


TheDude

A-lagspiller

Ble medlem: 03 nov 04
Innlegg: 402

Lagt til: 24 mai 09, 21:03

Nok et surt tap etteren ræva kamp med liten underholdningsverdi. Tusen takk til Roy Helge Olsen som ikke blåser straffe, men gir frispark til Kovacs (som faller fordi den han lener seg på med hele kroppstyngden flytter seg, og da faller han naturligvis.) Da ble det 1-0 i stedet for 0-1.... Hvorfor i svarte h..... setter man innpå Wehrman når det faktisk ser ut som om mannen går aktivt inn for å sabotere? 2-0 scoringen kan krediteres ham, ganske umulig for Staw å ta den når Wehrman finter ham ut på den måten.

Ser det er en annen tråd om det men gidder ikke poste 2 steder: Synes det høresut på Grønhagen som om han trekker seg snart, "begynne å evaluere vår egen innsats" og det siste han sa: "vi får se hva som skjer". Jeg kommer ikke til å kreve hans hode å et fat, men ser det ikke som krise hvis han trekker seg heller.


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 24 mai 09, 21:32

Opprinnelig postet av Anne

Ennå mer respekt står det av det da dette er et område (feltarbeid) som hovedtrener ikke ser noen som helst grunn til å trene på. Det eksiterer ikke trening på feltarbeid med forsvar, angrip under treningen, Dette gjør at keeperene må bruke kampene som treningsarena, noe jeg mener er feil. Feltarbeidet går på gjennkjennelse og må trenes på, og den treningen skal ikke foregå i kamper. Kanskje en av grunnene til at mange kommer med såpe, noe som blir helt feil. I dag var lasse faktisk meget god i feltarbeidet, med untak av en han mistet som burde vert bokset da han var for langt bakpå..

Tippeligaen er vel strengt tatt ikke plassen man skal lære på? Vi snakker profesjonell fotball her (jobb).... Ellers så er det vel ikke noe som heter "meget god bortsett fra"? Enten er du meget god uten å gjøre tabber eller så er du ikke meget god. For keepere så er det nok sånn at gjør du en tabbe så blir det ikke brukt ord som "meget god"... Sånn er det å være keeper.


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 24 mai 09, 21:34
Endret: 24 mai 09, 21:35
Endret av: HotDream

Opprinnelig postet av Plankekæll

FFK kommer aldri i verden til å benytte seg av opsjonen med Éverton, helt sjanseløst å spille 20 kamper og skåre 1 mål. Det er Fofana-nivå. Ja, han er flink til å holde på ballen, men totalt ufarlig foran mål. Ikke legger han målgivende heller. Ingenting ville gledet meg mer enn hvis han begynner å skåre, men jeg tror ikke han har det i seg. Ser liksom ingen Solskjær i den mannen. Fem millioner er en drøy pris for en som aldri skårer.

Det både tror og håper jeg du har rett i.

Edit: Han har 48 kamper i Brasil og Norge og ett mål! Spiss? Nei...


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 24 mai 09, 21:36

Opprinnelig postet av HotDream

For keepere så er det nok sånn at gjør du en tabbe så blir det ikke brukt ord som "meget god"... Sånn er det å være keeper.

Kan du nevne en keeper i verden som da er meget god? :-)


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 24 mai 09, 21:37

Opprinnelig postet av hasse33

Ta  av Borges ???? Forstår ikke det.. 

Ifølge gode kilder var Borges tom(uvant underlag). Skulle kanskje satt på Hansi og ikke Wehrman. Wehrman er jo uansett ferdig i klubben...


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 24 mai 09, 21:44

Opprinnelig postet av Lemmy

Opprinnelig postet av HotDream

For keepere så er det nok sånn at gjør du en tabbe så blir det ikke brukt ord som "meget god"... Sånn er det å være keeper.

Kan du nevne en keeper i verden som da er meget god? :-)

Noen må tydligvis ha ting inn med teskjeer: Veldig mange keepere blir betegnet som meget gode. Jeg snakker om etter en kamp. Jeg skal gi deg et eksempel fra tiden før du ble født (?): Steinar Sørli for FFK mot Rosenborg på Lerkendal. Overrasket? Som sagt veldig veldig mange keepere har stått kamper og vært meget gode... Du er ikke meget god om du slipper inn et tabbemål. Hvorfor tror du det er stor diskusjon om norske keepere i år? Fordi de er meget gode, eller kan det være fordi de som skulle være meget gode ikke er det pga alle tabbene? Fritt valg

Det var ikke værre....


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 24 mai 09, 21:46

Opprinnelig postet av HotDream

Opprinnelig postet av Lemmy

Opprinnelig postet av HotDream

For keepere så er det nok sånn at gjør du en tabbe så blir det ikke brukt ord som "meget god"... Sånn er det å være keeper.

Kan du nevne en keeper i verden som da er meget god? :-)

Noen må tydligvis ha ting inn med teskjeer: Veldig mange keepere blir betegnet som meget gode. Jeg snakker om etter en kamp. Jeg skal gi deg et eksempel fra tiden før du ble født (?): Steinar Sørli for FFK mot Rosenborg på Lerkendal. Overrasket? Som sagt veldig veldig mange keepere har stått kamper og vært meget gode... Du er ikke meget god om du slipper inn et tabbemål. Hvorfor tror du det er stor diskusjon om norske keepere i år? Fordi de er meget gode, eller kan det være fordi de som skulle være meget gode ikke er det pga alle tabbene? Fritt valg

Det var ikke værre....

 

Hey, den kampen der var ikke Sørli MEGET god. Skuddene kom rett på mål akkruat der han stod. Han var for treg til å komme seg unna når skuddene kom. Dårlig eksempel desverre...


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 24 mai 09, 21:55
Endret: 24 mai 09, 21:59
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av HotDream

Jeg skal gi deg et eksempel fra tiden før du ble født (?):

Det oser "little man complex" når du gang på gang føler det er nødvendig å trekke frem alderen til Lemmy for å hevde deg. Kan du ikke bare diskutere sak fremfor å hakke på Lemmy og alderen hans støtt og stadig? Det begynner å bli en uvane at du gjør dette. Lemmy er, tross sin alder, en av de mest seriøse og velartikulerte her inne, og han argumenterer saklig for sin sak.

Kanskje du kan lære noe i stedet? :)

Alderen hans er uansett ikke noe argument...

---------------------------

Jambo 19/5: "Du går ikke i skogen utkledt som en elg midt i jaktsesongen. (...) Dersom du da blir skutt på så bør du ikke være veldig overrasket."


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 24 mai 09, 21:57

Skal innrømme at jeg ikke skjønte stort av innlegget ditt, HotDream. Det har sikkert noe med alderen min å gjøre, eller hva sier du? :-) Man får helt sikkert en egen logisk måte å tenke på når man passerer 50 år. Misunner deg den der, gammer`n. :-)

Lasse Staw er uansett etter min mening en meget god keeper. Og Kasey Wehrman må påta seg skylden for 2-0målet. Det er ingenting å stå og lure på der, det er bare å feie til ballen. Hvertfall ikke trekke vekk beinet.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 24 mai 09, 21:58

Opprinnelig postet av HotDream

Noen må tydligvis ha ting inn med teskjeer: Veldig mange keepere blir betegnet som meget gode. Jeg snakker om etter en kamp. Jeg skal gi deg et eksempel fra tiden før du ble født (?): Steinar Sørli for FFK mot Rosenborg på Lerkendal.

Steinar Sørli er antageligvis den dårligste keeperen som noen sinne har vært 1. keeper på et TL lag.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 24 mai 09, 22:01

Vi kan skylde på treneren og enkeltspillere i dag. Men det er ikke til å komme fra at dommeren var den som påførte oss tapet. Ferdig med det.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Anne

A-lagspiller
Ble medlem: 03 mar 05
Innlegg: 446

Lagt til: 24 mai 09, 22:06

Opprinnelig postet av HotDream

Opprinnelig postet av Anne

Ennå mer respekt står det av det da dette er et område (feltarbeid) som hovedtrener ikke ser noen som helst grunn til å trene på. Det eksiterer ikke trening på feltarbeid med forsvar, angrip under treningen, Dette gjør at keeperene må bruke kampene som treningsarena, noe jeg mener er feil. Feltarbeidet går på gjennkjennelse og må trenes på, og den treningen skal ikke foregå i kamper. Kanskje en av grunnene til at mange kommer med såpe, noe som blir helt feil. I dag var lasse faktisk meget god i feltarbeidet, med untak av en han mistet som burde vert bokset da han var for langt bakpå..

Tippeligaen er vel strengt tatt ikke plassen man skal lære på? Vi snakker profesjonell fotball her (jobb).... Ellers så er det vel ikke noe som heter "meget god bortsett fra"? Enten er du meget god uten å gjøre tabber eller så er du ikke meget god. For keepere så er det nok sånn at gjør du en tabbe så blir det ikke brukt ord som "meget god"... Sånn er det å være keeper.

Bra du fanger opp teksten:-) sier det samme, skal ikke lære i tippeligaen under kamp, men på treningen:-) Når da trener ignorere det faktum at feltarbeid skal trenes på under trening og ikke i kamp. Ja hvem skal da skytes, spilleren som etterlyser denne treningen, eller treneren som ignorerer at den trenges:-) Kan ikke noe for det, men min mening er at trener skal legge til rette for slik trening, du må rette meg om du mener spilleren skal ha dette som egentrening, mener også dette hadde vert fin trening for utespillerene både defangsivt og ofangsivt.. Men hva vet jeg om slikt:-)


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 24 mai 09, 22:07

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av HotDream

Noen må tydligvis ha ting inn med teskjeer: Veldig mange keepere blir betegnet som meget gode. Jeg snakker om etter en kamp. Jeg skal gi deg et eksempel fra tiden før du ble født (?): Steinar Sørli for FFK mot Rosenborg på Lerkendal.

Steinar Sørli er antageligvis den dårligste keeperen som noen sinne har vært 1. keeper på et TL lag.

Det er jeg enig i, men poenget er at i enkelte kamper så kan selv keepere som ham bli betegnet meget gode. Det skrev jeg også i innlegget mitt. Det er bare å lese alt som blir skrevet. Da blir ofte svaret også mer riktig...

En keeper som slipper inn tabbemål kan ikke I DEN KAMPEN betegnes som meget god. Enig?


A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 24 mai 09, 22:12

Off topic:

Opprinnelig postet av HotDream


Jeg skal gi deg et eksempel fra tiden før du ble født (?):



Hev deg over det, Lemmy! Er det en ting som er farlig i dette jantelovens land så kombinasjonen ung og dyktig. Det er nemlig "forbudt" i manges øyne. Når man ser på diskusjonen, her så er det ingen tvil om hvem som fremstår som mest voksen av Lemmy og HotDream.

Skal alder først trekkes inn alder, så er det ganske ironisk å se en bruker på 55 år som må tråkke på andre for å hevde seg selv. DET er faktisk ganske vanlig blant barn og ungdom, men de aller fleste vokser av seg dette ihvertfall før fylte 50.


Når det gjelder keeperdiskusjonen så er jeg ikke enig i HotDream sitt ressonnement.

Det er stor forskjell på å spille en meget god kamp og å være en meget god spiller. Steinar Sørlie var en likandes kar som stod enkelte meget gode kamper. Han vavr derimot langt ifra det som kan kalles en meget god keeper. Jeg vil faktisk hevde at Lasse Staw til tross for sin unge alder er en langt bedre keeper en Steinar Sørlie noen gang har vært.

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


plænken

Knøttespiller
Ble medlem: 10 nov 04
Innlegg: 36

Lagt til: 24 mai 09, 22:13

Noen som vet når og hvor FFK trener i morgen? Takk.

---------------------------

plænken


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 24 mai 09, 22:13

Opprinnelig postet av HotDream

Det er jeg enig i, men poenget er at i enkelte kamper så kan selv keepere som ham bli betegnet meget gode. Det skrev jeg også i innlegget mitt. Det er bare å lese alt som blir skrevet. Da blir ofte svaret også mer riktig...

Så får du heller spesifisere at du mente en enkelt kamp i det innlegget ditt, for nei, du skrev ikke det. jeg satt også og undra meg over om du mente på permanent basis.

---------------------------

Når alt kommer din vei, er du i feil fil og kjører feil vei.


Anne

A-lagspiller
Ble medlem: 03 mar 05
Innlegg: 446

Lagt til: 24 mai 09, 22:13

 

En keeper som slipper inn tabbemål kan ikke I DEN KAMPEN betegnes som meget god. Enig?

[/quote]

Da er vi vel enige da, da jeg ikke kan se jeg så noen tabbemål i dagFoot in mouth 


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 24 mai 09, 22:14

Opprinnelig postet av plænken

Noen som vet når og hvor FFK trener i morgen? Takk.

Det er kun restitusjonstrening dagen etter kamp. Dvd. sykling i styrkerommet og for noen lett jogging. :-)


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 24 mai 09, 22:19

Opprinnelig postet av Anne

Bra du fanger opp teksten:-) sier det samme, skal ikke lære i tippeligaen under kamp, men på treningen:-) Når da trener ignorere det faktum at feltarbeid skal trenes på under trening og ikke i kamp. Ja hvem skal da skytes, spilleren som etterlyser denne treningen, eller treneren som ignorerer at den trenges:-) Kan ikke noe for det, men min mening er at trener skal legge til rette for slik trening, du må rette meg om du mener spilleren skal ha dette som egentrening, mener også dette hadde vert fin trening for utespillerene både defangsivt og ofangsivt.. Men hva vet jeg om slikt:-)

Ja, så at du skrev det og er ikke uenig. Men, jeg går ut ifra at keepere på TL-nivå har vært keepere i mange år på forskjellige nivåer før de kom til toppen? Da er det keeperen som på sin vei til toppen bør og må trene seg på ting han er svak på, både i kamp, og på trening. Når du da slipper til i TL så vokser du videre på nye og tidligere erfaringer. Du er jo da profesjonell spiller som får betalt for å gjøre en jobb. Om å gjøre å gjøre den jobben best mulig, ellers så har du plutselig ingen... Eller så må du kanskje bite i det sure eplet å gå litt tilbake i nivå (lavere divisjoner) for å tilegne deg nødvendige kunnskaper....


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 24 mai 09, 22:21

Fotballextra åpner med "Ardian Gashi raser mot klubbdirektør"?????

---------------------------

Når alt kommer din vei, er du i feil fil og kjører feil vei.


plænken

Knøttespiller
Ble medlem: 10 nov 04
Innlegg: 36

Lagt til: 24 mai 09, 22:37

Opprinnelig postet av Lemmy

Opprinnelig postet av plænken

Noen som vet når og hvor FFK trener i morgen? Takk.

Det er kun restitusjonstrening dagen etter kamp. Dvd. sykling i styrkerommet og for noen lett jogging. :-)

Ok. Takk for svaret.  Personlig synes jeg vel egentlig at FFK burde vært på treningsfeltet i morgen. Ikke på en ergometersykkel.

---------------------------

plænken


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 24 mai 09, 22:49

TV2 mener at Whermann var ubenyttet inbytter i kampen ... <slå seg i hode-smilie> Desuten overhøvler Gashi dommeren... ikke klubbdirektøren. Kan hende han har sagt noe ettertid da....

---------------------------

Adecco neste sesong ?
-------
Do join my mafia at http://apps.facebook.com/inthemafia/status_invite.php?from=709870754


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 24 mai 09, 22:52

Opprinnelig postet av Bob Page

TV2 mener at Whermann var ubenyttet inbytter i kampen ... Desuten overhøvler Gashi dommeren... ikke klubbdirektøren. Kan hende han har sagt noe ettertid da....

TV2 rota med Wehrman, men Gashi var forbanna på direktøren også ja. Og det i samme intervju som han slakter dommeren. Du må høre på intervjuet, det gjorde ikke jeg med en gang.

Står om dette i tråden "Gashi slakter klubbdirektøren".


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 24 mai 09, 22:55

Opprinnelig postet av A.Scheie


Når det gjelder keeperdiskusjonen så er jeg ikke enig i HotDream sitt ressonnement.

Det er stor forskjell på å spille en meget god kamp og å være en meget god spiller. Steinar Sørlie var en likandes kar som stod enkelte meget gode kamper. Han vavr derimot langt ifra det som kan kalles en meget god keeper. Jeg vil faktisk hevde at Lasse Staw til tross for sin unge alder er en langt bedre keeper en Steinar Sørlie noen gang har vært.

 Uff, jeg blir så lei av å øse ting inn i hodet på folk. Les heller innlegget mitt, og kom med et svar på det istedet for å begynne å bla om noe annet når det gjelder keepere... Kodeordene er prestasjoner i enkeltkamper. Sammenligner ikke Staw med Sørli. Det er det du som gjør...

Ellers så er bastante påstander om ditt og datt mest vanlig blandt en viss aldersgruppe. Det har alltid vært sånn, også når jeg var i den alderen. Så kan jo du prøve å forklare meg hvorfor de samme folka ikke styrer både fotball og det som ellers er viktig rundt om i verden De har (og vi hadde) jo riktig svar på altLaughing 
Noen kalte tidligere sportsdirektør Tor Kristian Karlsen for en arrogant broiler som trodde han visste best... Han var vel over 30? Om han er det noen påstod, så  er det vel noen som har en vei å gå....?Laughing


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 24 mai 09, 22:56

Opprinnelig postet av Bob Page

TV2 mener at Whermann var ubenyttet inbytter i kampen ... Desuten overhøvler Gashi dommeren... ikke klubbdirektøren. Kan hende han har sagt noe ettertid da....

Hvis du leser denne tråden eller faktisk ser klippet i nyhetssaken du linker til, så vil du oppdage at han også angriper Henriksen mot slutten av intervjuet.

---------------------------

Jambo 19/5: "Du går ikke i skogen utkledt som en elg midt i jaktsesongen. (...) Dersom du da blir skutt på så bør du ikke være veldig overrasket."


A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 24 mai 09, 22:57
Endret: 24 mai 09, 23:04
Endret av: A.Scheie

Kanskje du skal bruke mindre øse?

Vi andre her er jo tydeligvis ikke i nærheten av ditt nivå. Ellers vil jeg si at retorikken din bare underbygger min påstand om at Janteloven står sterkt i dette landet.

Skjønner egentlig ikke hvorfor du trekker inn TKK her. Jeg fikk gleden av å bli litt kjent med hvordan han var som person og han fremstod ihvertfall ikke som noen brolier for meg. Faktisk både kunnskapsrik og hyggelig. Så kanskje du kan forklare for meg? Men liten øse...

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 24 mai 09, 23:04

Opprinnelig postet av plænken

Ok. Takk for svaret.  Personlig synes jeg vel egentlig at FFK burde vært på treningsfeltet i morgen. Ikke på en ergometersykkel.

Hvorfor det?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 24 mai 09, 23:05

Og vi skulle hatt straffen sa Bengt Sæternes

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 24 mai 09, 23:06

Evt Bengt Eriksen.

 


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 24 mai 09, 23:08

Opprinnelig postet av Plankekæll

Evt Bengt Eriksen.

 

Hahah.. Snakk om å være trøtt æ :P Mente selvfølgelig Bengt Eriksen ;)

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 24 mai 09, 23:09
Endret: 24 mai 09, 23:10
Endret av: FFK pra sempre

Nå må det i alle fall bli ett skikkelig oppvaskmøte mellom ledelse og spillere, og ledelsen må faktisk bestemme seg for hvem som skal bli. Denne uroen kan vi faktisk ikke leve med lenger.


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 24 mai 09, 23:47

Hurra, hurra for Ardian Gashi!

Spilte sin 50. obligatoriske kamp for FFK.

(46 serie, 4 cup)

---------------------------

Jambo 19/5: "Du går ikke i skogen utkledt som en elg midt i jaktsesongen. (...) Dersom du da blir skutt på så bør du ikke være veldig overrasket."


1947modell

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 mai 07
Innlegg: 828

Lagt til: 25 mai 09, 07:06

Opprinnelig postet av HotDream

Opprinnelig postet av Plankekæll

FFK kommer aldri i verden til å benytte seg av opsjonen med Éverton, helt sjanseløst å spille 20 kamper og skåre 1 mål. Det er Fofana-nivå. Ja, han er flink til å holde på ballen, men totalt ufarlig foran mål. Ikke legger han målgivende heller. Ingenting ville gledet meg mer enn hvis han begynner å skåre, men jeg tror ikke han har det i seg. Ser liksom ingen Solskjær i den mannen. Fem millioner er en drøy pris for en som aldri skårer.

Det både tror og håper jeg du har rett i.

Edit: Han har 48 kamper i Brasil og Norge og ett mål! Spiss? Nei...

Flott at du begynner å bli litt enig med Holters og 1947modell. Jeg var inne på Everton og Grønis, men du ba oss ikke starte noen vendetta mot disse to. Nå er du jo enig vedr. Everton så snart følger du vel oss vedr. Grønis. Opplagt at disse bør bort.


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 25 mai 09, 08:57

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av plænken

Ok. Takk for svaret.  Personlig synes jeg vel egentlig at FFK burde vært på treningsfeltet i morgen. Ikke på en ergometersykkel.

Hvorfor det?

Trenger du virkelig svar på det ? Så du kampen i går ? Syns du virkelig at det var verdensklasse over det de presterte ?

---------------------------

Adecco neste sesong ?
-------
Do join my mafia at http://apps.facebook.com/inthemafia/status_invite.php?from=709870754


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 25 mai 09, 09:10

Opprinnelig postet av Bob Page

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av plænken

Ok. Takk for svaret.  Personlig synes jeg vel egentlig at FFK burde vært på treningsfeltet i morgen. Ikke på en ergometersykkel.

Hvorfor det?

Trenger du virkelig svar på det ? Så du kampen i går ? Syns du virkelig at det var verdensklasse over det de presterte ?

Så restitusjon etter en kamp er kun berettiget om man har vist verdensklasse?

Spilte FFk veldig dårlig i går? Etter 4 mål bakover mot Brann mener jeg det er fornuftig og riktig å ha fokus på det defensive borte mot Odd på kunstgress. 0-0 hadde absolutt vært et godkjent resultat. At resutatet ble som det gjorde mener jeg helt å fullt er dommerens ansvar og hverken FFK eller Odd sitt. Se hva Odd, som ligger på øvre halvdel av tabellen, presterer hjemme.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 25 mai 09, 09:28

Selvsagt ikke, men nå har ikke FFK prestert bra over tid, og da kan man ikke bare skylde på dommeravgjørelser. Det er jo null samhandling. Bare lemping av ball opp mot spissene. 0-0 er ikke vært godkjent resultat når man ligger i bånn av tabellen og står i fare for å rykke med, noe jeg er sikker på at vi gjør i år....

---------------------------

Adecco neste sesong ?
-------
Do join my mafia at http://apps.facebook.com/inthemafia/status_invite.php?from=709870754


Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 25 mai 09, 09:38

Jeg så annen omgang i går, rakk ikke fram før på grunn av trafikkproblemer når vi kom fra familiebesøk i Stavanger, men det jeg så var etter mitt syn et FFK-lag som i øyeblikket må være tippeligaens klareste dumpekandidat.

Det finnes ikke noe skikkelig spillemønster, lang halvhøy ball opp til spillerne som må gå i duell med et godt midtstopperpar, og taper de fleste duellene. Forsøk på vingspill med Barsom ser helt hjelpeløst ut, spilleren som visstnok er like god på begge ben og kan gå begge veier, gjør som han alltid gjør, vender forutsigbart inn i banen, venter og ser, og så en dårlig pasning inn i midten.

Gashi, jobber bra, men elsker ballen, frakter og frakter, er han egentlig en lagspiller ? Og hvorfor lagets bestemann hittil i år, Ramberg ikke spiller er for meg en gåte. Ja, han har også sine svake kamper, men han er en fotballspiller, og i form og med selvtillitt så er han en av landets beste og mest kreative midtbanespillere. Gashi for mye credit fra publikum grunnet hard jobb og gjennvinning etc., men han scorer sjelden, og det er jo det han aller helst vil, der han frakter ball over halve banen og går seg fast, allt for ofte. Og Gashi, slutt å skylde på dommeren og klag på FFK-ledelsen, er du ikke profesjonell ? (Må legge til at jeg har sans for Gashi som person og spiller, men han slipper ballen altfor sjelden). Inn med Ramberg.

Everton er et kapittel for seg selv, han må vel dessverre synke inn i en tilstand av stadig dårligere selvtillitt. Ja- Han er fantastisk med sin teknikk men løper ikke allt ut i sanden ?  1 scoring på 20 kamper og 0 assist ? Og jeg ble en smule forbannet når han ga opp og ventet på straffe i går, slik ville aldri Gardar ha gjort, han ville sloss to the bitter end og kanskje scoret også, og hvis ikke, så hadde han fått straffe.  Jeg skjønner egentlig dommeren godt når han lar vær å blåse, når Everton blir helt passiv når Svindal legger armen på skulderen hans og holder litt igjen.

Askar imponerer meg, han har tatt tippeliganivået veldig godt, men har fortsatt mye å gå på, men det kommer.

Nå må FFK ta samling i bånn, slutte å furte over feil dommeravgjørelser og straffer man ikke får. Tabellen lyver ikke.

Hilsen en som møter opp på alle kampene, men som ikke har noe særlig greie på fotball, har aldri spilt selv.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


lordofwhat

A-lagspiller
Ble medlem: 20 aug 08
Innlegg: 523

Lagt til: 25 mai 09, 09:54

det er bare å begynne å brette opp ermet og jobbe som psyko j#vler mot start

FRA START TIL STOPP (heeeehe)

---------------------------

jaddajadda


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 25 mai 09, 10:27

Opprinnelig postet av Holters

Hurra, hurra for Ardian Gashi!

Spilte sin 50. obligatoriske kamp for FFK.

(46 serie, 4 cup)

Jøss! Tida går. Syns ikke det er lenge sida jeg satt på "puben" i Selbu og så den første kampen hans (vi fikk lov å se på fotball så sant det ikke kom noen som skulle se på trav...).

---------------------------

Hater hat!


marevan

Knøttespiller

Ble medlem: 20 mai 07
Innlegg: 61

Lagt til: 26 mai 09, 13:13

Opprinnelig postet av Willy Renè

Jeg skjønner egentlig dommeren godt når han lar vær å blåse, når Everton blir helt passiv når Svindal legger armen på skulderen hans og holder litt igjen.

Selv om du aldri har spilt selv, så kan jeg foreslå følgende tanke-ekspriment, evt få med deg en medhjelper.

Få en til å dra deg i høyre skulder med venstre hånd bakfra, og samtidig holde deg i høyre håndledd og dra nedover, slik at du får en morsom banan-bøy bakover med ryggen og litt på skeive. Forsøk deretter å spurte fremover, samt plassere en fotball forbi en utrusende keeper.

(for de som tittet nøye på tvbildene, var det ikke bare en håndspåleggelse på skulderen til Everton, det var også godt tak i håndleddet, noe som linjedommer burde sett!)

For å svare litt på min egen utfordring, mennesket, fysiologisk sett, løper/går ved å "falle fremmover", og så sette neste bein frem for neste steg. Man kan simpelt hen ikke løpe fremover, når man er bakoverlent.....

---------------------------

"..spennende spiller denne Werni, hardere mottak enn skudd.."
-- Ivar Hoff


Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 26 mai 09, 13:29

Opprinnelig postet av marevan

Opprinnelig postet av Willy Renè

Jeg skjønner egentlig dommeren godt når han lar vær å blåse, når Everton blir helt passiv når Svindal legger armen på skulderen hans og holder litt igjen.

Selv om du aldri har spilt selv, så kan jeg foreslå følgende tanke-ekspriment, evt få med deg en medhjelper.

Få en til å dra deg i høyre skulder med venstre hånd bakfra, og samtidig holde deg i høyre håndledd og dra nedover, slik at du får en morsom banan-bøy bakover med ryggen og litt på skeive. Forsøk deretter å spurte fremover, samt plassere en fotball forbi en utrusende keeper.

(for de som tittet nøye på tvbildene, var det ikke bare en håndspåleggelse på skulderen til Everton, det var også godt tak i håndleddet, noe som linjedommer burde sett!)

For å svare litt på min egen utfordring, mennesket, fysiologisk sett, løper/går ved å "falle fremmover", og så sette neste bein frem for neste steg. Man kan simpelt hen ikke løpe fremover, når man er bakoverlent.....

Du har nok rett, men jeg og mange andre synes Everton ga seg litt lett?

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


marevan

Knøttespiller

Ble medlem: 20 mai 07
Innlegg: 61

Lagt til: 26 mai 09, 13:40

Opprinnelig postet av Willy Renè

Opprinnelig postet av marevan

Opprinnelig postet av Willy Renè

Jeg skjønner egentlig dommeren godt når han lar vær å blåse, når Everton blir helt passiv når Svindal legger armen på skulderen hans og holder litt igjen.

Selv om du aldri har spilt selv, så kan jeg foreslå følgende tanke-ekspriment, evt få med deg en medhjelper.

Få en til å dra deg i høyre skulder med venstre hånd bakfra, og samtidig holde deg i høyre håndledd og dra nedover, slik at du får en morsom banan-bøy bakover med ryggen og litt på skeive. Forsøk deretter å spurte fremover, samt plassere en fotball forbi en utrusende keeper.

(for de som tittet nøye på tvbildene, var det ikke bare en håndspåleggelse på skulderen til Everton, det var også godt tak i håndleddet, noe som linjedommer burde sett!)

For å svare litt på min egen utfordring, mennesket, fysiologisk sett, løper/går ved å "falle fremmover", og så sette neste bein frem for neste steg. Man kan simpelt hen ikke løpe fremover, når man er bakoverlent.....

Du har nok rett, men jeg og mange andre synes Everton ga seg litt lett?

Jeg er seff enig i at han kanskje kunne gjort litt mer når han først var så nære, evnt vridd litt mer på seg så det var lettere å se for dommern at han ble holdt. Samtidig så er det jo ikke typisk han å legge seg for ingen ting. Han har jo en utrolig balanse, og holder seg på beina nærmest som  en katt.

Til de som kritiserer ham for å være egoistisk, finn et opptak av kampene, og se på bevegelse i riktig retning rundt Everton når han har ball. Det er så og si helt umulig å spille ballen til en i bedre posisjon når ingen viser initiativ. Et godt eksempel er i slutten av kampen mot Odd. Everton har ball ut mot høyre kant, og nærmeste løp er dekket av 2odd-spillere, everton venter og venter og venter på overlap fra Czwartek, og mister til slutt ballen når inget løp kommer.

Gashi sine playmaker-egenskaper orker jeg ikke engang å nevne..... grøss

---------------------------

"..spennende spiller denne Werni, hardere mottak enn skudd.."
-- Ivar Hoff


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 26 mai 09, 14:45

Opprinnelig postet av marevan

Jeg er seff enig i at han kanskje kunne gjort litt mer når han først var så nære, evnt vridd litt mer på seg så det var lettere å se for dommern at han ble holdt. Samtidig så er det jo ikke typisk han å legge seg for ingen ting. Han har jo en utrolig balanse, og holder seg på beina nærmest som  en katt.

Det er egentlig for j***** at det skal være nødvendig å ramle for å få straffespark! Så lenge det er praksis, så er det jo heller ikke så rart at det blir mye filming (evt. folk som "faller lett")

Det skal rett og slett ikke være nødvendig. Så lenge en blir hindra med ulovlige midler innafor seksten-meteren, så skal det blåses straffe. Jeg skjønner at det ikke alltid er mulig for dommerne å få med seg alt som skjer, og vi må bare akseptere feildømming innimellom - det er en del av spillet. Men like lei som begynner å bli av slappe FFK-spillere og av å tape kamper, like lei begynner jeg å bli av å bli snytt for straffespark. Det har blitt litt for mange i det siste. Frown

Men det er noe i det at lag som har "flyten" ofte har tilfeldighetene, marginene, flaksa og heldige dommeravgjørelser med seg òg, mens lag som ikke har "flyten" opplever det motsatte.

---------------------------

Hater hat!



Flat Trådet Nøstet
Totalt 4 sider Alle

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f